Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Nov. 16, 2006 7:53 pm

Culyi!

Akkor te leszel a krampusz... Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Nov. 16, 2006 7:56 pm

Robi!

"T. Csapatok, csapatvezetők!
Elkészültek a sportkártyák, melyek átvehetők a BKSz helyiségében (Bp.V.Curia u. 3. - fogadónapokon).
Felhívjuk figyelmeteket, hogy az átvételi határidő 2006. november 17-e.
Ezt követően a játékvezetők ellenőrizni fogják a mérkőzések elött minden csapatnál a sportkártya meglétét.
Hiányát a jegyzőkönyv hátoldalán rögzíteni fogják!"
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Nov. 16, 2006 8:11 pm

Ádám, Te mekkora ünneprontó vagy bazzeg.Épp karira készül a csapat... azt jössz itt ezzel a buzi sportkártyával.

Ati! Te meg kihagytad Christ, Ádit, Mátét... csak h említsek én is néhány nevet. bounce
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Nov. 16, 2006 8:13 pm

Monnyuk Christől jólesne 1 webkamera, Mététól 1 egyéni dizájnnal megáldott gatyó, hát Ádi meg megtaníthatna minket büntetőt dobni... Very Happy Very Happy
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Nov. 16, 2006 10:52 pm

Na fiúk ez az! Ez az amiért szeretlek benneteket!!
IGAZI BARMOK VAGYTOK! affraid

Tivadar! Ha engem húzol akkor tudod? Shocked
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 12:54 am

Azt hiszem én valahogy meg fogom bundázni, hogy magamat húzzam és ott fogok lerészegedni előttetek!Very Happy És senkinek nem adok a sörökből! Laughing Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 10:28 am

Abból nem is kell, mert nem szeretem. Very Happy De kitünően tudok szurkolni hozzá. Very Happy mármint a lerészegedésedhez...
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 10:52 am

Hetvenkilenc éves korában pénteken reggel, a Kútvölgyi Kórházban elhunyt Puskás Ferenc, minden idők legnagyobb magyar labdarúgója.
pale
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 11:37 am

hááát... Sad Sad Sad Sad

Ja mit is akartam írni????eh megvan vasárnap Szlota/Dudás kettős boldogítja a csapatot.Lehet majd húúúúzni...
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 11:42 am

Isten Veled, Öcsi bácsi! Sad Crying or Very sad
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 12:52 pm

Én is sajnálom Sad Még jó, hogy nem vagyok csapattag, biztos mindenki kapna tőlem egy szép piros mikulásos tangát Razz és még el is számolható cheers Ja, egyébként köszi az edzést srácok, egy élmény volt! Basketball
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 2:00 pm

Én is nagyon sajnálom Öcsi bácsit, az egyik legnagyobb sportoló volt a világon... Sad

...de ha nem haragszotok meg érte, folytatnám az ajándékozást...Szal Christől bármit elfogadunk kitétel, hogy 15 000Ft-nál drágább legyen az adóból úgyis leírja, Máté elénekel egy számot kedvenc együttesétől, sztem úgyis csak üvöltés lesz belőle, Ádám labdavezetés közben kattanásig fogja felhúzni a fehér zokniját, Kaszás Feri megtanít úszni minket, v a logaritmusra Very Happy, Bandi pedig...Hát ő nehéz eset...Mondjuk szép a barátnője lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 3:49 pm

Isten nyugosztalja a leghíresebb magyart és a valaha volt legjobb futbalistát...
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 10:53 pm

Szevasztok!!!
Sejla queen Like a Star @ heaven !!! Sajna én nem voltam edzésen, de remélem lesz még ennek máskor is folytatása!!! Smile Smile
Bálint köszi a képet; jó csóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atti én nyerítős répát szeretnék neked adni nem melegítőt, de remélem én nem húzlak téged!!!

Vasárnap hajrá és GYŐZELEM!!!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 17, 2006 11:24 pm

Májki, nem esik jól, hogy nem akarsz engem húzni...Ha engem húznál megtanítanálak csocsózni... Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 12:48 pm

Ejj mán... csocsó leckét csak tőlem lehet venni Ati!!!!! Senki sem véd olyan jól mint én... kivéve ha ittas vok. Laughing De ez már jó rég nem fordult elő!!!!!! Very Happy (pontosan kedd hajnal/délután óta...)
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 2:41 pm

Jaaa, akkor visszaszívtam...Ezesetben Májkinak adok egy Superbet...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 6:35 pm

És nekem??? Ha engem húzol teljesen véletlenül? Cool tom, majd kapok 1 autópumpát... DE skodás legyen ám vazze!!!!!!!!! Wink
tücsi

tücsi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 6:57 pm

Májki, bocs a tegnapi meccsért, de Öcsi bácsi emlékére muszáj volt egy hármast berámolnunk nektek, liláknak... Twisted Evil cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 7:39 pm

Ez vmi új szöveg a buzibárból? Very Happy lol!
tücsi

tücsi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 7:57 pm

Ádám írta:
Ez vmi új szöveg a buzibárból? Very Happy lol!
Akkor most utoljára... A bár csak decemberben nyit, sajnos... Időközben kiderült, hogy a frappáns "Kék Osztriga" nevet viseli majd.
Abban viszont igazad van Ádi, hogy lesz ott "berámolás" rendesen. De hát erről Ti is meg fogtok győződni a nyitóbulin, kis látens pig -ok! Cool
Na, megyek készülök az estére. Be kell kevernem a rettenetet. (Rossz az, aki...)
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 8:30 pm

Meccs előtt nincs ivááááááááááááás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak monnyuk szezononként eccer... pale Az meg már megvolt Neked centerek gyöngye!!! Wink
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2006 9:06 pm

ÁÁÁÁÁ... Tücsinek már mindegy... Very Happy Amúgy meg nem aszondta, hogy inni fog... Csak edzi magát decemberre... Razz lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Nov. 19, 2006 2:29 am

Jaa... Mé mi lesz decemberben??A hidegen kívül? Wink
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Nov. 19, 2006 12:19 pm

Tücsköm azt hallottam, hogy le kellett adni nektek a pontokat mert nagyon gyengén muzsikáltok....
Mi csak a kötelességünknek tettünk eleget..
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: