Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+13
Norbi
tücsi
Alpár
mester
Májki
locsa
kicsi
joker
Tivadar
v-pop
Besi
Ádám
Attila
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jan. 11, 2008 4:55 pm

De ha már megtaláltad, akkor mit akarsz tőlünk? Very Happy Esetleg ha kifizeted végre az Attlia napot, akkor sztem mindenki kapható lesz arra, hogy elénekeljük ezt neked a tusolóban... lol!
Vissza az elejére Go down
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jan. 11, 2008 5:17 pm

Bazz, Ádi de buta vagy...Gondolod, h ezt a szart kerestem? Természetesen az eredetit akarom, és semmi zuhany alatt énekeljül el Ati tiszteletére verziót! Látom, tisztelsz annyira, hogy még a névnapomon is le akarsz pumpolni...na szép...majd fizetek, ha már a tiédből részesültem... geek
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2008 1:14 pm

Mindenki részesült belőle, aki megtisztelt a jelenlétével... Te vmiért nem voltál ott és szomorú is voltam e miatt... Smile
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Jan. 12, 2008 3:33 pm

Nekem mind1 ki kit tisztel ill. nem tisztel, nekem csak az a fontos, hogy a büfénél rója le mindenki a tartozását... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vagy ti azt hiszitek miattatok jár le az ember edzésre? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
csakis a pia miatt... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
és aki alkoholistának mer nevezni, az nézze meg mikor ivott utoljára alkoholt és utána dumáljon Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Atti szerintem, hogy ne legyen feszkó Ádi és te közted inkább gyere le és fizess nekem egy bambit, aztán majd Ádiról is lehúzok egy réteget arról a vastag képéről - ja és a még vastagabb pénztárcájáról... drunken drunken drunken drunken drunken

Amúgy meg mindenkinek szép és vidám napot!!! cheers cheers cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2008 2:09 am

Ati megnyalhatja a zsákom... Amúgy egy kis segítség a kutatáshoz: ez valszeg Cher...
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2008 3:13 pm

mikor indulunk kölykök????
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2008 4:08 pm

Hova? Smile

Asszem 15.45-kor... De azért erősítsetek meg!Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Jan. 13, 2008 4:54 pm

Hova erősítsünk már???
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 14, 2008 11:07 am

Ja,mondjuk ez igaz... lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 14, 2008 7:19 pm

https://www.youtube.com/watch?v=ldfkBwFyXgs

Na ezt kerestem Ádi... Cher mi?! Asszem neked kellene nyalogatni vmit...Kösszép a semmit!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 14, 2008 10:04 pm

Király vagy Ati! De én mintha azt mondtam volna, hogy asszem...
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jan. 15, 2008 11:38 am

Óvoda... lol!

Ati inkább gyere le és fizess.... affraid affraid affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jan. 15, 2008 1:27 pm

Látom nektek is csak a pénzem kell, már ha lenne...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jan. 15, 2008 4:28 pm

Hát biztos drágák a golfleckék az új barátokkal... Laughing

De akkor szólok a MOL vezérigazgatójának, h kéne 1 kis fizuemelés, mert a barátaid bambija nem fér be a költségvetésbe. affraid affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jan. 16, 2008 10:45 am

Nah, annak én is örülnék...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeCsüt. Jan. 17, 2008 12:30 am

Holnap jön Carlos? Mert akkor mán fizethetne vmit... Smile GRATULA flower flower flower flower flower
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 8:07 pm

Hát tennap este Carlossal meg Fefével megint megnéztük a pohár alját... persze az megint üres volt... drunken drunken drunken

Holnap meg szerintem verjük meg jól a VSTR-t, h megemlegessék h Battán mink vagyunk az urak. lol! lol! lol! lol!

Ja ehhez monnyuk kéne 1 jó kis terv.Szerintem figyeljünk oda a körtés emberekre, meg a befutásokra... affraid affraid Ja és persze Bálint figyelj, mert én majd odafutok, de majd ne akkor, hanem majd késöbb passzolj oda... Shocked lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jan. 22, 2008 8:08 pm

Mivel nem ír senki semmit, ezért inkább elhúzok sileni kicsit, mer az jó. Laughing

Tik meg jól verjétek meg a malév-t... lol! lol! lol!

Azé majd szurkolok, meg szidom a bírót a távolból. Razz (persze Balog Gyurit nem, csak a másikat.)
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jan. 23, 2008 4:25 pm

Besi írta:
Mivel nem ír senki semmit, ezért inkább elhúzok sileni kicsit, mer az jó. Laughing

Tik meg jól verjétek meg a malév-t... lol! lol! lol!

Azé majd szurkolok, meg szidom a bírót a távolból. Razz (persze Balog Gyurit nem, csak a másikat.)

Bes! Jó sileést, bármit is jelentsen az, de vigyázz, mert az óh az ihdeg és a tréded is könnyen ki tud frodulni lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 28, 2008 12:19 pm

Na... Nincs itt Besi és nem ír senki??? Akkor JÓ REGGELT BATTA!!! lol!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 28, 2008 4:05 pm

Szegasztok!

Most lőttem:
"google-ba írd be: "find Chuck Norris"
utána nyomd meg a "Jó napom van" gombot"

Nagyon zsír! Már ha valamelyikőtöknek van rá ideje...
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 28, 2008 7:54 pm

Ja, és ma Carlos napja van, úgyh isten éltesse, holnap meg fizesse(n)!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jan. 28, 2008 9:11 pm

Éjjen Carlos!!! Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 2:57 pm

Na... Besi visszatért, FOGadkozott... Carlos meg jól elmenekült... Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jan. 30, 2008 6:36 pm

Ádi vazze! Mióta Ati eligazolt a skodálatos vicceivel, Te tartod a csapatban a lelket, meg Bálint... hova süllyedt ez a világ... affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: