Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+11
carlos
Niko
Attila
mester
tücsi
Besi
Tivadar
v-pop
locsa
joker
Ádám
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

Elindult... :D - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Dec. 15, 2008 11:41 am

Egy picit azért Fefe-pókember havert is lehet fényezni...
http://www.hunbasket.hu/at/nb2/dobolistak/ka_pont.htm

Szerintem a büntis listán azért nem szerepel, mert nem hagyja magát lecsapni... bounce bounce
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Dec. 15, 2008 1:26 pm

Ezek szerint kurva jók vagyunk... cheers cheers cheers Basketball Basketball Basketball lol! lol! lol!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Dec. 15, 2008 4:12 pm

ÍGY VAN!!!! KURVA JÓK VAGYUNK!!!
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Dec. 15, 2008 4:45 pm

Ti aztán tudjátok, hogy kell megölni a fórumot, ami amúgy sem dübörög.
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Dec. 15, 2008 9:37 pm

Szerintem ÉN vagyok kurva jó, mert sosem hibázok a jegyzőkönyvben.... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Dec. 16, 2008 10:00 am

Szerintem maradjunk abban, hogy mindenki kurva jó.
Hisz ez egy csapat! cheers cheers cheers lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Dec. 16, 2008 2:43 pm

Ennyi... De a jók között is van legjobb! Köszönöm, köszönöm cheers cheers Basketball Basketball Basketball lol! lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Dec. 16, 2008 3:10 pm

pff
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Dec. 18, 2008 12:49 pm

Most találtam egy régebbi videót Feféről:

http://www.indavideo.hu/video/Igaz_a_legenda

Ebben még nincs benne amikor meccsen lepuffant a gyűrűről! Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Dec. 18, 2008 1:30 pm

lol! lol! lol!

És azt még nem is tudtuk h a kerékben való pörgés után Ő találta fel a Zorb-ot is.... affraid affraid affraid affraid

Mindent tud a mi Fefénk! cheers cheers cheers
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Dec. 18, 2008 8:16 pm

akkor fényezzük egy kicsit Ádit!!!

hogy megy Ádika a kicsi kocsid vezetése? affraid affraid affraid Razz Razz Razz Razz Razz

nem baj Miki az igazi sárga angyal!!! ugye Ádi, Bálint és a többiek? Razz Razz Razz Razz Razz
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Dec. 18, 2008 9:40 pm

Miki! Emlékszem én olyan esetre, mikor Atibácsi volt a sárgaangyal...Ugye mindenki aki érti miről beszélek a körforgalomról beszélek?! Very Happy
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 1:47 pm

Attika látom korán keltél ebben a gazdasági válságban, hogy a gazdaság dübörögjön általad!!! albino albino albino Azonban itt szeretném leszögezni, hogy az én autómat nem húzta és nem is javított a helyszínen senki!!! geek geek geek geek geek no ennyi erről... Razz Razz Razz Razz
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Dec. 19, 2008 2:16 pm

Mert meg sem lehetett mozdítani! Hála a görbe egyenesnek...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 12:23 am

Attibarátom!!!!

Most Mikinek kell igazat adnom... az a corsa a saját abroncsain gurult el a helyszínről... Csak TE kaptál sokkot... (meg is ittunk rá 1-2 páleszt hirtelen)...
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Dec. 20, 2008 11:14 am

Én nem kaptam sokkot, csak színleltem, hogy megigyunk 2-3 páleszt Very Happy Tény, hogy gurult az a szerencsétlen járgány...meg is sirattuk mindannyian, hogy megmentette az életünket Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeVas. Dec. 21, 2008 3:57 pm

Ma Tamás napja van... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeVas. Dec. 21, 2008 5:08 pm

Jól látod a naptárat kedves barátom. Smile

És ezek szerint olvasni is tudsz. affraid affraid affraid affraid

Ja és amint említettem Neked, megnéztem h mikor van még Bálint nap...

Jan 7. (!!!!!!), Febr 14., Márc 16., November 3.

Szal nem csak egyszer van. lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeVas. Dec. 21, 2008 8:05 pm

Bódog Tamás napot kívánok... Január 7. Ati, Fefe nap is, szal tripla ünnep ! Very Happy
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 2:00 am

Hmmmm, de finom volt az a rose!

http://index.hu/gazdasag/magyar/brzr081222

Holnap igyuk olasz borként! scratch
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 5:45 pm

Lehet azért volt Kicsi szarul tőle... affraid affraid affraid affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzer. Dec. 24, 2008 5:15 pm

Boldog Karácsonyt minden pig nak!!!!!!!!!!!

És persze Nagyon Boldog Névnapot az ÖSSZES Ádám és ÉVának a csapatban!!!!! (jah Éva nincs, csak Valentina Smile )
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzer. Dec. 24, 2008 5:18 pm

Szevasztok Zsonglőrök!
Bár régen nem találkoztunk, azért ne higgyétek, hogy nem hiányoztok Mind!
Ha majd 2 bejgli között ide tévedtek, olvassátok ünnepi jókívánságainkat: Boldog Karit Mindenkinek, és gratula az egész évhez!
Jók legyetek és figyeljetek a versenysúlyra!
Sok puszi: Csabus és Anett
Ja, és ne tévesszenek meg senkit a hírek: azért még a Volán a legnagyobb!!! Twisted Evil
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzer. Dec. 24, 2008 11:51 pm

Besi írta:
Boldog Karácsonyt minden pig nak!!!!!!!!!!!

És persze Nagyon Boldog Névnapot az ÖSSZES Ádám és ÉVának a csapatban!!!!! (jah Éva nincs, csak Valentina Smile )

Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok és Ádám és Éva csapattársaimnak meg jó fizetést a büfében - már ha nyitva méltóztatik lenni valamikor a büfé... ja és a legnagyobb Princess nekem ne nagyon magyarázzon!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

És kívánnék Tücsinek és Anettnek is Boldog, Békés Karácsonyt!!! santa santa santa santa santa
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Dec. 25, 2008 1:53 am

BOKA mindenkibe! És köszönöm a névnapi jókívánságokat...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
23 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: