Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
mester

mester

Hozzászólások száma : 355
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 1:20 pm

Te tudod!! What a Face
Pedig jó lenne ha már elkezdenéd tölteni a galériát is és nem aludnál álandóan, ja meg a tabella sem a legújabb!!! Shocked
Ezért igazoltunk? pig
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 1:44 pm

tabella frissitve... Very Happy
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 1:48 pm

Most jut eszembe, ha már a futkározásról van szó. Igyexem leérni de nem tudom mikorra érek oda edzésre. Sajna uncsi tárgyalás lesz. pale
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 1:52 pm

Ezt a kamu dumát Kicsi bazz...
Mindenki tudja, h te cs telefonon és angolul buisnesselsz. Meg h utálsz futni!!!!!!!!!!!!!!!!! bounce bounce bounce bounce
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 2:18 pm

Az egy dolog!
Akkor most figyeljetek! Ádám barátotok jót szertene nektek és mivel ma nem jön edzésre nem is rak föl magáról képet! Evil or Very Mad Ez azt jelenti, hogy csak ti fogtok futni miatta, úgy hogy ő még csak ott sem lesz, ja és Simi svoren sem lesz ma, úgyhogy kicsi neked jönnöd kell mert 2 ember helyett is futnid kell! Laughing Na jó egyet a fefe bevállal! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 2:20 pm

Ádám

Két nevet rakj fel a csapattagok közé

Kralj Ádám
György Máté

köszke
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 2:52 pm

NA látod Ádi!

megmentetted a csapatot, bár elég gyalázatos a képed, de hát hozott anyagból dolgozol!! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 4:53 pm

Igyekeztem olyan képet feltenni, amit nem hagytok szó nélkül... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 4:59 pm

A két név is fenn van... De akkor tessék regisztrálni!!! Basketball
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 6:15 pm

Ez a kééééép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Süt róla az sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny értelem...
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 6:55 pm

Hehe! Tényleg remek a kép! Laughing Laughing Még jó,hogy nem számítottam túl sokra! Laughing Laughing Laughing
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 26, 2006 11:58 pm

Hát ez az!!!!!!
Bazzeg, én a minimumra számítottam, na de ez a kéééép???? albino albino albino albino albino

Amúgy kössz Ádi, h az alkoholista énemet próbálod kihangsúlyozni a galériába, fasza gyerek vagy Mad Mad Mad Mad Mad
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 12:00 am

A másik kép kinagyítva a fasza...

Én egy csöppet erőlködök, az meg láccik, h a tiv oda való!!!!!!!
Rács mögé...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 12:13 am

Ugye nem futottatok gyerekek... Ádi bácsi megmentett titeket... Very Happy És még a hangulatot is feldobtam... Very Happy:D:D
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 12:31 am

az bittos...sűrűbben nem jöhetnél... lol! lol! lol! lol! lol!
Mondjuk mindig??? cheers cheers cheers
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 10:28 am

Robi, még két ember??? MI a limit, 50, 100? Smile Vagy a "mindenki hozzon mégegy embert, mert sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen" elv működik nálatok? Razz Laughing Pár srácot kölcsön adhatnál a meccseinkre, hogy mi is legyünk legalább nyolcan Shocked Aztán, hogy mi lesz velük az már más kérdés lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 10:39 am

Drága Sejla!
A két név a két fiatal 16 éves játékosunk, nincs nekik igazolásuk, de mivel rendszeresen járnak edzésre úgy gondoltam az a korrekt ha ők is fent vannak, amúgy csak 21 igazolt játékosunk van! Shocked Ha valakire igényt tartasz akkor mondjad és küldöm!!! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 10:40 am

Ádi mi lett a cseccsel?
Azért nem jelentkezel mert kiment a bokád? affraid
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 10:42 am

Sejla queen !!!!
Ha ilyen csinos Basketball lányokkal nyomod együtt akkó én mennék hozzátok bounce bounce bounce bounce bounce -ni! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
kicsi szőrös monkey bálint meg mondjuk jönne jocolor -nak!!! Very Happy Very Happy Very Happy cheers cheers
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 10:44 am

Ja tegnap bálintocska kijelentette, hogy meg fogunk lepődni amikor az Atti és ő /barát/nővel fognak jönni meccsre!!!! albino albino albino
Az évezred viccccccceeeeeeeeeeee!!!! afro afro afro lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 10:55 am

Drága jó csökkent képességű Miki barátom!!!!
Nem azt mondtam, h most lesz ez az eset, hanem h vmikor Razz Razz Razz Razz
És nekünk se olyan könnyű, hisz életünk egy nagyon szép szakasza zárul le, mikor leszáll a nagy madár a messzi távolból Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad és szegény Atis kiesik ama legmegtisztelőbb pozícióból, amibe te term.en benne maradsz Miki drunken :drunken drunken drunken drunken barátom
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 11:10 am

MI van veled vámosok gyöngye, igen költőies lettél! Shocked
Amúgy Miki, A barátnő eleve kiesett!!! Razz
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 12:11 pm

Úgy érzem megint itt az ideje reagálnom... Bocsi, hogy nem tudtátok olvasni a később milliókat érő írásaimat, de most megpróbálok válaszolni mindenre... Very Happy
1. Csocsóban és tájfunban is én vagyok a MENTOR, szal amíg az én tanításaim a taktikátok egy szavatok nem lehet...
2. Ádi, igazán aranyos a képed, látszik h nem a spontenaitás volt a koncepció, h nehogy nagyon hülyén nézzél ki rajta lol!
3. Én nagyon szívesen lemegyek a hölgyekhez egy kicsit játszani, és megmutatom hogyan is kell vért izzadva küzdeni, azután a közös zuhany természetesen elmaradhatatlan.
4. A nőket meg majd akkor láthatjátok, ha méltóak vagytok rá... lol!
5. Robi, fussanak csak, akkor legalább nem jár a szájuk és nem minket szopatnak (Bálint, aki lassan már nem a barátom Crying or Very sad , és én), hanem téged... Na most ennyi jutott eszembe!!!!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 1:03 pm

Atti!

A dumádban már megint folyamatosan nagyzolsz - talán a bálintkával kapcsolatosan nem Very Happy Very Happy Very Happy - hihi nem lesz a legjobb barátod Very Happy Very Happy Very Happy .
De a legnagyobb nagyzolásod az utcsó mondat: "Na most ennyi jutott eszembe!!!!" - ez azért már tenyleg túlzás. Nem gondolom, hogy ekkora arccal sokáig maradnak "jó barátaid"!!! Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitimePént. Okt. 27, 2006 11:34 pm

Jól vagyok Robi! Nem ment ki a bokám. Kikaptunk, de jól jáccottunk...

Miki: ne baszogasd már az Attit, majd a Bálint... Razz:P:P

Ma nagyon korán keltem, mert mentem vidékre... SadSadSad (5:50kor) Sad
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 5 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: