Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

Elindult... :D - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimePént. Nov. 09, 2007 11:17 am

Basszus!

Azt meg észre se vettem, hogy ma Tivadar napja van. Biztos tegnap rengeteg lazáról maradtam le... drunken
Azt meg reggel hallottam a rádióban, hogy azt jelenti: "Isten ajándéka"
Höhö, kis ajándék (85kg) is ajándék...
Vissza az elejére Go down
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimePént. Nov. 09, 2007 12:54 pm

Nem maradtál le semmiről Culya! Direkt kibújtam alóla,nehogy kimaradj a dologból,úgyhogy kedden vagy a szerdai meccs után esedékes. Laughing Nekem végülis mindegy melyik nap...

A 85 kg-hoz meg nem szeretnék hozzászólni. Annyi azért még nem vagyok,de rajta vagyok a témán,hogy tudjak centert játszani a jövő szezontól! lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimePént. Nov. 09, 2007 4:12 pm

Tivadar!

Én azért ittam most az ebédhez egy aszútörkölyt, meg egy sört az egészségedre, nehogy addig megbetegedj!!!

jocolor
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2007 12:06 pm

Kedves Tivadar! Sajnos tegnap nem akartam írni, mert az nagyon kommersz lett volna, ezért most kívánok neked BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Smile Arra meg olyan kíváncsi lennék, h milyen munkahely az, ahol lehet hétköznap délben is inni...Van oda munkaerőfelvétel?!
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2007 3:38 pm

Ati!

Téged oda nem vennének fel, mert Te SZERETSZ dolgozni.... vagy legalábbis túl sok időt töltesz el odabent...

Tivadar, így utólag is BoldogNévnapot!!!! cheers
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2007 8:13 pm

Ez igaz Bes, de inni is elvileg...
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Nov. 11, 2007 10:40 am

Hát köszönöm szépen! Laughing

Ma mikor indulunk?
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Nov. 11, 2007 2:34 pm

Ropi azt mondta csütörtökön, h legkésöbb negyed 7kor induljunk el...

Legalábbis én így emlékszem.
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 11:07 am

Attila írta:
Kedves Tivadar! Sajnos tegnap nem akartam írni, mert az nagyon kommersz lett volna, ezért most kívánok neked BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Smile Arra meg olyan kíváncsi lennék, h milyen munkahely az, ahol lehet hétköznap délben is inni...Van oda munkaerőfelvétel?!
T'od, Atesz, nem az számít milyen állapotban, hanem hogy mekkorát teljesítesz! Smile Volt már hogy hiba csúszott a munkába, de a mérleg még pozitív... drunken
jocolor king
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 1:00 pm

Fefe! Bálint! Na itten van,ezt nézzétek! lol! lol! lol!

https://www.youtube.com/watch?v=FcR72YsyFcg

Szar a minőség,de azért élvezhető!Very Happy:D:D
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 4:25 pm

Hihihihihihihi...

De tegyük hozzá h szépen kiforogta. Smile

Látszik h nem véletlenül a királyi tv-n futó rendőrös sorozat főszereplőjéről van szó!!! affraid
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 7:53 pm

Kár, h nem verte magát bucira ez a majom lol! lol! lol! lol! lol! lol!

De azért vicces volt cheers
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 10:21 pm

Basszus... mostanra levették... Sad
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 10:50 pm

Ne fossá' Ádám! Megoldjuk! lol! lol!

https://www.youtube.com/watch?v=GAM8gniwf5o
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2007 11:32 pm

huh... már majdnem befostam... Smile köszi Tivcsi Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2007 12:31 am

joker írta:
Attila írta:
T'od, Atesz, nem az számít milyen állapotban, hanem hogy mekkorát teljesítesz! Smile Volt már hogy hiba csúszott a munkába, de a mérleg még pozitív... drunken
jocolor king

A mérleg még mindig pozitív? S ki méri eme statisztikát? Netán az alkoholszonda-ipsos? lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2007 11:09 am

Attila írta:
joker írta:
Attila írta:
jocolor king

A mérleg még mindig pozitív? S ki méri eme statisztikát? Netán az alkoholszonda-ipsos? lol!

Smile Höhöhö... Az ivás a multé! Nem ittam legalább 12 11 órája!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2007 11:10 am

És vasárnap mi volt a meccsen? Basketball
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2007 4:13 pm

Majdnem nyerünk, de mégse.... Smile

Persze én jó voltam megint... olyan átlagos... lol!

Dobás: 0/10 0%
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 13, 2007 6:36 pm

Besi írta:
Majdnem nyerünk, de mégse.... Smile

Persze én jó voltam megint... olyan átlagos... lol!

Dobás: 0/10 0%

Kezdesz formába lendülni! affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzer. Nov. 14, 2007 2:44 am

azért ez még gyenge 0%... tudsz te ennél jobbat is... Smile
joker

joker

TémanyitásTárgy: Ebéd   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzer. Nov. 14, 2007 5:07 pm

Azé' vazze, hogy örüljetek:

Ma itt ebédeltünk egy könnyűt:
http://www.osteria.hu/

És alig ittam...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzer. Nov. 14, 2007 5:32 pm

Az itallap jobban tetszett mint az étlap... persze olcsó volt minden, szal én se ittam volna sokat. Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Nov. 15, 2007 12:56 am

Megbeszéltük, ha így folytatjuk, akkor minden 3. meccs után csinálhatnánk egy csapatbulit... Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Nov. 15, 2007 4:25 pm

Ez nagyszerű hír...Smile

Engem annyira felbaszott agyilag ez a dolog, h még negyed 2kor sem tudtam aludni.Szal hálával tartozom a magas bírójátékosnak, aki szerzett egy álmatlan éccakát.

Kösz bazdmeg!! affraid

Javaslom ezért szombaton rúgjunk be mint az albánszamár. drunken drunken drunken
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
29 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: