| Játék erre a hétre... :D | |
|
+6Besi tücsi Attila Sejla Simi Ádám 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ádám
Hozzászólások száma : 952 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 12:04 pm | |
| Ezen a héten az állatos vicceket várjuk... Az eheti legszarabb viccmesélőt fogjuk megszavazni a jövő hét elején... Aki veszit, annak a Mester kitalál vmit... Aki nem ir viccet, az autómatikusan beleesik a szar kategóriába... Ha senki nem ir viccet, akkor mindenki szopni fog, sztem... | |
|
| |
Simi
Hozzászólások száma : 123 Registration date : 2006. Oct. 25.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 12:27 pm | |
| A kígyó szotyizik a fán. Arra jár a róka és felszól: - Mit csinálsz, kígyó? - Szotyizok! - Ledobnál egy marékkal? :D:D:D:D:D | |
|
| |
Sejla
Hozzászólások száma : 131 Age : 46 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 12:30 pm | |
| Három béka megy a vonatsineken... - Jön a vofty! - Mifty? - Jafty! Hiába szar, engem nem tudtok szivatni | |
|
| |
Attila
Hozzászólások száma : 521 Age : 41 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 1:20 pm | |
| Két hangya fekszik röhögve, befüvezve az úton. Arra jön az elefánt, mire megszólal az egyik hangya: - Fogadjunk, nem bírsz ráállni erre a morzsára! Az elefánt rááll a morzsára, a hangyák dőlnek a röhögéstől. Mire a másik hangya szól az elefánthoz: -Fogadjunk, nem bírod a fejedre tenni a másik morzsát. Az elefánt a fejére teszi, mire a két hangya sikongatva, majd megfulladva a röhögéstől egyszerre megszólal: - Mekkora szendvics, bazzeg!!! | |
|
| |
tücsi
Hozzászólások száma : 98 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 1:21 pm | |
| Én nem állatosat küldök, egyelőre... Egy nő bemegy egy perzsaszőnyeg boltba és ahogy lehajol megsimogatni egy szőnyeget kiszalad egy puki. Rákvörösen néz körbe hogy hallotta-e valaki. Persze a tulajdonos ott áll mögötte, és megkérdezi: - Miben segíthetek? - Ö... ööö... azt szeretném tudni, hogy mennyibe kkkerül ez a szőő...szőnyeg. - Hát hogy is mondjam asszonyom, ha már a simogatásától elfingotta magát, akkor az árától be fog szarni. | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 1:23 pm | |
| Gyerekek, sztem ne is írjatok többet, mert itt a nyertes!!!!!!!!!!!!
Nyuszika sétál az erdőben. Egyszercsak talál valami hosszú fura dolgot. Elkezdi vizsgálni: - Vajon mi lehet ez? Bakker, ez 5 méter előny. Milyen jól jön ez a farkassal szemben. Azzal felveszi és megy tovább az erdőben. És ismét talál valami még furábbat, és még hosszabbat. - Jé, ez egy 15 méteres előny. Nyuszika már nagyon odavan az örömtől így hát úgy dönt, hogy hazamegy. - He, így nem fér be. És így? Így se jó. Nyuszika nekiáll gondolkozni, majd felkiált: - Hát persze, mert én behozhatatlan előnyre tettem szert.
Ide nekem a fődíjat:D:D:D | |
|
| |
tücsi
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 1:23 pm | |
| Akkor most... A kockafejű programozó megy haza éjjel 1-kor a munkából. Egyszer csak eléveti magát egy kicsi béka, majd megszólal: - Programozó. programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királylány vagyok, akit ha megcsókolsz visszaváltozom királylánnyá! - Hö-hö. - mondta a programozó és zsebre tette a békát. A villamoson egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi: - Programozó, programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királylánnyá változom, utána egy egész hétig azt csinálsz velem, amit akarsz! - Hö-hö - és megint zsebre teszi a békát. Hazaér, megint kezdi érezni, hogy mocorog a béka. - Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királylánnyá és egy álló hétig minden kívánságod teljesítsem? - Tudod, királylány, rengeteg a munkám. Stresszben élek,alig vagyok otthon, egy királylány púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka, hö- hö, az nagyon fasza! | |
|
| |
Besi
Hozzászólások száma : 853 Age : 44 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 2:05 pm | |
| Csak h le ne maradjak:
A cowboy odamegy az indiánhoz, aki épp birkát legeltet: Cowboy: - Szia Indián! Beszélhetek a kutyáddal? Indián: - Kutya nem beszélni. Cowboy: - Szia Kutyus, mizujs? Kutya: - Semmi különös. (Indián ledöbbent arccal néz.) Cowboy: - Ez az indián a gazdád? Kutya: - Jaja. Cowboy: - És jól bánik veled? Kutya: - Nagyon jól. Kétszer megsétáltat, jó kajákat ad és heti egyszer elvisz a tóhoz játszani. (Indián teljes hitetlen arccal néz...) Cowboy: - Indián, beszélhetek a lovaddal? Indián: - Ló nem beszélni. Cowboy: - Helló Ló, hogy vagy? Ló: - Királyul. (Indián teljes sokkban...) Cowboy: - Ez az indián a gazdád? Ló: - Ja. Cowboy: - És hogy bánik veled? Ló: - Egész jól, lovagol velem, lecsutakol és istállóban tart, amikor rossz az idő. (Az indián teljesen elképed.) Cowboy: - Indián, beszélhetek a birkáddal? Indián: - Birka hazudni... | |
|
| |
Simi
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 2:30 pm | |
| | |
|
| |
Simi
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 2:33 pm | |
| Nyuszika találkozik a kígyóval. -Mit csinálsz kígyó? - Biciklizek. -De nincs is lábad! -Vazze'! Puff!!! | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 3:16 pm | |
| | |
|
| |
Ádám
| |
| |
kicsi
Hozzászólások száma : 45 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 4:38 pm | |
| Térjünk vissza az állatos témára!
Csöngetnek. A csávó ajtót nyit. A küszöbön egy kicsike halál áll, úgy húsz centi az egész, de minden stimmel: csuklya, kasza, csontváz. - Jaj, istenem, jaj-jaj! - Nem beszarni! A tengerimalacért jöttem. | |
|
| |
kicsi
Hozzászólások száma : 45 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 5:38 pm | |
| Hogy mondod másképp? Vízi szállítójármű vezetéknevű becézett Attila kisgyermekeknek való illemhelyet mélyít ??? * * * * * * * * * * * * * KOMPATIBILITÁS | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 5:55 pm | |
| Ez az utóbbi nem illik ide... Javaslom, hogy Culya esélyeit növelvén engedjük meg neki, hogy bármelyik viccét leirhatja... | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Hétf. Nov. 27, 2006 6:06 pm | |
| Ne máááá!!! A múltkori is kurva hosszú vót... Javaslom h max 100 szavas viccet lehessen csak Culyunak beírnia.Én meg számolom majd, ha esetleg lusták vagytok... | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 2:08 am | |
| Én úgy tapasztalom, h még mindig BEHOZHATATLAN ELőNYÖM van veletek szemben...JA, a kompatibilis vicc is elég szar volt...de most állatos témában kell írni...tehát én nyerek... | |
|
| |
mester
Hozzászólások száma : 355 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 10:57 am | |
| SEGÍTSÉG BAGI KARCSI BÁCSI! és ez most nem vicc! Bár ha belegondolok és a Hervay és a Bagi között kell választani akkor ezerszer a BAgi Karcsi Bácsi! | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 11:05 am | |
| CSak hogy ne maradjak le! - Mit csinálsz, ha előtted egy oroszlán, a hátad mögött pedig egy jaguár áll? - ??? - Beszállsz a jaguárba és elhajtasz. | |
|
| |
joker
Hozzászólások száma : 315 Age : 54 Registration date : 2006. Nov. 06.
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 12:11 pm | |
| - Ádám írta:
- Ez az utóbbi nem illik ide... Javaslom, hogy Culya esélyeit növelvén engedjük meg neki, hogy bármelyik viccét leirhatja...
Nem írom le úgyse, bár korban az is illene a többihez... Állatok napja van az erdőben... Ismeritek, nem? | |
|
| |
tücsi
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 12:24 pm | |
| Itt küldöm a győztest, bocs Ati! Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához és pironkodva mondja neki: - Tisztelendõ úr, a gyerekeimtõl kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek baszni!" A plébános tudja a megoldást: - Van nekem is ket fiúpapagájom, azok itt a templomban nõttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire. Be is teszik a két ájtatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek: - Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek baszni! Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollegájához: - Tedd el az olvasót, Theodor testvér. Imánk meghallgatásra talált! | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 12:50 pm | |
| áááááááá ne viccelj......sehol nincs! Meddig tart a játék, mert ha a héten még versenyzünk az állatokkal, akkor rakok én ide még szarabbat! | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 1:05 pm | |
| Pénteken van a zárás! Nesztek! ez illik rátok! Beszól a farkas a gidáék házába: - Nyissatok ajtót, én vagyok a ti mamátok, tele van friss tejjel a tőgyem. - Hazudsz farkas, mi a mamát sörért küldtük! | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D Kedd Nov. 28, 2006 2:40 pm | |
| Két paraszt beszélget: -Te, kell egy fél disznó? -Minek? Csak eldőlne az ólban!
de most aztán már télleg én nyerjek... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játék erre a hétre... :D | |
| |
|
| |
| Játék erre a hétre... :D | |
|