Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2007 11:46 am

Kicsi Bálint!

Hogy a manóba van az, h a barátaid fel akarnak hívni, és 21.53-kor ki van kapcsolva a telefonod???? Alacsonyan repülnek a pizsamanadrágok a VPOP-nél? affraid

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2007 1:03 pm

Hát ennyi...lehet h nem akkor kéne keresni, mikor má ott vagytok 3 órája affraid affraid affraid affraid affraid

Éjccaka közepén
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2007 1:31 pm

Fél 10re értünk le TE RÉPA!!!! affraid affraid affraid

Az éccaka közepén...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2007 2:00 pm

Mindegy, mostmá hiába...9kor mikor kb elhatároztátok még fönn voltam...hisz mint a Barátok Közt Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised

A lényeg h megin elfelejtettetek Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2007 2:13 pm

Na nagyszájúak!

Mikivel megbeszéltük, hogy ma megmutatja hogyan kell felszabadítani CUBÁT! Ha vki részt akar venni eme rendezvényen és szeretne inni egyet az egészségemre, vagy csak az ingyen pia kell neki jelezze sms-ben. Indulás 1/2 9 körül, családtagok is jöhetnek! affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jún. 08, 2007 4:44 pm

Az ingyen pia bármikor jöhet, de miről is van szó? Smile

Meg hova indulás?
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Jún. 09, 2007 10:47 am

Nu Cuba ismét szabad....
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Jún. 09, 2007 2:25 pm

Persze h az...mer Andi megmutatta nektek, hogyan kell igazán felszabadítani cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Jún. 09, 2007 2:39 pm

Legalább Ő nem csajoskodott úgy mint TE...
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Jún. 09, 2007 7:22 pm

CUBA LIBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! lol! lol! lol! lol! lol!
Jó volt másfél óra alvás után csont részegen melózni menni!!! scratch scratch scratch scratch
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 12:49 pm

Szal BOLDOG SZÜLINAPOT Bacs "a bowlingkirály" Tivadar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 2:32 pm

IIIGGGEEENNN!!! BOLDOG SZNAPOT Tivcsi... lol! drunken cheers
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 3:35 pm

Jaaaaj, köszönöm szépen! Elkényeztettek! lol! lol! lol!

Egyébként tegnap tényleg jól ment a gurítás/dobás! lol! lol! Úgyhogy Ati! RESZKESSS!!!!!! lol! lol!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 3:52 pm

Boldog Születésnapot kívánok! Érdekes, hogy azt nem említed meg Tivadar, h a bowlingpályára nem csak a golyót dobtad, hanem a rókát is Very Happy azért az nem esett jól, h nekem kellett feltörölni lol!
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 4:03 pm

Ez nem esik jól... lol! lol! lol! A felét kidobtam az ablakon! lol! lol! lol! Biztos rossz volt a pizza Smile Smile Smile Smile
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 4:04 pm

jah,egyébként köszi:D
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 10, 2007 7:06 pm

Tyűűű miről maradtam le... affraid

Szal Tivadar: ezúton is szeretnék NAON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kivánni!!! cheers
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2007 1:57 pm

Tivadar!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT így megkésve, de nem elfelejtve... Nem voltam netközelbe, mondjuk ezt a kifogást... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed affraid affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2007 9:33 pm

én most csak azért írtam, mert elég jó a képem, és remélem ezt szívesebben nézitek, mint a sajátomat...ezt mondjuk meg is értem...
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2007 10:38 pm

hmmm... ilyenkor miért vagy gépnél? nem dolgozhatsz, mert nem vagy vasutas... akkor miért unatkozol? nem ilyenkor mentek Cubát felszabadítani? lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Jún. 12, 2007 1:14 pm

Ni má kinyílt a csipája a pesti gyerkőcnek...

mikó gyüssz mán le ide falura bulizni egyet a csapattársaiddal? affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Jún. 12, 2007 2:26 pm

Mondjuk, ha pénteken megjelennél, akkor megmutatnánk, hogyan is lehet vér nélkül kommunista államot felrázni az apátiából...
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Jún. 12, 2007 2:48 pm

Na pár napig nem voltam gépnél és bár egyszer már megköszöntem a felköszöntéseket, utána még volt pár, szóval azokat is köszönöm! Laughing
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Jún. 12, 2007 5:33 pm

Hálló!!!

Csináljunk mán szombaton vmi hepajt, mer nekem péntek nem okés... és ha minden igaz arra végzek a vizsgáimmal, meg van nem kevés söröm, úgyh sörzés lesz (bár tudom h Bes nem szereti pff pale pale pale pale pale pale pale )
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Jún. 12, 2007 6:21 pm

nekem meg ugyebár egy fergeteg esküvőn kell megjelennem...szal én kilőve...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: