Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
mester

mester

Hozzászólások száma : 355
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 8:10 am

Alig várom hogy felvételizzek a sulidba, ja a volt sulidba!
Biztos tárt karokkal várnak
affraid
Vissza az elejére Go down
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:05 am

Részemről:

1 - no
2 - no

Remélem a mai edzésen a jól bevált felkészülési módszerünket alkalmazzuk!
Na jó annyi változtatást a módszertan részévé tehetünk, hogy ma Edzőrobibá is jön! Smile
Aztán a szünetekben, ha akarja gyakorol6ja a büntit... bounce
Nekem a hármasokat kell gyakorolnon, mert bár a csapat-átlagot túlszárnyaltam, de nem vagyok elégedett! jocolor
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:18 am

nekem meg nem kell semmit se gyakorolni, mert ami nem megy azt minek erőltessük... lol! Basketball drunken
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:30 am

Ádám írta:
nekem meg nem kell semmit se gyakorolni, mert ami nem megy azt minek erőltessük... lol! Basketball drunken
Haggyámá!!!
Nagyon jó voltál vasárnap! Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 12:02 pm

Bes!!! Végre jön a haverod fújni... Szurkolni fogsz a meccsen vagy játszani? A párja meg a BLFen megismert srác, akit Balázsnak szólítottál...(Süti)
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 12:42 pm

Nu jó reggelt!

Akkor mondanám:
A csoport no.
Rájátszás no.

Szombaton ha az a 2 fasz fúj inkább nem megyek hanem elindulok a squashversenyen.Úgy sem kellek már hiszen megvan a második hely.(nem mintha rajtam múlt volna... Smile )

Így legalább elég idő jut másoknak akik hetente 2x járnak edzésre, nem úgy mint én az elmúlt 1 hónapban...

Uff

Hajrá BATTA!!! cheers drunken pig Very Happy Cool Laughing drunken drunken
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 12:53 pm

Azt hittem, hogy legalább anyázni velünk tartanál... Wink lol! affraid drunken cheers Basketball
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 12:59 pm

Azért minek menjek? Csak felidegesítene az a két fasz...

Elrontanák az estémet.Azt meg nem akarom, mert utána kis monkey Bálint-nak lesz a szülinapja....
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 4:28 pm

És azon a szülinapon mindenkinek ott kell lenni? Éppen akkor akartam körmöt vágni... lol! lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 5:25 pm

jól van Ati, ezt megjegyeztem Suspect
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 5:29 pm

Kishitű barátaminak pedig egy adalék:
Tavaly ugyanez volt a szitu,h mi a fasznak megyünk mi fel B-be, hisz ott úgyis szanaszét vernek minket, jó nekünk a langyos C is. Aztán feljöttünk, és 2. lettünk (a MAGYAR bajnokságban 1.), ami sztem nem is olyan rossz eredmény...
Nem állítom, h ez lesz jövőre is, de ha már egyszer ezt kiharcoltuk és megdolgoztnuk érte, bassza meg próbáljuk már ki magunkat!!!!!!!!

Uff
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 5:41 pm

Jaj Bálint, tudod, hogy csak vicceltem... Majd a bulin levágom a körmömet Very Happy...

Amit meg utána írtal, azzal teljes mértékben egyet értek, viszont azt is vedd figyelembe, h ahhoz a bajnoksághoz nem elég a heti két edzés, ami persze nem csak attól függ, h mikor van termünk...Sajnos már ez a két alkalom nehezen hozható össze a dolgozó embereknek, meg pláne a tudat, h valszín nem mi lennénk ott a favoritok...Mondjuk nekem aztán van jogom beszélni, mert nem is játszottam és nem is dolgozok... lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 6:19 pm

Engem nem naon érdekel, h mi volt tavaly, meg az se h mi volt ebben az idényben... azt tudom h nem akarok ott játszani és kész...

Alávetem magam a csapat akaratának, de nem bittos h felhőtlen jó kedvvel jáccok majd az 'A' csoportban.

Uff
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 6:27 pm

erre nem tok mit mondani
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 6:30 pm

De ha már itt tartunk, megnéztem az 'A' csoport tabelláját.Az első 5 helyen max 7 vereséggel lehet ott lenni... Namost ezek a csapatok nem olyan játékosállománnyal rendelkeznek mint mi, és mint Ati is említette valószínű h nem kettőt edzenek hetente...

Pl szerintem senkinek se lenne kedve Salgótarjánba utazni, vagy Ceglédre ahol 3 éve egy laza 30as zakót kaptunk...

Ezek a meccsek nem az itteni kis laza majd megyünk és lesz valahogy kategóriába tartoznak.Elrontunk fél negyedet, aztán helóka...

Továbbá: most is úgy érzem, h nagyon kevés ember jáccik a mérkőzések folyamán, a többiek meg szurkolnak a padról... az 'A' csoportban újra felvetődne a régi probléma, h próbáljuk megnyerni a meccset, vagy adjunk mindenkinek játéklehetőséget...

ezért inkább 'B' csoportra szavaznék újra....
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 7:16 pm

jó. de akkor is csak 1-nek számít Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 8:10 pm

Mi számít 1-nek? Nem értem h miről beszélsz...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:07 pm

Azért B csopiban is lesz zakó, ha Oroszlány, meg a Kaszás fiataljai feljönnek... Sztem igy hozzáállni, hogy minek, mert ugyis szar lesz, nem lehet... Meg egy olyan vereség, ahol tudod, hogy mindent megtettél, de az ellenfél volt a jobb, az sokkal jobb érzés sztem, mint B csoportban nyerni szar játékkal a Justitia ellen... ennyi... Az A csoportot nem nekünk kéne megnyerni...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:31 pm

Holnap reggel 9kor mindenki vegye fel a Haris Zsuzsát az iwiwen...
Mer Ádi nagy gecc volt, és az egyetemi csapatnak előbb bemutatta, mint nekünk... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:49 pm

Ez azé van, mer őket régebb óta ismeri mint minket Te tök!!!

Amúgy meg szombat este hozzd Ádi a csajt, aztán kap majd tőlünk 1 szép bemutatkozást. Smile lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:54 pm

áááá... az nem nagyon fog menni...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:54 pm

Egyébként meg nem bemutattam, csak ők is ott voltak, amikor megismertem...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeKedd Május 08, 2007 11:58 pm

Hát akkor nem is leszünk a barátaid, és nem is jöhetsz kicsi szőrös monkey Bálintka szülinapjára se... lol!

Bár még azt se tudom h hol lesz!

Tényleg Bálint kibérelted már a csónakházat? Smile
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 12:03 am

Ádi Te fakezű csaj!!!

Végre hoztál egy jóóóóóó döntést az életben.... scratch scratch scratch
Csinos az új barátnőd...!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Congratulation!!!!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 09, 2007 12:32 am

Köszönöm Fakezű Barátom... Very Happy Majd ha itthon lesz, akkor megkérdezem, hogy hány battai vette fel ismerősnek... Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: