Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+11
carlos
Niko
Attila
mester
tücsi
Besi
Tivadar
v-pop
locsa
joker
Ádám
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Jan. 10, 2009 12:41 pm

No comment... Sűrűn baszott elvtársnő!!!! affraid affraid affraid
Vissza az elejére Go down
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Jan. 11, 2009 7:49 pm

Te Atti!
Ez volt az ajándékod a pig csapat számára??? Akkor legalább megvetted volna a csapatzáró bulira ezt az sűrűn b*szott elvtársnőt!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Jan. 12, 2009 4:21 pm

Edzőbá!

Sajna a csütörtöki meccs után elszaladtál, így nem volt módom szólni, hogy a 7en nem tudok megjelenni az edzéseken.
Merthogy síelni megyünk. De majd este meg reggel azért futok pár kört, ha találkozok csapattársakkal... Smile

Ha esetleg az edzőbá nem olvassa, lécci szóljatok neki!

Köszi!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Jan. 12, 2009 4:30 pm

Vagy iszunk egy kört? drunken
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzer. Jan. 14, 2009 11:19 am

Ezúton szeretném megköszönni minden olyan nagyon jó fej csapattársunknak a tegnapi edzést, akik nem jöttek, és ismét basztak szólni erről bárkinek is. Gondolom nem kell neveket mondani. Ádi,Viktor és Laci.

Mert gondolom a Tivadarnál éppen az internetet szerelték.

Carlosnak tisztelet, hogy sérülten is megjelent.
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzer. Jan. 14, 2009 2:25 pm

Ja!!!

És Áginak és Lilának:)SmileSmileSmile Miki is volt, na de minek??????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

csütörtökön legyünk már párral többen...
Highflyer

Highflyer

Hozzászólások száma : 3
Registration date : 2009. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzer. Jan. 14, 2009 7:54 pm

Hat sajnalom, hogy nem sikerult odaernem....es kb olyan melom volt ami miatt nem hogy menni de telefonalni sem volt idom.... csutortokon megprobalok odaerni..
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzer. Jan. 14, 2009 8:05 pm

Kedves Simi és egyéb Csapattársaim!

Én már egy hete ki sem látok a mechanika képletek közül és sajna kiment a fejemből. Edzés után már gondolom felesleges szólni, hogy nem megyek. Sajnálom és elnézést kérek.

Ezúton jelezném, hogy a csütörtöki edzés nekem még kérdéses, mert vizsgázom és nemtom, hogy mikorra hívnak szóbelizni.

Megértéseteket előre is köszönöm.
Highflyer

Highflyer

Hozzászólások száma : 3
Registration date : 2009. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Jan. 15, 2009 3:42 pm

Sziasztok,

elore szolok, hogy a mai nap sajnos nem tudok menni edzesre projektmunka miatt.
tovabba egy nekem elegge szar hir is fulembe jutott, amit majd szemelyesen, edzes alkalmaval akarok elmondani. Nehanyotoknak lehet nem annyira szar.

Jo edzest.
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Jan. 15, 2009 5:16 pm

Hát akkor én is mondom... A héten én is végig vagy tanultam vagy vizsgáztam és mára is tanulást tervezek, úgyhogy még nem tudom, hogy megyek-e. Attól függ hogy haladok. Főleg hogy ma gyönyörűt sz*ptam vizsgán, úgyhogy jövő hétre maradt még egy bónusz tantárgy is...újra.
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Jan. 15, 2009 6:23 pm

Na sziasztok, csatlakozom Tivadarhoz, ugyanis holnap reggel szóbelizek a mai szopás után, uh. passzolnám a dolgot.
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Jan. 15, 2009 8:25 pm

Yes!!!!!! lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeKedd Jan. 20, 2009 12:00 pm

Na szevasztok!

Hazahoztam a rám bízott gyerekeket és csapatrészt a síelésből, így ma már biztos rengetegen leszünk edzésen,
és óriási lelkesedéssel folytatjuk a felkészülést a holnapi meccsre!

A viszontlátásig itt egy szösszenet (köszi Kircsi!):
https://www.youtube.com/watch?v=isK_AoMBwew

jocolor queen
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeKedd Jan. 20, 2009 12:16 pm

Ja, meg a szombat meccsre is!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeKedd Jan. 20, 2009 2:50 pm

Látom csak kitesszük a lábunkat az országból, és máris áll a bál!

Nem baj ha zajlik az élet, de nem bittos h ilyen stílusban kéne ezt közölni a másikkal... Na mind1.

Azért kicsit hiányoztatok ám, na meg persze az edzés végi fröccsök... Persze Culyuval meg Kicsivel minden este megtettük ami tőlünk telt, nehogy kiessünk a ritmusból. Laughing
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeKedd Jan. 20, 2009 4:47 pm

Besi írta:
Látom csak kitesszük a lábunkat az országból, és máris áll a bál!

Nem baj ha zajlik az élet, de nem bittos h ilyen stílusban kéne ezt közölni a másikkal... Na mind1.

Azért kicsit hiányoztatok ám, na meg persze az edzés végi fröccsök... Persze Culyuval meg Kicsivel minden este megtettük ami tőlünk telt, nehogy kiessünk a ritmusból. Laughing
Bes!

Sejtetted ki ugrott be, mikor megláttam a Kovbojokat? Laughing

És hogy van a dögrovásod, vége?
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeKedd Jan. 20, 2009 6:13 pm

Jobban vagyok, de a biztonság kedvéért elmentem Dokihoz, hogy a héten még nyugtuk legyen a gyerekeknek... Meg nekem sem árt azért meggyógyulni. Smile

Szerény elméletem szerint egy snowboard-os csókára gondoltál... affraid affraid affraid
joker

joker

TémanyitásTárgy: Szombati megyemeccs   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzer. Jan. 21, 2009 11:43 am

Na hali!

Akit esetleg érint: szombaton a 13:00-ás NB II.-es BLF meccs után 16:00-kor diósdon lesz MB I.-es meccs. Odaérünk, nem?
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Jan. 23, 2009 1:25 am

Culyu king !

Gyógyulj meg gyorsan, mert nélküled nem ugyanolyan az edzés.... Meg különben is csak azok a kurva cipők a hibásak mindenért...

Morzsika is megmondta. affraid affraid affraid
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Jan. 23, 2009 3:27 pm

Besi írta:
Culyu king !

Gyógyulj meg gyorsan, mert nélküled nem ugyanolyan az edzés.... Meg különben is csak azok a kurva cipők a hibásak mindenért...

Morzsika is megmondta. affraid affraid affraid

Köszi Princess!

Megpróbálok gyógyulászni, itthon pihizek ma. Holnap ha a lábam, meg persze Morzsi queen engedik,
akkor megyünk a meccsre!
A Diósd nem volt hajlandó elhalasztani a meccset, így arra is készüljetek! Twisted Evil Twisted Evil
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Jan. 25, 2009 5:37 pm

No azt hiszem én is culyu king sorsára jutottam... No No No No azt hiszem egy darabig pihi... de legalább másokat nem zavar a majd a pályán való "teljesítményem"... confused confused confused confused
hajrá pig csapat
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Jan. 25, 2009 8:07 pm

Lesérültél megint vagy mi???
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Jan. 26, 2009 2:36 am

Be van dagadva ez a szar térdem... No No No No Pihentetnem kell, mert nem lesz akkor jobb... Suspect Suspect Suspect Suspect
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Jan. 26, 2009 11:29 am

Niko írta:
Be van dagadva ez a szar térdem... No No No No Pihentetnem kell, mert nem lesz akkor jobb... Suspect Suspect Suspect Suspect
Azért egy kis laza fröccsözést el bír viselni majd, nem? drunken
Az én lábam fogja bírni...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Jan. 26, 2009 2:28 pm

Hát akkor 1. is jobbulást minden hikomattnak affraid affraid affraid affraid affraid

2. meg reményem fejezem ki, h valaha is ki tudunk állni "teljes" és egészséges csapattal egy mérkőzésre.. pale
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: