Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 22, 2007 11:36 am

Tücsikém, nemtom hol olvastad, de tuti h nem a Fáraóba jön... Smile (persze ez csak vicc volt) naná h oda. hihi

A tegnapi napot kérem h töröljük naptárból...

Jah Cuba tényleg felszabadult.De én meg mit kezdjek délután 9 gyerekkel? affraid affraid affraid affraid
Vissza az elejére Go down
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 22, 2007 12:36 pm

Én sajna nem emlékszem, de bizti keményen harcoltam az utolsó pohárig és remélem győztes hadseregben ünnepelhettük az újra szabad Cubát!!!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
VIVA CUBA LIBRE!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 23, 2007 1:38 pm-kor.
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 22, 2007 12:38 pm

Kisherceg most mondtad volna, hogy jóóóó öreg Mike haverod csajoskodik...
azt hiszem tegnap sikerült úgy ahogy az a nagykönyvben meg van írva, berúgni, de úgy igazán mocskosul... affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 22, 2007 5:27 pm

Hát abból a 3 liter Bacardiból vhogy csak összehoztunk 1 jó alapos tintázást.... drunken drunken drunken drunken
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2007 10:23 am

Remélem, akkor ma nem fogtok sokat inni és akkor nem lógok ki a csajoskodásommal... Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2007 1:39 pm

Jelentem tegnap szolid voltam csak viszkikóláztam... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2007 2:14 pm

Én meg mormotásat játszottam!!!

Na de majd ma... asszem Cuba felszabadul ismét. Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Jún. 25, 2007 12:31 am

Asszem erre a nyárra elég is volt a streetballból... Azért azt a strandolást utána sajnálom, hogy kihagytam... Sad
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Jún. 25, 2007 12:36 am

Sajnálhatod... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Kircsi volt!!! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jún. 26, 2007 2:04 pm

Hűűű... de nagy a forgalom... Ati! Annyira elfoglalt vagy, hogy semmiről nincs véleményed, amit ide beirhatnál? Very Happy
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jún. 26, 2007 2:29 pm

Hát az a helyzet, h mivel nem nagyon vettem ki a részem a csapat mostani életéből sajna nemtok mit reagálni dolgokra...Mint az közismert utálom az alkoholt, tehát a bebaszós buliktól is felfordul a gyomrom...Inkább fordítanátok vmi hasznosra is az időtöket, például építsetek templomokat, v menjetek misszionáriusnak Very Happy Very Happy
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jún. 26, 2007 6:21 pm

én ma is megyek az asszonnyal misszionáriuskodni...meg holnap is Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing tongue tongue tongue tongue tongue
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jún. 26, 2007 7:38 pm

Mink meg vizisielni voltunk ma... igaz én csak napoztam. Smile

DE Miki meg még 1 másik csapattársunk, akit nem nevezhetek meg, naon jól küldte.

Utána laza halászlé/húsleves, és túrós csusza volt a menü.

És h a sportnapot méltóképp befejezzük, 1 óra bowling 5-6ig, természetesen az én győzelmemmel... affraid

Cuja király! Rég nem hallottunk már a híres királyi lakomáidról... mi a pálya arrafelé?
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2007 4:49 pm

Besi írta:
Mink meg vizisielni voltunk ma... igaz én csak napoztam. Smile

DE Miki meg még 1 másik csapattársunk, akit nem nevezhetek meg, naon jól küldte.

Utána laza halászlé/húsleves, és túrós csusza volt a menü.

És h a sportnapot méltóképp befejezzük, 1 óra bowling 5-6ig, természetesen az én győzelmemmel... affraid

Cuja király! Rég nem hallottunk már a híres királyi lakomáidról... mi a pálya arrafelé?

Háj!

Mostanában nem eszem, nem iszom, csak üldögélek itten...
Készülök a következő szezonra. Smile

Sportnak van a peca, meg a fejforgatás...

Csá: culyu
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Jún. 28, 2007 2:39 pm

Naaa... Most kellett ez? Culyi megölte a fórumot... Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Jún. 28, 2007 4:15 pm

Pedig legalább úgy dübörgött mint a gazdaság... Very Happy Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Jún. 28, 2007 11:45 pm

hacsak annyira nem... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 30, 2007 12:58 pm

Bálint! Ime egy újabb csemege...

http://www.indavideo.hu/video/MorTaL_CoMbAt_Bela_ba
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 30, 2007 2:34 pm

Elirták a címet... Ez nem Mortal Combat, hanem a helyi erő thai-chit gyakorol az utcán. affraid
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 01, 2007 7:36 pm

Jajaj! Ha jók az információim, akkor ma van Culyás szülinap! (Azt nem merem kiírni,hogy hányadik)Very Happy:D Azért boldog szülinapot! Remélem ma jó a menü otthon és jól bekajálsz! (meg persze megosztod velünk is,hogy mi volt az)Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 01, 2007 8:02 pm

Hej!!! Boldog Sznapot Culyi!!!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 01, 2007 8:32 pm

Ejjj, ha ez tényleg igaz, akkor viszont NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Culyikirály!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Júl. 02, 2007 2:46 pm

Szasztok Alávalók Alattvalók!

37. Ahogy az a képem (Smile) alatt látszik is.
Höhö. Ezt nektek még meg kell érni...
Ahogy most kinéz, nem biztos, hogy mindenkinek sikerül.
Bár... Máj-átültetéssel kicsit lehet növelni az esélyeket.

Persze, ettünk ezt azt. Csupa diétásat, vigyáznom kell az alakomra (mert az így tökéletes).

Megyek, rohanok, mert dolgozni kell.

culyu
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Júl. 02, 2007 4:09 pm

Dolgozni? Nem ebéd utáni munkauzsonnára? Very Happy
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Júl. 02, 2007 5:29 pm

Boldog szülinapot hey cheers
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: