Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 10:20 am

Én még nem tettem meg, mert nem ismerem... Szal fel se veszem addig míg be nem mutatod!!!! affraid
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 4:08 pm

Ami késik, nem múlik... remélem...

Milyen nagy ma a forgalom... Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 4:48 pm

ja. Ropi biztos dolgozik affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

jó vicc albino albino albino albino albino
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 8:07 pm

Vigyázzunk Robira, mert egyre közelebb kerül az olajhoz... Very Happy
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 8:14 pm

Neeeem.
Most sokkal nagyobb dologhoz került közelebbbbbbb.... affraid affraid affraid
Dolgozik... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 8:21 pm

pig csapat!

igen is úgy csinálok mintha dolgoznék! csak nincs se irodám, se számítógépem,, se asztalom, MÉG! hihihihi

Köszi, hogy aggódtok miattam, de Mike-nak igaza van! affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 9:05 pm

Az hogy nincs irodád, meg asztalod, az azt jelenti, hogy nem tervezel hosszú időre? lol!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 8:03 am

Ez egy nyugdíjas állás, mármint addig biztos amíg a mostani polgármester van! hihihi
De a helyhiány miatt nincs asztalom, de azt modnták hamarosan felszabadul egy-két iroda! affraid albino albino
Alpár

Hozzászólások száma : 3
Registration date : 2007. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 10:17 am

Sziasztok!
Bocs, hogy újra idepofátlankodok, de ezen ti is el"csámcsoghattok" egy kicsit, szóval csak óvatosan, mert még nem tuti a második helyetek sem.

Kékrókáktól infó a BLF elleni meccsükről:

SZia!
Tudom hogy ki vagy emlékszem Rád! Igen megvertük őket hosszabítás után csak a hosszabítás végén volt egy vitatható szituáció mert az 24mp támadási idő nem járt le vagy mittomén de nekem is furi volt a dolog de nem volt olyan nagy bibi hogy ezért óvniuk kellette volna csak hát elég nagy anyázás volt a meccs végén emiatt és picit mérges volt a "farkaslaci" és gondolom bosszúból is megóvták! Meg hát gondolom "picit" rosszul esett neki hogy idegenbe is megvertük őket 30pont hátrányból!!! Nah és most az van hogy be kell pótolnunk az uccsó 5percet!!! Elvileg most szombaton lesz ez az ominózus pótlás!!! Minden szurkolonk ott lesz és megaláázuk őket mint az állat!!! nem a pályán hanem verbálisan!! Nem tom hogy vagy ezzel de nálunk Kékrókáéknál ez a mentalitás!! Rem nem vagy az ő pártjukon! De ha igen akkor sorry! Pályán nem sok esélyünk van mert elvileg már csak 7en játszhatunk azon a meccsen és abból azóta 2en megsérültek(köztük én is) és 3 embernek 4faultja van!! De ha ennyire fontos nektek akkor beszélek edzővel és megpróbáljuk!
pápá

---------------------------------------------------------
> Szia!
>
> A Fazekas OD-ből vagyok. Találkoztunnk már. Csak érdekelne,
> hogy mi történt a meccseteken a BLF ellen, mert ha jól
> tudom megvertétek őket. Mégsincs benne az eredmény, azt
> hallottam, hogy megóvta "farkaslaci"???!!!!
>
> Előre is köszi az infót, nekünk nagyon fontos, hogy mi lett
> annak a meccsnek az eredménye.
>
> Köszi,
>
> Alpár
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 12:11 pm

csinooooos... affraid
5 percet lejátszani...pffffffffff
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 12:16 pm

Szevasztok!
Nem tok edzésre menni a mai napon, lebetegedtem.
Robi, ha kellek szombaton, szólj, de egyelőre nem tudom, mikorra leszek rendben.
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 2:11 pm

Hát röviden és tömören: Farkas Laci is 1 fasz... erről ennyit...

Nu a ma hajnalról csak annyit, h Cuba ismét szabad!!!Hála Atinak, Mikinek és persze nekem. Smile drunken

Ja és ne vegyetek Bacardi Limon nevezetű szeszesitalt, mert állítólag nem jó az íze.... lol!

Persze nekem nem volt vele semmi bajom... Smile drunken drunken drunken
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 2:30 pm

pffff...Viva Kisház!!!!!!!!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2007 11:26 pm

Drága lesz két embernek a szombati meccs. ugye Culyi? Very Happy No meg persze Bálintnak is... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 1:40 am

Beszéltem a Tóth Petivel (Kunsztmkls)... Télleg odacsődítik a fél várost... Very Happy Eldorádó helyett nem megyünk inkább oda sörözni? Very Happy Jó buli lenne... Basketball cheers drunken lol!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 7:30 am

Én nem iszok alkoholt... No No scratch scratch

VIVA CUBA LIBRE... cheers cheers cheers cheers
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 12:02 pm

Nekem randim van a 2 kedvenc bírómmal!!! lol!

Utána meg a monkey gyereket ünnepeljük. drunken

Megjegyzem remélem idén is lelocsoljuk 1 üveg pezsgővel! Smile
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 1:19 pm

én sajnos körmöt vágok, emiatt se locsolni, se ajándékot átadni nem tudok...
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 5:35 pm

Én se tudok menni, mert a pig csapat csak olyan bulikat tud csinálni ahol mindig csak a piálás van... és az meg szerintem mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy én mennyire utálom az ilyen piálóóóóóóóós jól be(meg)baszóóóóóós azt se tudom hol vagyokos (mi van veled? semmi?) és társai féle megnyilvánulásokat... affraid affraid affraid No No No scratch scratch scratch
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 5:36 pm

Mikor iszunk? Mondjuk MAAAAAAAAAAAAAAAA?!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 8:53 pm

Én benne vagyok... csak Ropinak ne árulja el senki, mert megdorgál minket h minek iszunk annyit... Mintha ő sose lett volna fiatal... affraid lol! drunken
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimePént. Május 11, 2007 10:17 pm

Meséljek Róla, hogy mennyit és mit ivott Ropiedzőbácsi? scratch scratch scratch Nehéz lesz mert olyankor én se voltam túl jó állapotban... albino albino albino
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Május 12, 2007 3:14 pm

Én nem nézem ki belőle!Very Happy:D Úgyhogy el sem fogom hinni,amiket Májki mond! lol!

Egyébként Boldog Szülinapot Bálint!!!! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Május 12, 2007 4:14 pm

HAJRÁ BATTA!!!!HAJRÁ BÁLINT!!!!!HAJRÁ HAMILTON!!!!!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Május 12, 2007 11:54 pm

Nemtom mi a faszt aggódtok.

A BLF-nek 10 veresége van. A Miklósi meccs nélkül.

Faszokoskodunk itt...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 8 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
8 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: