Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeVas. Okt. 28, 2007 12:48 pm

ÁÁÁ Robi! Ezt nem kellett volna beírni! Olyan kiváncsi lettem volna,hogy ki az,aki ott vár plusz egy órát! lol! lol! Egy-két tippem lett volna... Twisted Evil Laughing Laughing
Vissza az elejére Go down
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeVas. Okt. 28, 2007 3:44 pm

szerintem te lettél volna az egyik!

hihihihi
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeSzer. Okt. 31, 2007 12:49 am

Hová lettél Pókember??? scratch Suspect pig
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 01, 2007 1:56 pm

Namivanmááá...
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 01, 2007 7:24 pm

Hát ha nem is a pókember akkor én bejelentkeznék!!! Smile Smile Smile Smile
Mi a pálya? Minden oksa? Már lassan beszélem az arab nyelvet úgyhogy bátran írhattok úgy is... No No No No
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 01, 2007 7:27 pm

Én nem beszélni arab nyelv, de szintén "valahogy" hazaértem. Smile

Bár ezt a mai napot szivesen törölném a naptárból affraid drunken
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 01, 2007 7:38 pm

na... a két jókezű naplopó... cheers hazajöttetek a hosszú7végére? Bár Miki sztem most úgyis bepótolja a kihagyott melót... Shocked Very Happy lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2007 12:58 am

Kicsit unatkoztam, hát megkerestem a mostani legkedvesebb bírónkat az iwiw-en...

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8420166

Egy élmény ahogy Robika feszít... lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2007 12:19 pm

Üdv a fedélzeten Bes!

Ez a gyerek nagyon gáz, tudtam,. hogy vmi nem stimmel vele, de most már tudom, hogy kisebbségérzéses köcsög!

BÍró, meg wrc, ez erről tanúskodik!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Ahogy nézem lehet, hogy a gimiből is kirúgták!!!, vagy lehet, hogy csak költözek!!! affraid

Ja várlak benneteket a csapatban vasárnap!!! Ki vagytok pihenve, így szétfuthatjátok a honvédot, mert persze a dobásokra nem nagyon számíthatok!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2007 12:28 pm

Köszi a meghívást Ropi pig edzőbá. Smile

Futni elfelejtettem, mert túl sokat pihentünk...

Dobni? hihi, azt meg sose tudtam.

De azért ott leszek és számíthatsz rám.Kiválóan tudok például továbbra is bírót anyázni, és megsértődni... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2007 10:20 pm

Hát ez nagyszerű hír, Bes... Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2007 2:27 pm

Na jó Ádi, Neked azért passzolok megint legalább 2-t, csak h jól érezd magad. Smile
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeVas. Nov. 04, 2007 4:31 pm

Ígérem futok és dobok a meccsen!!!! Cool Cool Cool Cool Cool
Mondjuk ez nem fog a csapat számára jó hatással lenni (dobószázalék), de azt megígérem még egyszer ennyire durván nem szólok a sporinak!!! Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Inkább lekurvaanyázomaztaköcsöggecimajmot!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Akkor szívesen fizetek a csapatnak.... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeHétf. Nov. 05, 2007 12:58 pm

NA Uraim!

VAn egy jó hírem, holnap lejár a felfüggesztésem!!!

Hihi már alig várom, hogy pfán verhessem az ilyen Kis geci Róbert féléket!

A másik jó hír, hogy a Bálint és a Miki a héten beteszi a technikaira járó zsebpénzt. Erre létesített dobozt viszem! pig pig

CSak ne felejtsetek el szólni nekik!!!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeHétf. Nov. 05, 2007 2:10 pm

Ennyi jó hír egy napra? Már megérte felkelni... Laughing Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeHétf. Nov. 05, 2007 10:31 pm

Nahát... Ma nem is írtál ZHt?
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 06, 2007 9:58 am

Nézzétek mán! Ez a fasztarisznya Kiss Köcsög Róbert jön a meccsünkre!

Úgy látszik nem bír magával!

Még szerencse hogy ma lejár a felfüggesztésem!!! affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 06, 2007 11:37 am

Nem gond ha nem bír magával, majd legyaluljuk és kicsontozzuk... Smile

Persze ezt csakis Fefe vezetésével tudom elképzelni. affraid Cool Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 06, 2007 4:21 pm

Jajmááán... nem a spori az ellenfél... Smile
Pókember

Pókember

Hozzászólások száma : 11
Registration date : 2007. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeSzer. Nov. 07, 2007 9:32 pm

Hát ki az ellenfél a BEállított ArCok! Question Suspect Na jó. Szerintem, akik a bíróval veszekszenek azok túlértékelik a játék jelentőségét, mert a bíró azért van a pályán, hogy1.: őt is játékszámba kell venni, 2.:ha rosszat fúj, akkor megkell dícsérni, hogy milyen jó a szeme és milyen jól tudja használni a játékos kelléket. De mivel ő is egy játékos azzal honorálja a mi aktív figyelmünket, hogy valami tekknikai izét kioszt a cspat vmelyik tagjára, de mivel mi utáljuk a bírók valamelyikét ezért az ő játékát tartjuk néha érdekesebbnek. Ezért azt javaslom: szeressük őket gyerekek! És élvezzük a vendég játékosok szeretetét amit mi ajándékgödörrel viszonzunk. drunken
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 08, 2007 12:31 am

Aztakurva.... Kb ez a szó jutott eszembe először...

Fefe vazze, tudtam mindig h zseni vagy, de most h tudom miért is játszunk, megváltozott az életem. Smile

Ezért vendégem vagy egy sörre csütörtökön edzés után!!!! drunken drunken
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 08, 2007 2:25 am

hmm... Mit tesz az emberrel az érettségi... lol!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 08, 2007 9:59 am

Fefe kiáltványára nem tudok mit hozzáfűzni, egyszereűen ezeket a mondatokat márványtáblába kell vésni és az öltöző, mit öltöző, a CSARNOK falára kell tűzni... Fefe nagyot nőttél a szememben az ajándékgödröddel együtt!
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 08, 2007 12:12 pm

Akkor csak két dolgot szeretnék hozzáfűzni az előttem szólók elhangzó szavaira:
1. Nem véletlen a Fefe a barátom... cheers cheers cheers cheers cheers - a sötétségemet az Ő inteligens, vakítóan fénylő személyisége világítja át és ezért tűnök egy normális átlagos embernek...
2. A lényeg viszont a következő: mélységesen lesúlytott amit ennek a gyereknek az iwiw -es oldalán olvastam. ő is a Dózsába járt - igaz kicsit később mint én - de nagyon remélem, hogy ez egy másik iskola, mert ha nem, akkor én szégyellem magam helyette is, hogy ilyen ember kikerülhetett abból a jó suliból. Gyászba borulok és azt a bizonyos gödröt segítek Fefe barátomnak kiásni, hogy mihamarabb megpihenjen benne fáradt, poszpihe teste ennek a szerencsétlen balfasznak...
No ennyi!
Maradok tisztelettel a csapat fakezű (7/1) rádobója!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitimeCsüt. Nov. 08, 2007 1:32 pm

Szasztok!

Sajnálatos módon nem tudok ma résztvenni az edzésen, és Fefe leitatásán.
Kedden kissé meghúzódott a ball pi... lovaglóizmom (vagymi) és a tegnapi MB I.-es meccsen ez még romlott. Így rám fér egy kis pihenés. Ja, és a család is igényt tart rám (ez mondjuk végképp érthetetlen...)

Jó munkát és Fefeére halgassatok mindig! Smile

jocolorking
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 28 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
28 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: