Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimePént. Dec. 21, 2007 3:27 pm

Ne hallgass rájuk! Mind SZEMét! lol! lol!

Fúúúú,tegnap asszem szép vége lett az évnek, ugye Carlos, Bálint? affraid lol!
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimePént. Dec. 21, 2007 3:47 pm

Hát ja, vót valami drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken

A végén meg már a SZEMem se kívánta az italt... SZEMfényvesztés afro
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 22, 2007 11:03 pm

Na MALACOK!!!!

A nagy SZEMtelenkedés közepette kívánok MINDENKINEK (még Neked is Bálint)

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeVas. Dec. 23, 2007 5:23 pm

BOLDOG KARÁCSONYT MALACOK!!!!
santa santa santa santa
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeVas. Dec. 23, 2007 5:23 pm

Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Dec. 24, 2007 12:38 am

Boldog Karácsonyt Gyikok... ööö Malacok... Smile santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa rendeer santa
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Dec. 24, 2007 12:36 pm

Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek! santa santa

Ja, és mindenki vigyázzon a versenysúlyára! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Dec. 24, 2007 1:30 pm

Akkor köszönök minden névnapi üdvözletet, amit nekem akartatok/akartok címezni... Kedvesek vagytok... Laughing Laughing Laughing lol! flower
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Dec. 24, 2007 4:09 pm

Kedves Csapattársaim!

Nagyon Boldog Karácsonyt és még boldogabb Új Évet kívánok mindenkinek! és hogy Ádi (és más se) ne sértődjön meg szeretnék Boldog Névnapot és Születésnapot kívánni mindazon Csapattársaimnak, akik ebben az évben (is) ünneplik azokat!

HAJRÁ BATTA!!!!!!! ÉS HAJRÁ MU!!!!!!!!!!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Dec. 24, 2007 6:52 pm

Azt nemtom mi az az MÚÚÚÚ... lol!

de a Battának mindenképp hajrá a következő évben is. Smile

És már ha MA ÁDÁM napja van, szeretnék NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kivánni kedves Fekete-Nagy Ádi nevű csapattársunknak.
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2007 1:57 am

Nem tudm elégszer megköszönni kedvességeteket, hogy eme szép napon a Karácsony mellett gondoltatok rám is... Ez azokra is vonatkozik, aki gondolt rám, csak még nem tudta beírni a fórumba... Köszönöm Smile santa rendeer santa rendeer lol! lol! lol!
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2007 5:53 pm

Nagyon boldog, békés karit kívánok minden kedves és kedvtelen csapattársamnak!!! santa santa santa

Ádinak meg majd kívánok akkor nagyon boldog névnapot ha a büfében kikérte a pig csapat körét... scratch scratch lol! lol! lol! lol! ennyi - tudod ecsém ingyen nem adnak semmit ebben a világban, még a jó szót se... geek geek geek geek geek
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2007 7:53 pm

Én nem szeretem a Májkit, de azt hiszem, hogy igazat kell, hogy adjak neki! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2007 10:44 pm

Öööö, izééé...

Szerintem monnyon le... Smile
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2007 12:08 pm

Szevasztok pig csapat!

További jó karácsonyt és boldog új évet mindenkinek.
Kis családommal elhagyom a várost és az osztrák alpokban töltöm az elkövetkező 8 napot.

Nem kell anyázni meg bunkózni mert úgysem látom mert nme nézem meg mit írtatok! Razz Razz Razz Razz

2008. január 04-én találkozunk edzésen, és ott felkészülünk, hogy az első helyezett csapatnak meghúzkodjuk a bajszát Hartvikostul mindenestül!

Ja Bálint ha lehet gyere le egy kcisit előbb!

Köszke

ÜDV
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2007 1:50 pm

Január 4-én beOLAJozzuk a gépezetet? lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2007 1:52 pm

De sztem inkább 3-án találkozzunk... Csak a biztonság kedvéért... Még jó, hogy nem volt csatolt fájl... lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2007 2:35 pm

Ádám!

Má megin okoskodsz vazze!!!!

Ha a nagyeszű agyoniskolázott vezetőedző azt monnya, h jan. 4-e akkor az annyi és kész... max mi nem leszünk ott. lol!
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2007 3:58 pm

Én is utána számoltam, de azt hittem hülye vagyok... lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2007 9:55 pm

Mé nem vagy az????? affraid
Tivadar

Tivadar

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2007 12:20 pm

Ja, de! Laughing
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2007 12:27 pm

Ne bántsátok Robibácsit, mert nem mondta, hogy hol lesz az edzés 4-én. Lehet, hogy a SOHOra gondolt, v a Halászra, hogy ott legyen egy kis gyakorlás, már ami a piálást illeti!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2007 1:44 pm

Pfujjj pia.... drunken drunken affraid affraid
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2007 6:34 pm

Bazzeg, oké Ropiedzőbá, lemegyek előbb!!!!

Mongyuk 3-án 7re... lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Tök jó, év végén sokan gondolnak rám: most ropi edzőbá, azt Petra is kiemelt a szilveszter kapcsán, h viselkedjek mer igazából egy paraszt vagyok scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch

king
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Dec. 27, 2007 10:05 pm

Nekem meg soha nem hiszed el mikor mondom... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: