Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

Elindult... :D - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:12 pm

Tájfunba pedig azt hiszem tegnap szarrá lettél volna alázva, még meghitt pillanatban is... Razz Razz Razz Razz Razz
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:18 pm

Tájfunban mindenki jó volt, kivéve engem... de nekem nem is ez a specialitásom.Én fiatal lányokat csábítgatok el, Fefe hathatós közreműködésével. Very Happy Ejj de mekkora este volt.... legközelebb 8ig nyomjuk.kár h 6kor bezár a kaktusz Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:19 pm

Igazság szerint van hova fejlődni, elvégre az állomásra se mentünk ki reggel, és én is cs az 1. ülésen utaztam Fefénél rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:20 pm

amúgy azér Bes te még az éneklésbe is ott voltál cheers cheers cheers
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:22 pm

Ez csak természetes.Mulatni jöttem haza vazze.vagy mi.Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:40 pm

Továbbá építő jellegű ötletem a következő.legközelebb kicsit többet hallgassunk Máté Pétert, mert tegnap az a 20-25 szám semmi se vóóót... Cool
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:53 pm

Látom fiúk tegnap megint kitettetek magatokért! Büszke vagyok hogy én lehetek az edzőtök!! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 5:07 pm

Mi az hogy tegnap???? A tegnap este csak holmi melegítés voltarra a fergetegpartyra ami utána következett... legközelebb asszem meginvitáljuk Scottit is, h lássa milyen az ha a battai csapat mulat... king
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 5:22 pm

Szűr, állomásozik, Nagy-wimpizik (de nem körtézik:D), kaktuszol, tájfunozik (Mikit mindenki veri...) és természetesen folyamatosan szűr...No meg Máté Pált énekel:D

Malac Basketball csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 9:03 pm

Legközelebb lehet én is megyek (már megint)...Mikit mindenképpen meg kell vernem (ami rutinfeladat lesz), aztán Besivel egy kis csöcsizés sem árt, term elötte állomás Bálinttal, majd éneklés Fefével...Ja és közben tanítom őket csocsózni! Multinfunkcionális gyerek vagyok. Ja...
Miki, én mindenki legjobb barátja vagyok, be kell valnod, h te is nagyon szeretsz engem!!!! lol! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 11:54 am

Ati4 Nem gondolod, hogy már nem kellesz a Bálintnak? Razz JA elfelejtettem, hogy már te is nővel akartál lejönni a multkor! JA a Bálint is csak kint az esőben mert beszélni a lánnyal és szegény azóta is tüdőgyuszival fekszik, de hát egy hős volt!!!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 11:55 am

Apropó ÁDI ma már van edzésen, úgyhogy lesz egy kis futás!!! lol!
Azt meg nem tudom, hogy a Simi meggyógyult -e mert nem jelentkezett!!Szegény Besiék meg rokonlátogatáson élvezkednek!!! HAjrá BEsik! affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 12:36 pm

Köszi az együttérzést Ropi.Inkább futnék Ádival... mer Ádival futni jóóó. Smile
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 1:28 pm

Ropi Mester!
Nagyon jól esik,hogy hiányolod a hangomat, ezért ma már megyek edzésre, mert úgy néz ki kilábaltam a mindenféle fertőzésből. Ha mégsem, akkor ti is elkapjátok. Ja és a futást kihagyom, mert annyira jól sosem leszek.
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 2:32 pm

ÉLJEN!!!! SIMI IS ITT VAN KÖZÖTTÜNK!!!! Végre még egy igazi jó barátom, aki megvéd, ha esetleg bántanak... Bár ki merne engem bántani heeee?!
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 2:46 pm

Hát én biztos megvédelek, ahogy mindig is. De nekem nem kell úgy meghálálni, mint MÁS barátaidnak!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 3:28 pm

Kikérem magamnak.Én nem vagyok MÁS... az egy másik fiú innen a kerületből. Smile És Atit én is megvédem ha kell.Szal mán van lassan 1 egész bodyguard csapat körülötted Skodás csávó affraid
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 3:41 pm

Mi van veletek?
affraid
Ki ez a skodás csávó hogy ennyire véditek!!!? Shocked
Szerintem csak egy egyszerű Vpop barát amire nem lennék büszke!!! Twisted Evil
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 3:51 pm

Királyság, hogy lesz futkározás, de most ne olyan lagymatag szaladgálás legyen, mint múlt7 kedden... Very Happy Az semmi nem volt... Simi is mondta, h még csak le sem izzadt. Very Happy Norbival még futottunk volna pár hosszt... Very Happy
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 4:08 pm

Hát akkor legyen az, hogy a norbival ti futtok pár hosszt mi meg maj bíztatunk titeket. Ja és tényleg meg sem koccant és valószínű nem emiatt hánytam majdnem egy hatalmasat!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 4:16 pm

Nem az amiatt volt mer nem bírod az italt....
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 4:32 pm

Mint azt mindenki tudja, én nem iszom alkoholt egyáltalán.
Apropó! Mikor lesz a telken valamiféle ünneplés a hazatérésed alkalmából, ahol többen ott leszünk. És Ádit is meghívjuk!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 4:47 pm

Télleg meghivtok? Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 4:59 pm

Látod Ropi! Ezt hívják úgy hogy kölcsönös tisztelet! Ők megvédenek engem, én megvédem és megnevettetem őket, mert mi igaz spanok vagyunk, nem úgy mint, te, aki csak dirigál nekik és futtotod őket, miközben nem figyelsz érzéseikre. Mert nekik az is van Very Happy
A buliban benne vagyok,ha lesz, de Ádit, csak akkor hívjuk meg, ha ő is eljön egyszer tájfunozni és csocsózni (meg csöcsizni, igaz Bes ? Very Happy) velünk! Mert az az igazi csapatösszetartó party ám...
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Nov. 02, 2006 5:48 pm

Simi, Te mióta nem iszol? Laughing
Ja értem a telkes bulin akarsz visszatérni és ha minden jól megy akkor a dobó formád is visszatér az ivással!! Shocked NAna Milyen forma? pale
NA ha ez igaz akkor holnapra már szervezhetitek a bulit!!!

JAJAJAJAJAj A besiék nem lesznek a héten! geek

Mi lesz a hétvégén affraid
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: