Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+11
carlos
Niko
Attila
mester
tücsi
Besi
Tivadar
v-pop
locsa
joker
Ádám
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 07, 2009 12:08 am

Gulyásleves, és tegyetek félre 2 adagot, mert én is és Saci is meccsen leszünk. Utána tudunk csak menni...

Hajrá BARCA!!!!
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 07, 2009 9:59 am

Ja, Ádi, bocs, de már eladtuk az összes belépőt, úgyh neked nem kell jönnöd... Sacinak félreraktunk egyet Laughing Laughing Laughing Laughing
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 07, 2009 10:01 am

Csocsi! Mi is megyünk az tuti, nekem mindegy, hogy milyen kaja lesz, mert, ha nem ízlik rendelek pizzát!!! Smile

Csak visszatérve pár szóval a tegnapi meccshez, el kell mondjam, hogy 2 kapuralövésből két gól két csapatnál nagyon kevés lesz Rómában, ahol történelem fog születni, bárki is az ellenfelünk!

Hajrá BATTA (ez majdnem olyan mint, a Barca)
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 07, 2009 2:15 pm

Buta futbalhuligánok... alien alien alien nyer a Barca azt az a másik csapat meg mehet a sunyiba... minek is nevezik magukat rühes ördögök vagy mi szösz... geek geek geek geek
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 07, 2009 4:07 pm

ááááááhhh, a hobbibarszadrukkerek ne beszéljenek...ha úgy kap ki az MU, ahogy a cselszi tegnap, akkor megérdemlik, ha jobban játszik a Barca és úgy, akkor a Barca érdemli meg, ha meg nyer az MU (ami természetes, mert így fog történni), akkor mindenki behúzhatja fülét farkát, aki most itt (is) károg...Uff, én beszéltem... Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimePént. Május 08, 2009 2:34 pm

Na csocsi!

Ha meg szeretném próbálni (persze nem maradéktalanul, mert azt nem lehet) visszaadni azt a rengeteg szeretetet, amit tőletek kaptam egész életem során - hisz itt lettem férfi Smile igaz Tivadar a Pejkóval a konyhában !? Very Happy:D:D - úgy, hogy befizetném az államnak köszönhetően kurva magas adóm 1, azaz egy százalékát, akkor azt milyen azonosítókkal tudom megtenni? Tudom, h Robiexedzőbá már leírta valahol, de nem fogom megkeresni, abban biztosak lehettek... Smile Köszi előre is! Jah, és gyorsan mert már csak egy hetem van!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Május 11, 2009 11:28 pm

Azért én veled vagyok, Ati! Kitartás... sztem eljön az idő, hogy nem csak szarnak rád... lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Május 12, 2009 11:46 am

Hát jah...azt hiszem itt cseszték el azok,akik az én pénzemből szerettek volna iszogatni, meg gulyást főzni...ehelyett, most valami korcs bociszemű árva kis kutyakölyök fog jól bekajálni az 1%omból, mert ő rengeteg szeretet ad Smile
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Május 12, 2009 5:20 pm

BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINTKA!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers lol! lol! lol! lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Május 12, 2009 5:41 pm

Közöntem zépen!!!!! Basketball
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeKedd Május 12, 2009 8:11 pm

Boldogat Beléd, drága gyúrós haverom... cheers cheers cheers
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 12:23 am

Közi gyúrós kutya hawerom...

Basketball
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 12:44 pm

Ugyan telefonon már elkésve megköszöntöttelek, de azért itt is illik megemlékezni Rólad kis barátom. Smile

Boldog Szülinapot!!!! cheers cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 2:34 pm

Hirtelen mennyi barátod lett... lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 3:04 pm

Ennek a csodálatos barátnak én időben üdvözöltem születésnapját, ebben látszik micsoda szeretet és összetartás van közöttünk!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 5:13 pm

Nem-nem Ati!!!!

Te vagy a csodálatos ember és barát, hogy megemlékeztél rólam... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

affraid affraid affraid
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 10:46 pm

olyan szép olvasni mikor egymás faszát szopkodjátok!!! scratch scratch scratch lol! lol! lol! lol! lol!
nem vagytok Ti buzik ez csak a látszat, a többit gondolom mindenki ismeri.... jocolor jocolor jocolor jocolor
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:00 am

Nem Miki...ez csak két életerős igazi férfi között levő CSODÁLATOS BARÁTSÁG és SZERETET...Mindig elérzékenyülök, ha erre a CSODÁLATOS BARÁTSÁGRA és SZERETETRE gondolok...ilyenkor legurul egy könnycsepp az arcomon és árván hull alá, míg földet nem ér...jaj ez olyan szép volt, mint a mi CSODÁLATOS BARÁTSÁGUNK és SZERETETÜNK...Miki Te is drága és csodálatos ember vagy ám...!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 12:19 pm

Na én nem megyek bele a seggnyalásba,de utólag én is Boldogat kívánok! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 1:36 pm

Miért nem mész bele a seggnyalásba?! Mit nagyzolsz itt? Mindenki nyalja mindenkiét!
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimePént. Május 15, 2009 11:18 am

Az jó, hogy mindenki az élet más és más területén alkot nagyot (Tivadar - iskola, Atti - Mol Nyrt., stb...), de mégis mindannyia egy infantilis brigád tagjai vagyunk!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil és itt jönne jól Cujinál olvasott szlogen: NORMÁLIS VAGYOK!!! MEGMONDTÁK A HANGOK!!! scratch scratch scratch lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimePént. Május 15, 2009 12:01 pm

Este pedig jöhet az a területe az életnek, ahol Bálint alkot nagyot...az IVÁS!!!
Bár, ha jól tudom ma este mindenki oda akarja tenni magát... Very Happy
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeVas. Május 17, 2009 6:14 pm

És oda is tettük... bár tudnám h az emlékeim hova tettem... affraid affraid

Lehet h fényt kaptak... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Jah és itt ezúton is szeretnék a 2 fanatatikus fiatalembernek gratulálni, mert hírös csapatuk a MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ismét bajnok lett...( tuti bunda volt)
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Május 18, 2009 10:21 am

A többiek nevében szeretném megköszönni a péntek estét és persze a gratulációkat is szívesen fogadjuk, jó érzés, hogy egyazon csónakban evezünk!
Pénteken sikerült megint hozni az elvárt eredményt, nem is sajnálom egy percet se, hogy kicsit kába voltam szombaton... Smile
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitimeHétf. Május 18, 2009 1:29 pm

Valaki persze felhomályosíthatna, h mi volt... pale pale pale

king
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 33 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: