Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeCsüt. Júl. 12, 2007 11:30 am

Ádi!
Akkor most már tényleg megnyálazhatod a tilinkómat! Cool
Ha legközelebb Agárdig lejössz, nyugodtan átmerészkedhetsz Fehérvárra egy köszönés erejéig. affraid
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeCsüt. Júl. 12, 2007 9:15 pm

Most jut eszembe... Holnap megyeka Balcsira vitorlázni... Kívánjatok jó szelet... lol!
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimePént. Júl. 13, 2007 11:26 am

Jó nagy szelet! Akkorát hogy beborítson a Balatonba és elsüllyedjen a hajó!!! Teeee, naplopók gyöngye! lol! lol! lol!
Aztán nehogy komolyan vedd! Smile
Ja, ha csopak felé akartok elsüllyedni akkor még ösze is futhatunk. Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimePént. Júl. 13, 2007 11:41 am

ááá... Világos és Siófok között ingázunk majd...

Tücsi! Neked majd dudálok az autóőályáról 13h körül... Very Happy
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimePént. Júl. 13, 2007 12:45 pm

Ádi!
Annyira feldühítesz Mad , hogy minden nap írnom kell! scratch
Ha nem hallom meg a dudálást, nagy büntit fox kapni! Embarassed
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimePént. Júl. 13, 2007 10:00 pm

Ádi!
Amunkahelyen működik... itt legalább olvasom annak a genyó tivcsinek a kancsó dumáját...
Nem baj majd edzésen adok neki...Very Happy:D:D:D:D
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeVas. Júl. 15, 2007 10:20 pm

Remélem Ádi jó szeletek volt a nagy vitorlás kalandhoz... Laughing

Bár ahogy mi tapasztaltuk, nem igazán nevezhető még szellőnek sem ami az elmúlt két nap során a Balatonnál lengedezett.

De azé ettől független jó móka volt.Kár h megint kimaratam egy csomó mindenből, a gyenge memóriám miatt. drunken affraid
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeHétf. Júl. 16, 2007 4:55 pm

Mind az északi (csopak), mind a déli (zamárdi) parton kevés volt a szelecske, viszont annál több a pia mindkét helyen, ahogy hallottam Very Happy Én oat buliztam reggel 7ig, hogy vasárnap még este sem tudtam, h ki a szar néz vissza rám a tükörből vasárnap lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeKedd Júl. 17, 2007 6:31 pm

Én se szeretnék magamra ismerni, ha Szücs Atinak hivnának...

Hétvégén nem volt szél, de annál többet ittunk... A vizsga meglett, mehetünk vitorlázni...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeKedd Júl. 17, 2007 10:54 pm

Az jó ádi, csak az a baj, h engem Szűcs Atinak hívnak, szal nem rólam beszéltél, háháháááááá te hü.... .....sz lol! A többivel 1etértek
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 9:56 am

Uraim

A Tivadar nevű csapattársatok elmesélt egy jó ötletet alapozásra, ezt használják a kézisek is. Azt hiszem alkalmazni fogom!!!! affraid affraid affraid affraid
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 10:39 am

Bocs srácok, pár sör után a napon véletlenül elszóltam magam! Sad Sad Laughing Laughing De mivel jószínű az edzőnk,ezért úgysem fogja megtenni... lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 10:45 am

Kár, hogy mi nem vagyunk kézisek... Különben is, ők kiestek, nem? Very Happy lol!
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 11:54 am

Ropi! Te hamar megváltoztatod ezt a kijelentésedet... kell neked még a mentőmellényed vagy épp csak azért hagytad nálam, mert újat szeretnél venni? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Na pig csapat mit meg nem teszek értetek? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Zsarolom a fő pig edző Ropi bácsit.... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 11:55 am

Ja mellékesen Bes a memóriáddal semmi probléma csak az 1-1-ben vagy egy kicsit elgyengülve... drunken drunken drunken drunken geek geek geek geek
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 11:56 am

Ropi a cipőm amit kölcsönkértél természetesen nem képzi semmilyen alku tárgyát!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 1:13 pm

1 nekem maximum jó szívem lehet nem jó színem, bár az is megfelelő affraid

2 nem alkudozom a cipőre, inkább kifizetem a lazát a mellényért

3 nem estek ki a kézisek, így az ő felkészülési formájuk tökre megfelelő lesz nekünk is, bár ha gondoljátok áttérhetek a Farkas Attilla kontra Heinrich Róbert edzéstípusra. Na BEsi mi a véleményed?

Laughing Laughing Laughing affraid
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 1:38 pm

ÁÁÁÁÁ! Tényleg jószínűt írtam! lol! lol! lol! lol! lol! lol! Jól van,reggel volt még...biztos bennem volt az ütés. lol! Laughing
De azért megnyugtató,hogy így sem írtam nagy hülyeséget! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 2:04 pm

Najó... nem estek ki, de akkor sem lettek 2-ok... Smile Tehát a mi felkészülésünk eddig tökéletes volt... Na indulok Velencére strandolni... Smile
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 3:24 pm

Farkasékkal én is voltam edzőtáborozni párszor, nekem az nagyon bejött, sztem át kellene venni... Very Happy de azt hiszem nem nekem kellene jártatnom a számat lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2007 10:23 pm

Ezaz... Te csak dolgozz keményen... Nagyon kellemes volt vízparton tölteni ezt a meleg nyári napot... Smile
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeCsüt. Júl. 19, 2007 9:51 am

Tőlem jöhet a Farkas&Heinrich féle alapozás. Smile

Csak figyeld mennyien lesznek edzésen 3 alkalom után. affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeCsüt. Júl. 19, 2007 10:06 am

Én leszek... Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeVas. Júl. 22, 2007 11:16 am

szasztok gyíkarcúak!!!!!

Jelentem fogytam, és az 1. NB II/A. csoportos meccsre csúcsformába leszek megen lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

szal jövőre NB I/B cheers cheers cheers cheers affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitimeVas. Júl. 22, 2007 10:41 pm

Te fogytál, én meg híztam és erősödtem... Very Happy Szal akkor augusztusban A vagy B csoportra alapozunk?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 19 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
19 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: