Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Sejla

Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 11:09 am

Ez már g..iség! Először az, hogy kihagytam az edzést, ahol Miki fizetett, most meg kihagyom a meccset, ahol .... ki is fizet???? Minden jóból kimaradok Sad Vmi olyan napot nem akartok beiktatni, hogy: Mindenki a Sejlának fizet nap???? Twisted Evil Köszi előre is! lol! Cserébe hozok egy számlát Laughing
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 11:54 am

Neked tod h csak tanga ér... Very Happy
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 2:17 pm

Besi, hova is megyek??? scratch
Ja, a számla csakis tanga, nem kérdés!!! Wink
Bálint, én csak írtam azt a k. statisztikát (sőt még segítségem is volt), semmi közöm a büntető százalékodhoz.... Evil or Very Mad ami egyébként is csak rajtad múlik Basketball
Ja és lehet, hogy tényleg óvatosan kéne bánni azzal a galériával, vagy vmi 18-as karikával kéne ellátni, mert azért az ember szeretne jól aludni... pale
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 3:44 pm

Halihó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sejla queen Like a Star @ heaven !!!
A tangáról csak úgy fogadunk el számlát, hogy azt be kell mutatni magadon Very Happy Very Happy Embarassed Embarassed !! Ami a fizetést illeti én sem voltam ott csak a számlát fizettem /teszem hozzá nem keveset/ úgyhogy leszek g.ci és mostantól nem csak pancsolok hanem inni fogok mint a trógerek csak számlanövelő céllal!!! Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! Csinálhatunk olyan napot amikor mindenki fizet Sejla queen Like a Star @ heaven -nak csak az merült fel benne kérdésként, hogy:
- bírni fogod-e a piát?
- természetben lehet-e?

kicsi szőrös monkey bálint!
Sajnálom, hogy ezt teszik veled a "barátaid"!!! Very Happy lol! lol!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 4:36 pm

Boldog Névnapot Tivadar!!!! Kellemes számla-kiegyenlítést kívánok a mai napra is...!
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 4:46 pm

Szeva pig Csapat!

Szerintem ma még nem a Tivadar fizet! hagyjunk mindenkit, hogy először rendezze a sajátját! Laughing
Ja és Boldog Névnapot Tuvadar!!!!!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 4:54 pm

Gyerekek!

A pig -ról jut eszembe

Inni szeretek én is. "Nem kicsit, nagyon."
De azért jó lenne, ha a pályán megpróbálnánk olyat csinálni, hogy a pig-ról ne a Budai Hízók jusson a bírok és a szövetség eszébe.
Ezért javaslom a kemény és CSENDES játék gyakorlatát bevezetni a szombati meccsen. Ma pedig ezt kellene gyakorolni.
Mondjuk edzőRobibá' lesz a bíró a 100as meccsen, össze-vissza fúj és mi meg nem szólunk semmit! Csak kint a laza mellett.

Na, milyen 5let?
jocolor
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 5:09 pm

A sörmeccset helyeslem a másik kérdésben azt gondolom le lehet kenyerezni... geek geek lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 7:33 pm

Én benne vok.Ámen. De kicsit se lehet szidni a bírók anyját??na léééccciii... rabbit
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Nov. 09, 2006 7:35 pm

Ja és vedd már le azt a 2 képet Ádi!!!Pleaseeee
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 11:00 am

Köszi Miki, szavadon foglak, és meglássuk mennyit bírok drunken A tangabemutatósdologhoz gondolom lenne hozzáfűznivalója Ádám barátodnak is Wink
Ja, egyébként BODLOG NÉVNAPOT TIVADAR! Majd iszom az egészségedre vmikor vmiit cheers
Egyetértek, hogy le kéne venni azokat a képeket a galériából!!! pale
És egyetértek Culyával is!!!! A kussolás és beleröhögök az ellenfél és a bíró arcába sokkal hatásosabb, mint ugatni feleslegesen! Exclamation
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 11:31 am

khhmmm
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 12:52 pm

Húha, most látom, hogy milyen sokan beírtak ide is! Very Happy Úgyhogy akkor itt is megköszönöm a felköszöntéseket. A számlát én már kiegyenlítettem, úgyhogy jöhetnek a többiek! Very Happy Very Happy Már alig várom!!!
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 1:00 pm

Én már láttam olyat, hogy valaki azért kapott technikait, mert mosolygott a bíróra! Very Happy Very Happy
Bár az a bíró még kiskorú volt egyesek szerint!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 1:11 pm

Tétényben az egyik gyerek kárörvendésért kapott technikait Gyurkovicsapukától... Razz Az ellenfél kapott egy faultot és erre tapsolt és spanolta magát... no comment... Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 2:17 pm

Ádi!Kezd alakulni a galéria, de még nem az igazi.Javaslom a csapat vezérállatát 1 bitang nagy pig -t kéne inkább Bálint monkey helyett kitenni...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 2:18 pm

Ja Ádi, Gyurkovics apukát meg nem bántani, mert ő meg az én pajtásom Smile
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 2:39 pm

Drága malac csapat, akkor most már minden képpen nekem kell fizetni, pedig elég jól elódáztam a dolgot! Na mindegy akkor kedden nincs edzés!!! cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 3:13 pm

Akkor osszatok nekem is egy faszfej sporit, aki az én pajtásom lesz... Mondjuk Szirt Lalit bevállalom... Very Happy

Robi! Ugyis tudom, hogy viccelsz... Very Happy Vagy iskolában leszel? Mert akkor végre lehet, egy jó edzésünk... Very Happy
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 3:47 pm

ha kedden játékos edzés lesz és nem futós, és valóban a Robi fizet, jövök én is! Twisted Evil Basketball
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 3:51 pm

NO akkor várunk szeretettel! lol!
JA és ne feledd a tangás bulit!!! affraid
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 4:35 pm

Sejla queen Like a Star @ heaven !!!
Az a helyzet, hogy kicsi Ádika szólhat bármit, de ez a TE bugyid a mi számlánk ígyhát... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nem kedden fizetsz Ropi hanem csütörtökön, meccsvezetés után... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

kicsi szőrös monkey bálintka mit szól a komoly /szemüveges/ barátnőd az oldalhoz és legfőképpen a galériához? affraid affraid affraid

mindenkinek have a nice day lol! lol! lol! lol!
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 4:36 pm

Simi írta:
Én már láttam olyat, hogy valaki azért kapott technikait, mert mosolygott a bíróra! Very Happy Very Happy
Bár az a bíró még kiskorú volt egyesek szerint!

Szerintem az a bíró még ma is kiskorú Very Happy
Hát igen, az sem mindegy, hogyan mosolyog/somolyog az ember... Razz
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 5:17 pm

Menj már Mike, have a nice day?????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ezentúl csak englisül beszéljünk...mi?? alien

Amúgy azér kaptam a mosolyomér teknikait, mer a hülye Tücsi felkúrta a kisfiúnak az agyát!!!!!!!! What a Face What a Face
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 10, 2006 7:04 pm

Tücsi sose csinál ilyet... Őt szeretik a bírók.Meg sose adnak neki technikait... Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: