Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

Elindult... :D - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeKedd Okt. 09, 2007 1:23 pm

Akkor a nagy érdeklődésre való tekintettel este sörmeccs lesz?
Vissza az elejére Go down
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeKedd Okt. 09, 2007 2:39 pm

Én már készülök a 100asra! Most vágtam be egy nagy tál chilis Twisted Evil babot! Kori sörrel, persze.
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeKedd Okt. 09, 2007 4:29 pm

Na akkor Culyu király megint le fogsz futni, mert a babgáz gyorsít ám de nagyon. Smile
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzer. Okt. 10, 2007 12:21 am

Csak Miki kérésére: Mikor jön már vissza Ropiedzőbá? Szarok az edzések és Miki dirigál... Very Happy tongue tongue tongue tongue tongue pig pig pig affraid affraid affraid lol! lol! lol! lol! lol!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzer. Okt. 10, 2007 5:53 pm

Gyermekeim!

Itthon volnék!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzer. Okt. 10, 2007 6:21 pm

éjjen... No affraid Basketball Basketball Basketball lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzer. Okt. 10, 2007 6:24 pm

hát ja pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale

éjjen Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzer. Okt. 10, 2007 6:37 pm

Jaj de jó hogy ennyire örülsz v-pop barátom, remélem holnap találkozunk az edzésen!!!
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzer. Okt. 10, 2007 11:55 pm

Én is remélem h gyössz végre, mert már elég régen nem fizetett senki, és eléggé kiszáradt a társaság... Na jó én tuti. Smile

Jah meg amúgy is nagyon hiányoztál, meg már unjuk a sok figura gyakorlást.... Jól esne már 1 kis futás is végre. lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Okt. 11, 2007 1:20 pm

Besi írta:
Én is remélem h gyössz végre, mert már elég régen nem fizetett senki, és eléggé kiszáradt a társaság... Na jó én tuti. Smile

Jah meg amúgy is nagyon hiányoztál, meg már unjuk a sok figura gyakorlást.... Jól esne már 1 kis futás is végre. lol!
JAJ!
Ma sajna nem tudok menni, vállalati elfoglaltság van!
Konkrétan Branco Steak House -> Irish Dog Pub -> drunken
Csak ügyesen! Mindenki rajzolja le otthon a figurákat (házidoga) aztán Ropibá majd beszedi és osztályozza!
Így nem megy az edzésidő, Besi nyugodtan futhat, amíg a többiek játszanak! Smile
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2007 12:33 pm

Na ki hányast kapott?

Javaslom, hogy Ádinak adjuk ki házifeladatként, hogy a honlapra rajzolja fel az összes figurát. Mert Ő okos és ügyes. Smile
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2007 12:38 pm

Üdv hiányzók!

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy jövő hét szerdán meccsünk van, és talán az egyik ahol nyerhetünk!

Nem tudok pár emberről és az a baj hogy az elmúlt két hétben is hanyagolták az edzéslátogatást, ez mind rendben is van csak az lett megbeszélve, hogy akkor szólunk, hogy mi a fuck van!

Aki ezt magáénak rzi az jelentkezzen, mert úgye fontos dolgok folytak az edzéseken, mint a figurák elemzése, gyakorlása. Azok akik nem voltak honnan fogják tudni?
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2007 12:43 pm

mester írta:
Üdv hiányzók!

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy jövő hét szerdán meccsünk van, és talán az egyik ahol nyerhetünk!

Nem tudok pár emberről és az a baj hogy az elmúlt két hétben is hanyagolták az edzéslátogatást, ez mind rendben is van csak az lett megbeszélve, hogy akkor szólunk, hogy mi a fuck van!

Aki ezt magáénak rzi az jelentkezzen, mert úgye fontos dolgok folytak az edzéseken, mint a figurák elemzése, gyakorlása. Azok akik nem voltak honnan fogják tudni?
Mondom: Ádi rajzoljon, hogy ne akkor kelljen mindig újra lezongorázni, mikor egy régnemlátott kedves ismerős újra előkerül!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2007 1:17 pm

De Robi! Én voltam edzésen... Biztos nem nekem szól... Smile

Én még Fefét is láttam fenyőt ugrani... Smile
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2007 5:23 pm

Ádám írta:
De Robi! Én voltam edzésen... Biztos nem nekem szól... Smile

Én még Fefét is láttam fenyőt ugrani... Smile
Ez az! Voltál edzésen -> tudod a figurákat -> lerajzolod őket (AutoCAD-ben, persze Smile) -> mindenki magáévá teszi.
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimePént. Okt. 12, 2007 5:31 pm

Majd paintben... Very Happy
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2007 2:51 pm

Hehe! Fefe fenyőugrása tényleg jó volt! lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2007 8:39 pm

Besi vok, Bálinttól írok. Smile

Fefe ugrása csúcs volt. cheers

Ropi malac mesternek meg tuti h kúúúrva sok ideje van, ha tényleg lerajzolta az összes figurát.Ha meg Ádival csináltattad meg, akko Ádi mekkora lúúúúúúzer vagy vazze. Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2007 9:45 pm

Csak nem képzeled, hogy én ilyen gyorsan legyártanám? lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2007 9:35 am

Fiaim!

Ne azzal foglalkozzatok, hogy kinek mire van ideje, vagy kit bíztam meg, hanem hogy mindenki betéve tudja.

Apropó ÁDI!

Gondolom a sok elfoglaltságod mellett még mindig nem jutott odőd a honlap frissítésére? PL: Doki buliképek, videók, Éves műsor stb. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2007 3:55 pm

Erre most nem is válaszolok. lol!
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2007 5:54 pm

na itt az elveszett bárány!
csőváz What a Face What a Face
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2007 5:58 pm

ádi jó lenne aktivizálni magad!!! me az ilyen eltünt pig nem tudja mikó lesz meccs meg ilyenek.
hja meg jó lenne ha a figurákat is feltöltenéd!
Jó tudom tudom ne pofázzak mert így is lógok neked egy szendóval!!! lol! lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2007 6:31 pm

szasz Locsa malac!!!!!!!!

Főleg h a mester nekem el se kűtte a figurákat...Ebből is láccik, h engem okosnak tart és tudja, h nincs rá szükségem geek geek geek geek geek geek geek geek geek geek geek geek geek geek
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitimeVas. Okt. 14, 2007 7:09 pm

vagy csak úgy gondolja hogy fölösleges idő pocsékolás lenne affraid affraid
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 26 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
26 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: