Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 29, 2006 3:33 pm

Ugyan nem ide kapcsolódik, de megjöttem...
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 29, 2006 3:36 pm

Ja Ádi, nemtom mér, de én csak 2 képet látok az egész galériából... nemtom mi van a többivel. Sad
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 29, 2006 4:58 pm

Hát ez tényleg nem ide tartozott! Laughing Laughing

Egyébként én is csak két képet látok a galériából, de nem merek szólni, mert Ádámot a múltkor sem hagytuk békén, hogy tegyen fel magáról képet...Erre milyet tett fel??? Shocked Very Happy Szerintem jobb mindenkinek, ha marad ez a két kép, még a végén feltölti a remek képeivel! Very Happy Very Happy
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 29, 2006 11:53 pm

A fotóm marad, nincs jobb... lol! A galéria hamarosan bővül, csak még szerkesztenem kell rajta... Very Happy
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 12:40 am

szevasztok csírák!!!!itt ülünk fosós Karesszel, a vpop buzi Bálinttal meg a 2 tökéletes Istennel (Ati,Besi).mi a fasz van?
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 12:42 am

Ejj, na jó igaziból ez nem is vicces, mert bitang drága TOKAJI ASZUT iszunk, és Karesz durván fenyegetőzik az elpusztitásával.kérlek SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 12:28 pm

Mivel nem jött senki tegnap segíteni, megittuk az összes aszut.Majd legközelebb hagyunk kicsit nektek is. Laughing
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 12:36 pm

Na szép... Én meg mikor hazaértem még vacsoráztam egyet,mert nem volt elég az a kis wimpi! Legközelebb asszem nagyot kell ennem! Very Happy

Azért remélem Karesz fosott egyet Bálintéknál is! Vagy mondjuk a Kaktuszban! Laughing Laughing Mellesleg jó lett a csapatkép!

jaaa, holnapra mindenkinek jó futós edzést kívánok,ha már nem leszek itthon! Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 12:51 pm

Szerinted???? geek
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 8:01 pm

fosós-alvós-sapkaelhagyós Karesz pirat pirat
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 9:56 pm

Sajnállak Karesz, hogy olyan vagy mint egy pelikán!!! Shocked Apropó miért nem írsz te is vmi jót!!! Laughing
A tegnapi meccshez gartula mindenkinek és megnyugtatlak benneteket, van már engedélyem is!!! Razz
Ja Besi, nincs olyan hogy fáj a lábad, különben nem iszom!!! affraid
Tehát holnap egy laza 100-as sörmeccs Rolling Eyes
JA ÁDi megint nem lesz! Azt hiszem kezd megutálni benneteket azért nem jár edzésre!!! rabbit
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 30, 2006 10:56 pm

Miért kell árulkodni? Very Happy
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 1:40 pm

a budbasketen fenn van a dobólista, yeee cheers az átlagokon ideje javítani, hm bounce
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 2:03 pm

Benne vok a 100-as sörmeccsben.A végén meg úgyis van két jelöltem, h ki fog fizetni. Smile remélem sejtitek miért... Basketball
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 3:46 pm

Besi, ez nem gáz? úgy értem, hogy feltetted a képedet Shocked egyedül én vagyok itt lány, illetve elvileg..... Rolling Eyes vagy a fiúknak mutogatod magad? Razz
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 4:34 pm

Mivel a Besi és a Bálint barátok, ezen nincs semmi meglepő... Razz
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 5:33 pm

Jó van kicserélem.Nesztek
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 5:36 pm

Remélem most már meg van elégedve mindenki.Sejla amúgy csak Neked akartam jót... a többiek úgyis látnak eleget. Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 7:51 pm

Nekem az előző kép jobban bejön... Wink
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 31, 2006 8:04 pm

Nézz má wazz, a végén eljutunk oda h az Ádi-család fogja osztogatni a csapatot???????????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Wink Wink Wink
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 2:24 pm

Azt azért már nem kellene hagyni! Tegyünk ellene vmit... Mindenki mondjon vmit "szépet" Ádinak!!!!! lol!
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 3:31 pm

Nézd má', egy új nap; ezt is sikerült megélni... Razz Razz Razz
Még szerencse, hogy reggel 6-kor már itthon is voltam.... Razz Razz cheers cheers
king -ság volt, csak Attika inkább csajozott mint a legjobb barátaival dalolászott volna; bár ez annyira nem is baj... tongue tongue tongue
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 3:55 pm

pfú bazzeg, ez kemény este volt...kőkemény!!!!!!!!!!!!!!!!
csak sajna ha eddig azt hittem, h menő az egyenruhám, háááát be kellett látnom h a Feféé az iggazán kemény Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 3:58 pm

Hidd el, volt pillanat mikor én is dalolásztam volna, de hát az milyen idétlen lett volna, abban a meghitt pillanatban Very Happy
Annak nagyon örülök, h a legjobb barátotoknak tartotok, mondjuk ezt már rég kiérdemeltem...de így legalább volt esélyetek a szokásos játékokban (tájfun, csocsó), amiben közismerten große spieler vagyok Laughing
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 01, 2006 4:10 pm

Amikor azt írtam, hogy "a legjobb barátaival dalolászott volna" az nem azt jelenti, hogy a Besinek, Fefenek /keményharcos/ és szerény személyemnek a legjobb barátja, hanem a kicsi szőrös monkey bálintkának. Bár ha jól tudom, amióta Besi megjött már neki se vagy legjobb barátja; na mind1... tongue tongue tongue lol! lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: