Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
mester

mester

Hozzászólások száma : 355
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 1:09 pm

Kicsi nyitom nyitom, de nem megy: Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked pale
Vissza az elejére Go down
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 2:29 pm

mester írta:
A tegnap esti Besik ivás és az utána történtek miatt kéne egy 3 órás időmegállítás!!! Shocked

Aki este legény, legyen legény reggel is!

(Bár aki este leány, az nem biztos hogy reggel is az...)

Apropó! A mai 100as meccs után ki fizet? Már nem nagyon tudom követni. Smile
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 2:54 pm

Követni már nem is lehet, de az biztos, hogy volt ismét egy sportszerűtlen a Pekosi ellen, ahol ugye nyertünk! Laughing Laughing Laughing
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 3:25 pm

Hát asszem tegnap kicsit elcsúsztunk...Bár eléggé csajoskodtak a többiek. Természetesen én voltam az egyetlen,aki normális volt...Persze, na haggyá' má'! scratch
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 3:39 pm

Najó... Embarassed Elirtam, van ilyen... Én is hibázhatok... Very Happy Minyá kijavitom... Very Happy
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 4:56 pm

Úgy látom elsikkadt az előbbi postom FŐLÉNYEGE:
legyen ma is sörmeccs! Smile
jocolor
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 5:12 pm

Vajon tegnap kivel cseréltem előlapot a telómon? Ha kell neki vissza, csak szóljon nyugodtan...
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 5:34 pm

Culya! sztem legyen ma egy sörmeccs... Very Happy
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 5:58 pm

Ádám írta:
Culya! sztem legyen ma egy sörmeccs... Very Happy

Látod? Ezt már szeretem!

Továbbfejlesztettem az ötletemet:
Szavazzunk!!!

Minden edzés előtt szavazzuk meg mi legyen a program!
Lenne ám futóteljesítmény! Smile

Aztán szavazzunk a kezdő5re, meg persze arra, hogy ki fizzessen...

Később szavazhatnánk az ellenfelekről és a bírókról is. Én 7végére javaslom a Kobak KC-t (3-6) és a Szlota Tibor/Dudás Péter párost! Smile
jocolor
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 7:17 pm

Ámen Culyás testvér.Tetszik az ötlet.De én mára inkább futóedzést szeretnék... mert a tegnapi 4 üveg Jager, meg a boroscola utána kicsit kiütött, és csak 1kor keltem. Smile hozzáteszem részegen...
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 8:05 pm

Ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól a csapattársaktól akiknek a tegnap estéjét az én rossz hangulatommal elcsesztem...
Azért remélem az ivóteljesítményem talán egy kicsit javított a helyzeten...
Ropi a mezleadással kapcsolatban pedig szeretnék még egy kicsit gondolkodni. Remélem sikerül mindent megbeszélnetek a Simivel...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 14, 2006 9:09 pm

Májki, tegnap semmit sem rontottál el, kivéve természetesen a csocsót...Remélem Te még emlékszel rá, h mit és mennyit kell vennünk... Very Happy
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 12:44 am

Hát biztos nem a pókerteljesítményed,mer az elég karcsú volt tongue
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 10:30 am

Ha netán nem emlékeznétek akkor felfrissítem az elméteket! (mit is kell felfrissíteni?) affraid

2 üveg Jäger + 2 mászás! Laughing JA a mászás már meg volt! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 10:30 am

Mikkancs!!!
A mez dolgon ne is foglalkozz mert nem fogadom el a lemondásod, így maradsz a helyeden amíg nem nyugdíjjazunk! lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 12:58 pm

Skacok!

Szólt valaki azoknak akik tegnap nem voltak, hogy mostmár soha többet ne is jöjjenek? Mármint a héten...
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 1:04 pm

Tehát a hétne nincs edzés!

Jó így Kircsi?
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 1:05 pm

Az Ádám feldobott egy ötletet azt szavaztassuk meg!

Tehát Ádám! a karácsonyt szavaztasd meg!!! lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 1:24 pm

és mi lesz a hanukával?????? geek
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 3:11 pm

Mé nem a Mikulás van előbb?? csak úgy kérdezem... affraid
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 4:13 pm

akkor má megin a Miki fizet????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Twisted Evil
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 4:13 pm

Lazára föl pig csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 4:18 pm

Én nem iszok...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 5:29 pm

Én nem vágom se a Karácsonyt, se az újabb közös pig piálást! Felvilágosítana vki,de egészen pontosan?
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeSzer. Nov. 15, 2006 5:39 pm

A Karácsonyt én sem vágom. Azt tudom, hogy még szilveszter előtt szokott lenni kb. 1 héttel. Very Happy
Gondolom, arról kellene döntenünk, hogy az idén legyen-e ilyen ünnep a naptárban. Szerintem, azon a napon inkább igyunk! drunken
Ja, most mondja vki, hogy 3 napos szokott lenni. Egye fene, iszok 3 napig. cheers cheers cheers Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: