Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+11
carlos
Niko
Attila
mester
tücsi
Besi
Tivadar
v-pop
locsa
joker
Ádám
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 5:38 pm

Semmi gond, ha nem szurkolok vki nagyon egy csapatnak... Csak akkor elég alibi dolog, ha fikázzuk azt, aki meg vkinek igen, és a másikat éltetjük...
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ati! Te kibebaszott hülye vagy affraid affraid affraid affraid affraid king king king
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 7:09 pm

Hát Atti, Te tényleg hülye vagy vazz.... affraid affraid affraid affraid affraid
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimePént. Május 29, 2009 4:54 pm

Gondoltam akkor írok én is pár sort a BL döntőről. Először is kicsi Bálintka ha nekem szegezted ezt a "divatdrukker" dumát el kell keserítselek. Én régebb óta drukkolok a Barcának mint Te bármelyik csapatnak csak tudod az a nagy helyzet, hogy én nem kiabálok, hogy Barca meg úgy Barca csak szépen csendesen. Ha jövőre esetleg a Milán jutna döntőbe, szólok, hogy én őket is szeretem. Tudod amikor a döntőbe jutott a Barca akkor azt mondod, hogy a sporinak köszönhető... a kiállítás is Anelkáról????? Ezek után - Attival való harsogásotok eredményeképp - úgy gondolom méltón kell viselni a vereséget - ahogy azt Atti tette is. Őt is felhívtuk és szívtuk a vérét és mégis tudja kezelni a vereséget. Nem ír olyat, hogy ki melyik játékvezetőnek köszönheti a döntőbe jutást. No mindegy. Az bizti, hogy a döntőben csak egy csapat volt a pályán és az nem a Manchester United. Ennyi.

Atti rövid lesz az a harmadik kémény!!!! geek geek geek

ÉS HAJRÁ pig CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Május 30, 2009 9:24 pm

Jól van Miki, gratulálok...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeHétf. Jún. 01, 2009 9:57 am

Boldogat beléd Phelps!!!!!!!!!! Basketball Basketball Basketball cheers cheers
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeHétf. Jún. 01, 2009 10:28 am

Köszönöm, drága gyúrós barátom! Most majdnem pityeregtem a meghatódottságtól... Smile
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeHétf. Jún. 01, 2009 1:58 pm

nebassz má, én el is morzsoltam egy könnycseppet... illett volna neked is Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 02, 2009 10:07 am

Na akkor én is reagálok az elmúlt néhány napra!

Elsőként Ádinak szeretnék gratulálni, hogy megélte ezt a tisztes kort, mert ha ránézek bármire fogadtam volna, de erre nem Very Happy

A két jómadárnak meg azt üzenném, hogy ne azon veszekedjünk, hogy ki a nagyobb divatdrukker (mert, amíg nem katalán az egyik és brit a másik, addig mindenki divatdrukker - beleértve magamat is). Egy, v több szaros meccs és csapat miatt ne cseszegessük és oktassuk ki a másikat. Itt a nyár, jöhet a sörözés, meg a lazázás, meg a kertiparty minden mennyiségben...Szeressük egymást gyerekek...

Jah, és Miki...A rövid kémény miatt mész te a pi#ába, kö#ög divatdrukker lol! lol!

és perszer egy csapat van, ami számít: HAJRÁ BATTA!!!!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 10:12 am

Nekem csak ez jut eszembe a Manchesterről:

https://www.youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k

Hehe!!! lol! lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 10:33 am

Ooopsz!

Így akkor ismét csak utólag.

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁDI!!!! cheers cheers cheers cheers

Remélem lejöttök majd a battai streetballra, mert már alig emlékszem, h hogy is tudsz inni. Smile
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 11:29 am

Boldog szülinapot Te kosarasok réme!!! Ádi elérted már a sörözős kort vagy még mindig a cimbijeid igazolványát mutatod fel ha piázni akarsz????? confused confused confused confused lol! lol! lol! lol!

Atti tán nincs igazam a kéménnyel kapcsolatban??? cheers cheers cheers cheers

Jah Tivcsi jó a videó!!!! cheers cheers cheers cheers

Hajrá pig csapat!!!!!!!!!!!! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 7:10 pm

Köszönöm ezt a rengeteg gratulációt... Jó, hogy az embernek vannak barátai... Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 8:10 pm

Mi meg előre is köszönjük szépen a kört amit fizetsz majd a kedvenc barátaid egészségére... drunken drunken
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Jún. 04, 2009 5:20 pm

Jah, a kedvenc barátaidnak...akiknek még azt is elfelejted mondani, h milyen fasza balatoni bulikra nem vagyunk hivatalosak Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimePént. Jún. 05, 2009 1:32 pm

JA egyébként naná, hogy készülünk a battai mókára... Smile

Hajrá pig csapat!!!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 2:09 pm

Ropi Malac (másod)(ex)edzőbának boldog névnapot kívánok beléje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

+1 kör alapozáskor Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeHétf. Jún. 08, 2009 10:05 am

jaja, én is szeretnék gratulálni, hogy a tegnapi napon szereplő nevet kapta születésekor!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeHétf. Jún. 08, 2009 8:52 pm

Éjjjjen Ropi bá!!!!
Niko

Niko

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeKedd Jún. 09, 2009 12:50 am

Boldogat én is kívánnék így utólag!!! cheers cheers cheers
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 10, 2009 9:59 am

Na akkor most jöjjön Tivadar!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok és hozzá rengeteg pénzt, amivel az állítólagos barátaidat fogod megfelelő mennyiségű alkohol megvételével "kielégíteni"!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 10, 2009 11:53 am

Boldogat Beléd, Tivcsi!!! lol! lol! lol! cheers cheers cheers
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 10, 2009 1:20 pm

Ja, Isten éltessen!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers

nyáron dógozzá, hogy legyen sok kör az alapozáskor...Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeSzer. Jún. 10, 2009 10:48 pm

Boldog Szülinapot Tivadar!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Jún. 11, 2009 12:50 pm

Ez nagyon megható, el is morzsoltam egy-két könnycseppet!Very Happy Köszönöm szépen:)
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Jún. 11, 2009 4:22 pm

„A Manchester United a világ legnagyobb klubja. Sokan beszélnek a Real Madridról meg a Barcelonáról, de amikor elhagyod a Unitedet, pályafutásod elkezd hanyatlani” - ez arról egy nyilatkozat, hogy most mi lesz az MU-val, hogy elment CR7.

Erre csak azt tudom mondani, hogy Battáról senki se menjen az MU-ba, mert utána szopó lesz... Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: