Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+11
carlos
Niko
Attila
mester
tücsi
Besi
Tivadar
v-pop
locsa
joker
Ádám
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 18, 2009 2:01 pm

Semmi különös...üvöltöztél...ennyi...
Vissza az elejére Go down
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 18, 2009 4:41 pm

Szeretném én is küldeni gratulációim sokaságát a 2 MÚÚÚÚÚÚÚÚÚ flótásnak.

cheers cheers

Be kell vallani megérdemelték és így legalább jövőre is el tudnak indulni a BL-ben. Gondolom ezt Culyu is így gondolja. Very Happy Very Happy

Ja és Bálint. Nem volt semmi különös, ahogy mások is említették. Üvöltöztél mint szoktál félmeztelenül. affraid affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 18, 2009 6:33 pm

A BL-t majd másfél hét múlva emlegessük, akkor meglátjuk kinek lett igaza(m) Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 18, 2009 7:07 pm

huhh, már megijedtem pale pale pale pale pale

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 25, 2009 12:26 pm

Örülök, hogy hétvégén találkozhattam Balatonfüreden Illyés Ferivel, Sesummal (akikkel aztán Veszprémben is), nomeg Ádiékkal (aki eddig rejtegette a családi nyaralót Very Happy) és persze Bálintékkal! Remek kis csapat ez Very Happy
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 25, 2009 2:57 pm

Én Atival találkoztam, aki egy B.füredi apartmant rejtegetett eddig... Smile
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 25, 2009 5:35 pm

én meg Periccsel!!!!!!!!!!

Aki a legnagyobb... cheers cheers cheers cheers cheers cheers

(bocs Ati... king )
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeHétf. Május 25, 2009 6:48 pm

Semmi gond, tudom, h ő a nagyobb...hisz ilyen a szerelem Very Happy
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeKedd Május 26, 2009 10:30 pm

Akkor most szerelems vagyok beléd mert magasabb vagy?
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeKedd Május 26, 2009 11:06 pm

Odasántikáltál a géphez?
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 11:04 am

Bálint szerelmes Pericsbe, de ha te is így érzel irántam kis bicebóca (aki azért még tud táncolni, ha egy fekete erre készteti), akkor azt elfogadom, az érzéseidet nem tudom irányítani...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 1:52 pm

Gloryyyy, Gloooooryyyyyyyyyy ManUniiiiteeeeeeeeeeeeeeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Niko

Niko

Hozzászólások száma : 149
Registration date : 2007. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 2:04 pm

Csak a BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 2:08 pm

Hajrá BARCAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 2:56 pm

nocsak, hát ti szurkoltok is vmelyik csapatnak????? vagy csak épp a UNITED ellen????

gyenge...

ezek vagytok ti affraid affraid affraid affraid

http://sportgeza.hu/futball/2009/05/27/az_ev_helyzetet_hagyta_ki_a_francia_tamado/
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 4:13 pm

Hát sajnos ilyen ügyes még én sem vagyok, bár szerintem a tehetségünkhöz kétség sem férhet... affraid affraid

Ja és már tudok rendesen is menni, sántikálás nélkül is...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 5:23 pm

Divatdrukkerek...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeSzer. Május 27, 2009 11:37 pm

Ennek a MU-nak még K. Béla is 3at rúgott volna... lol! lol! lol!

Hajrá BARCAAAAAA!!!!!!!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 8:20 am

Csak semmi károgás... lol! lol! lol!

Tegnap egy csapat volt a pályán, na meg 1 sértődött kis pöcs a 7es számú mezben.Csodálom h nem fakadt sírva. affraid affraid

Xavi meg... nem volt csúnya a gólpassz.Massi annyira meglepődött, h kilépett a cipőjéből. Smile

Nem baj Atti, Bálint: MAJD JÖVŐRE...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 10:00 am

Felőlem megegyezhetünk, h 2 évente nyerünk csak BL-t...

El kell ismerni, megérdemelte a Barca, tegnap jobb volt... persze ehhez is óriási mázli kellett (ill egy bíró: nem tegnap, hanem h egyáltalán itt lehettek).

divatdrukkerek...

Csak az MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 10:46 am

Szeretnék gratulálni azoknak az embereknek, akik nem csak az utóbbi 2 hétben hangoztatták, hogy mekkora Barca drukkerek (divatdrukkerek), mert tegnap megérdemelten győzött a koncentráltabb csapat. Minden évben a végső győzelemre is esélyes az MU, amit nem mondhat el magáról minden csapat!

HAJRÁ BATTA!!!!!! HAJRÁ MU!!!!!!!!!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 3:16 pm

CSAK A FERENCVÁROS!!!! lol!

Két év múlva BL! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 3:32 pm

Te, mi van veled? lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 4:22 pm

Asszem kell találnom nekem is mostmár egy jól csengő csapatnevet, és fennhangon kell hirdetnem, h ők a legjobbak... Smile Persze aztán ha véletlenül tényleg, akkor nyert ügyem van...

Szal hajrá MU, Barca, Orlando, Denver, Debrecen, Fradi, UTE, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Inter, Milan, Juve, Veszprém, Szeged!!!!!!

Majd előbb utóbb választok is.... lol! lol! lol!

Bár a lényeget asszem lehagytam a végére:

HAJRÁ pig CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Május 28, 2009 4:38 pm

Hát ez a szomorú, MUzunk, meg Barcázunk, meg veszprémelünk, de a legfontosabb mindig lemarad! Kivéve persze nálam!

HAJRÁ BATTA! (tegnap este nem kicsit alkoholos állapotban az találtam ki, hogy csinálok két tetkót magamra - egy MUsat, meg egy Battásat...a batta az egyszerűbb: két kémény az egyik és a másik combomra,aztán meg is van a 3 Very Happy:D:D:D)
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 34 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: