Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

Elindult... :D - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzer. Aug. 22, 2007 8:08 pm

mester írta:
Sziasztok

Remélem nem felejtettétek el, hogy most pénteken lesz a Doki 60. születésnapjának a megünneplése. Mindenkinek el kéne jönnie!

Tudom a Culyu királyunk nem ér rá megint de a többieknek illene!

Ki kéne találni egy jópofa ajándékot is neki

Kérem az ötleteket
Sajna én tényleg nem tudok ott lenni.
Itt kell helytállnom Vegasban a szilikonmellek tengerében!
Azért néha van időm inni is.
Ja és persze naponta megyek futni jocolor
Vissza az elejére Go down
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Aug. 23, 2007 2:22 am

Doki pig -nak adhatnánk egy jópofa guminőt a 60.-ra... Embarassed Embarassed Embarassed Razz Razz Razz Razz
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Aug. 23, 2007 2:28 am

Atti ajándéka egy jópofa pofánvágás... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Annak aki leszarja a "barátait" nemhogy ajándék nem jár, de még azon is el kell gondolkodni, hogy eljöhet-e a buliba... Question Question Question Question Question Nem is tudom, hogy tud majd beszélgetni velünk földi halandókkal, de remélem le tud sülyedni a mi esetlen, pórias szintünkre affraid affraid affraid affraid affraid
Szóval az ajándéka legyen - ha már vidéki parasztok vagyunk - egy ló... Razz Razz Razz Razz de mi csórók is vagyunk, ígyhát csak részletekben tudjuk neki odaadni... talán kezdjük a lónak a faszával... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Atti jó ajándék Question Question Question Question Question Question Question remélem tetszik majd.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Aug. 23, 2007 9:16 am

Hát Miki, önsajnálatból ötös, hülyeségből igazgatói dícséret! Annyit hajtogatod ezt a baromságot, h mikor el kezdem olvasni, máris ásítanom kell, ami nem jó jel... :)Az ajándékon meg sztem gondolkodjatok még egy kicsit...Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Aug. 23, 2007 10:40 pm

egyértelmű: szextáns
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Aug. 24, 2007 9:07 am

Ennyi...vagy egy siófokusz...de jobban örülnék a stix aurorumnak...
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Aug. 24, 2007 2:29 pm

Ati... Minek kell teleszemetelni a fórumot? Inkább vmikor jelenj meg és fizess a csapatnak... Smile Amúgy boldog sznapot... cheers
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Aug. 24, 2007 2:37 pm

Én fizetni?! Hisz az életemet adtam ezért a csapatért...az egészségemet...a fiatalságomat... hát mi kell még????? Teljesen ki akartok szipolyozni?!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Aug. 24, 2007 2:38 pm

amúgy kösz cheers
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzer. Aug. 29, 2007 2:53 pm

teszt
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzer. Aug. 29, 2007 6:13 pm

Ma "szerencsém" volt belelolvasni egy másik rivális (hehe... affraid ) csapat fórumjába, nevezett nagytétényi olajmunkás (vagy bányász fasse tudja) amely éppenségel a mi Ádink ex-csapata...

szal ott annyira megörültek az Ádi elmenetelének (még tavalyrúl) h azóta ha Ádi bejelentkezik szapulják őt és ami kicsi szívem megterhelte a battai csapatot... pale pale pale pale pale

Szal buziznak orrba szájba (ami persze Tücsire még rám és többedmagamra egyáltalán nem igaz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meg köcsögölnek
Úgymond a mi csapatunk élén a Ropi edző malacbá áll,háááát...khm...khm...nevezett fórumba is éllovas geek geek geek geek geek geek geek lol! lol! lol! lol! lol! lol!

De ez a buzizás kimondottan rosszul esett, hisz ki hallott már olyat h az egyik térdmaister ráharap a másik térdmaister farkának végére?????!!!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

szal gondoltam megosztom veletek bounce
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Aug. 30, 2007 12:13 am

ááá... megvédem én a csapatot azoktól a buziktól(remélem olvassa vki)... Smile
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Aug. 31, 2007 11:39 am

Elolvastam Ádi volt csapatának megnyilvánulásait...

Gyökér banda... ennyi a véleményem.

Hogy jönnek ők ahoz, h Ádit baszogassák??? EZ a mi előjogunk és kötelességünk. affraid affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 9:59 am

Jó reggelt Batta! Very Happy Majd gondolok rátok holnap edzésidőben... Very Happy
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 11:29 am

Jó reggelt!
Most néztem a kupa sorsolást. Rolling Eyes
Ádi, most mi lesz? Megmutatod nekik, hogy mennyit fejlődtél nálunk, vagy hagyod, hogy tovább "buzizzanak"?! Embarassed
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 12:42 pm

Hát... Majd ti megmutatjátok... Én a strandon leszek a görög tengerparton... Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 12:45 pm

Télleg... tegyünk 13-ra, ha lehet... és akkor megmutatom nekik... Very Happy
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 1:46 pm

Ádám írta:
Hát... Majd ti megmutatjátok... Én a strandon leszek a görög tengerparton... Smile
Háttemeg mit keresel itt?!?!

Mértnem szalonnát sütsz inkább? affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 4:09 pm

Tyűűű vazze!

Megnéztem a csoportbeosztást... Nem is mondok inkább semmit.Majd mindenki eldönti, h mit is gondol. affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 5:35 pm

Én azt gondolom, hogy tök szép lesz a napfelkelte... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2007 10:56 pm

Na további jó munkát, emberek... Elhúztam strandolni... Smile affraid lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2007 11:56 am

Besi írta:
Tyűűű vazze!

Megnéztem a csoportbeosztást... Nem is mondok inkább semmit.Majd mindenki eldönti, h mit is gondol. affraid

pirat De ha jól emlékszem, legalább nem a VSTR-rel kezdünk lesz az első meccs (bár az volt az eredeti sorsolás...), hanem a Malévval.

Ja, és a kupát nézted már? Az Ádibádi-csapat után egy kis szerb kiképzés...
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2007 11:58 am

Ádám írta:
Na további jó munkát, emberek... Elhúztam strandolni... Smile affraid lol!

Mi van? Nincs ott egy nő sem, hogy este 10kor csak a strandolás jut az eszedbe?!?! Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2007 2:34 pm

Hagyd Culyu! Ádi sose tudta h mi az igazán jó buli... pl most hogy szakad itthon az eső, és van vagy 17 fok, ő elhúzott a meleg, napsütéses Görögországba... pfujjj.... affraid affraid
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2007 3:22 pm

Besi írta:
Hagyd Culyu! Ádi sose tudta h mi az igazán jó buli... pl most hogy szakad itthon az eső, és van vagy 17 fok, ő elhúzott a meleg, napsütéses Görögországba... pfujjj.... affraid affraid

Ezaz vazze!

Végre rendes időjárás, nem akadályoz a hőség a rendes felkészülésben, stb... Szerintem a meleg miatt ment este 10kor "futni",
csak nem akarta elárulni...
Itthon azért estére remélem lesz forraltbor a büfében. jocolor
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
23 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: