Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+11
carlos
Niko
Attila
mester
tücsi
Besi
Tivadar
v-pop
locsa
joker
Ádám
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeCsüt. Jún. 11, 2009 8:18 pm

Hát én azért kiváncsi vagyok nagyon arra, h a Kaká nevű fiatalemberrel mit is fog művelni együtt a pályán a mi kis kedvencünk CR7....

És h mi is lesz a MU-val... Hát remélem Ves Brown a következő szezonban már nem lesz sérült sokat... Bár ő másik poszton játszik mint CR.lol! lol! lol!
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeCsüt. Jún. 11, 2009 10:34 pm

"One world, One UNITED"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lekéne igazoljuk a helyére...hmmm.kit is Tivcsi... Lipcsei Petit (a lófejű gecit king )
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 12:18 am

Ez azért erős volt, drága Bálint! Ugyanis nem csak Lipit meg Tivadart bántottad meg ezzel, hanem engem is, mivel nekem földim...

Ja: Hajrá REAL, BARCA, INTER!!!

Hajrá pig csapat!!!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 9:18 am

A Reál 7 éve nem nyert lóf@szt se, pedig aztán volt, hogy egyszerre a pályán volt 5 világ "legjobb" játékosa. Most, hogy Kaka, Ronaldo (szerintem a Villa-gyerek is) odatartozik, megint elindultak egy úton, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy szétcsapnak mindenkit...Ennyi ego a pályán mindig erőlködést okoz...Az MU-ba nem Lipcseit javaslom, hanem Koplárovics Bélát, vagy magát Tivcsit Very Happy:D:D
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 9:44 am

Ez nagyon megtisztelő,de biztos nem igazolnék oda. lol! Nekem nagyon fontos küldetésem van itt Újvárosban a főiskolán! lol! lol! lol! Bár az tény, hogy el tudnék játszani ott a megüresedett jobb szélen.Smile
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 10:38 am

Hát amennyi időre te leigazoltál az újvárosi főiskolához...senki se akarna kivásárolni... Smile
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 4:18 pm

Nem Ádi, neked egy úszó a rokonod...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 4:19 pm

What a Face
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 12, 2009 6:18 pm

Ejj már Ő nem a rokona.... Ádi az igazi Phelps... csak még nekünk nem mutatta meg azt a sok-sok aranyérmet. lol! lol! lol!
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Jún. 14, 2009 3:43 pm

Tivcsi! nem késtem el nagyon egy Boldog szülinappal confused confused confused confused confused affraid affraid affraid affraid
Boldog szülinapot!!! cheers cheers cheers cheers
Lehet egy kérdésem??? A nyolcvanadik szülinapodat is a fősuli falai közt fogod ünnepelni, mint végzős hallgatóóóóóó???? geek geek geek geek geek lol! lol! lol! lol! lol!
Kiváncsian várom milyen teljesítményt nyújtasz az első hazai bajnokin a MU-ban!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jún. 15, 2009 12:41 am

Namivanmááár? Jól meglátogattál minket! Még a tékozló fiú, Tücsi is szurkolt!!! lol! lol! lol!

Hajrá pig csapat, REAL, BARCA, INTER!!!!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jún. 15, 2009 10:39 am

Kösz Miki! Laughing

Amúgy az első hazai meccs idején gólyatábor lesz, úgyhogy el fogom kérni magam Fergusontól!!!! lol! lol! lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Jún. 15, 2009 12:06 pm

olyan nincs, hogy elmész...! Egyébként te mit keresel minden évben gólyatáborban?! Az első két szemesztert járod már 5 éve?! Egy főiskola hány éves egyáltalán? Nálad 15? Tán ott akarsz majd tanítani? Egyébként meg majd odaszervezzük az első meccset, ahol lesz a gólyatábor, aztán csak 2 órára kell felfüggesztened a... nagy büdös semmit Very Happy Very Happy Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 8:29 am

Hát nem végezhet mindenki olyan fontos munkát mi Te Atti!!!! Bár ha belegondolok lehet h a hasnövesztés nem is munka hanem egy új sportág!!!
lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 10:21 am

Tudod mennyi munka van ebben bazz?! Talán a ketrecharccal tudom összehasonlítani, ha már sportról beszélünk. Kérdezd csak Culyit Smile ! Ja, és hajrá Batta, hajrá LAkers!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2009 11:09 am

Valóban bele se gondoltam, h milyen veszélyes lehet egy nagy cupák, amint épp a tányérodról egy ugrópörgő rugással közeledik feléd...

Muhahahahahahaha.... affraid affraid affraid affraid
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jún. 17, 2009 12:28 pm

Attila írta:
Tudod mennyi munka van ebben bazz?! Talán a ketrecharccal tudom összehasonlítani, ha már sportról beszélünk. Kérdezd csak Culyit Smile ! Ja, és hajrá Batta, hajrá LAkers!

Úgy-úgy!
Rengeteg meló és óriási pénz! Na, ha most ebből a hasból leadnék (neeeem, nem fogok!) akkor ez mind ablakon kidobott érték lenne!!!

Másrészt a Lakers megérdemelten győzött, bár én drukkoltam az Orlandonak, mert ott van az a kis Tivadar-utánzat, bár a döntőre hirtelen meggyógyulva sem tudott csodát tenni...

Ui.: 7végén Villányban voltunk, nem rossz hely... Csak ettünk meg ittunk, jó volt... Smile
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jún. 17, 2009 1:42 pm

Most már ne azt mond,hogy "ettünk-"ittunk", hanem, hogy "sportoltunk". Mivel a ketrecharccal hasonlítottuk össze, ezért a K.O. meg a T.K.O. új értelmet nyer Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Jún. 17, 2009 5:51 pm

Óóóóó Te jóóóó ég! affraid affraid affraid
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeCsüt. Jún. 18, 2009 2:18 am

No azt hiszem nekem lassan itt van filmszakadás... confused confused confused confused affraid affraid affraid affraid affraid scratch scratch scratch scratch scratch
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeCsüt. Jún. 18, 2009 5:08 pm

Hát az csak amiatt lehet, h túl sok volt a szarcsimbók a páleszben.hihi... drunken drunken
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 19, 2009 12:45 am

de milyen isteni volt!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers lol! lol! lol! lol! lol! lol! csak egy 2 centes, de maga volt a tökéletesség!!! drunken drunken drunken drunken lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 19, 2009 8:41 am

Helyes.Smile

Nem is kell több belőle, csak nekünk alkoholistáknak. Smile
affraid affraid affraid
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Jún. 20, 2009 7:34 pm

ez már igaz, drága barátom!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Jún. 26, 2009 6:24 pm

A Cleveland megszerezte Shaq-et... Nem nagyon örülök a hírnek, mert én is tárgyaltam Steve Kerr-el, h Bálint lejáró szerződéséért, és némi készpénzért a nagy behemót battára költözzön.sajnos nem jött össze... így továbbra se lesz nagydarab centerünk, és az eladott labdáink száma sem fog csökkeni...

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: