Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 06, 2006 4:14 pm

Természetesen irónikusan írtam a tekintélyre utaló mondatom. Az a helyzet, h nem nagyon szeretnek bennünket...Erre mi viszont nagy ívben teszünk és amishok módjára a civilizációtól elzártan szűrjük, amit szűrni kell és tűrjük, amit tűrni kell... lol!
Vissza az elejére Go down
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 06, 2006 4:24 pm

Nem tudok ott lenni a Pekosi elleni meccsen, basszus, bassssssszus, bassssssssssszus - valaki írja a statisztikát, ugye? - majd szorítok... Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 06, 2006 6:19 pm

Majd én írom, mert játszani nem nagyon fogok, ha ilyen jól megy minden mint tegnap!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 06, 2006 6:52 pm

Asszem elkéne ott a hatóság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albino albino albino
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 06, 2006 8:59 pm

Sejla queen !!!
Ha más írja a statot akkó végre az én 2 -3 pontom és lepattim nem az Ádi nagymester oszlopához kerül Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Azt gondolom viszont jó lenne ha jönnél, mert nélküled nem meccs a meccs. cheers cheers cheers cheers cheers
Még a kicsi szőrös monkey bálint is megmondja... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 06, 2006 10:23 pm

Ámen bounce
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 1:17 am

Ejj, de durva volt ez a fegyelmi... Robi sírva könyörgött, de a szemét bizottság csak megadta azt a 4 meccset... majdnem lebontottuk a curia utcát...
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 12:14 pm

Ádám!!!!
ELmúlt 10 óra és a stat még sehol!!! bounce
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 12:26 pm

Köszi srácok Laughing Embarassed I love you Azért nem aggódom értetek, itt az ideje, hogy vki megmutassa a pekosis nagyarcú import srácoknak, hogy milyen érzés a vereség!!!! Basketball Hajrá!!! cheers Robi, én azt hittem sínen vagy... még az egyik bírót magammal is vittem... mégsem bírtál el velük? Razz Ádi suliban, nem tud statot írni, de gondolom bepótolja az elmaradást scratch
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 12:29 pm

Hát sínen is voltam mint József attila! De hát ez van legalább nem kell idegeskednem azért mert szarul megy a játék!!! Mad
Mi volt a tegnapi meccsen? Basketball
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 12:44 pm

Akkor most már ma is játszunk edzőmeccset a Pedesével?!
És szerda, csötörtök, péntek?
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 12:59 pm

MI az Kircsi csak nem beleszóltál? affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 1:19 pm

ejj, látom Culyás mester is békapcsolódott...
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 1:21 pm

Ma százas sörmeccs van, és eredménytől függetlenül a Robi fizet mindenkinek. jocolor
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 1:54 pm

mester írta:
MI az Kircsi csak nem beleszóltál? affraid

Én beszólni? Soha senkinek!
Csak hogyan készüljünk...

Egyébiránt szerintem kérdezz rá a padraülésre, nehogy később abba
kössön bele valami csupor.
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 2:30 pm

Bes!
Még szerencse, hogy nem bontottátok le az utcát a fegyelmi után. Aztán hazáig könnyeztetek volna a gáz miatt. Sad És az nem biogáz! Laughing
Robi!
Esély sem volt arra, hogy eltiltás nélkül megúszd? Valahogy változtatni kellene a rólunk kialakult valós vagy valótlan képen mások szemében.
Én például lehet, hogy soha többet nem iszom alkoholt... drunken
lol! lol! lol!
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 2:39 pm

Robi, köszi a kérdést, amint az várható volt kikakptunk, de nem ötvennel csak tízzel, szóval ügyik voltunk! Basketball Pedig ők 16-an mi meg 6-an voltunk Shocked
Tényleg te fizetsz ma??? Akkor én is megyek "edzeni" lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 3:25 pm

Sejla!
Gyere nyugodtan, mert a Miki fizet, igaz hogy ő nem lesz de megbeszélte a büfés nénivel, nincs ma véletlenül meccsed? affraid

Tücsök!
Na arra kiváncsi vagyok, de ha te betartod 1 hónapig akkor addig én sem szólok a bírókhoz !!! bom
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 3:39 pm

Ropi!

1 hónap?MEg vagy Te huzatva??? én 1x bírtam mán 2 hétig is... senkinek se kivánom azt a szenvedést.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 3:51 pm

Vigyek statlapot a sörmeccsre? Very Happy
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 4:01 pm

7nap/6 meccsem van, szóval ma nincs bounce Very Happy
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 4:06 pm

akkor várunk szeretettel az edzésen és a "sör, futó edzésen" bounce
Azt kell mondjam, hogy ha ilyen jól tudunk egész pályán letámadni akkor sokat kell gyakorolni a futást, hogy bírjuk a meccs végéig! Basketball
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 4:14 pm

De csak az ilyen összenyomott pályán megy jól, mert összezavavarjuk az ellenfelet... Very Happy
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 4:21 pm

Robi!
Én csak azt mondtam, "lehet", hogy nem iszok többet.
Ennyi erővel azt is írhattam volna, hogy nem megyek el a fehérvári buzibárba... Szerinted? lol! lol! lol!
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2006 4:53 pm

Na jó, fiúk, megúsztátok. Ádi lebeszélt..., elmondta, hogy mit szoktatok csinálni edzésen.... affraid különben is, futás közben nem tudom megmutatni, hogyan is kell faultolni.... Razz pedig már komolyan rászántam magam, hogy szétütök köztetek lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: