Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

Elindult... :D - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 2:16 pm

Tücsi tényleg grat a tegnapihoz... Very Happy
Ügyi vótál!!!

A buli este az se vót rosssz.... Smile
Vissza az elejére Go down
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 4:11 pm

Szeva csokik!
Grat a győzelemhez!!! Basketball
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 6:41 pm

Köszi Locsa! Laughing
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 6:54 pm

affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 6:55 pm

ez a kéép...
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 8:01 pm

Eléggé túlvilági fény ez... Ati itt vagy még velünk???Mer ha esetleg igen, és fényt látnál az alagút végén, könyörgöm rohanj a fény felé!!!! Twisted Evil
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 10:35 pm

Szasz Locsi!
Ati! Ez a kép még az enyémnél is gázabb... lol!
Engem miért nem dicsér senki? Sad
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 10:36 pm

Ez a kép tökéletesen illusztrálja, hogy én mint a csapat arca rajtatok tartom a szemem...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 26, 2006 11:49 pm

tényleg elég nagy fejed van rajta geek
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 12:42 am

Mé Ati ki vagy Te??? A Big Bráner???? Laughing Ádi, Te is ügyes voltál ám!Bár azt reméltem h kicsit jobban fogod kenni a 'hazai' pályán.De azé büszke vok, h Veled jácchattam, és még passzoltál is. Smile (nah most jó benyaltam... má pajtik vunk??? ) Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 11:38 am

Jó reggelt mindenkinek! Meglep, hogy ma én vagyok az első... Very Happy

Köszi a nyalást Besi! Very Happy Most már jobban érzem magam... Very Happy A statot meg nemtom feltenni, mert a Mester még nem küldte... Very Happy Lehet, hogy még alszik? affraid
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 11:44 am

Mi van Veled Scotti?
Kidobott az ágy?
A hétvégén meg jobban is muzsikálhattál volna, de azé nem vót olyan rossz. Smile Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 11:46 am

Köszi Simi! Te is ügyi voltál, és te is muzsikálhattál volna jobban... Very Happy De hát azok a fasz bírók... lol!
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 11:51 am

Szerintem a buzi bírókkal nem volt semmi gond. Bár az a Balogh gyerek benézte a végén a támadót. De aztán mondta hogy az vót, csak nem sípolt!

Ez mennyire kemény, hogy mindenki más alszik, csak a két legkeményebb van ébren ilyen "korán"! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 11:52 am

Dobj fel egy szavazást a holnapi edzéssel kapcsolatban!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 12:04 pm

Naaa! Már én is fent vagyok egy negyed órája, csak kajáltam, úgyhogy nem vagytok egyedül! Laughing Laughing Meg a többiek is biztosan fent vannak, csak ŐK "dolgoznak"! lol!
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 12:05 pm

Simi írta:
Szerintem a buzi bírókkal nem volt semmi gond. Bár az a Balogh gyerek benézte a végén a támadót. De aztán mondta hogy az vót, csak nem sípolt!

Ez mennyire kemény, hogy mindenki más alszik, csak a két legkeményebb van ébren ilyen "korán"! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ádi! A legkeményebbek dolgoznak reggel óta, és azért nem irogatnak...
Na, most már én sem tartozom közéjük. cheers
Ja, mégis. Megyek vissza dógozni. Sad
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 12:08 pm

Simi írta:
Dobj fel egy szavazást a holnapi edzéssel kapcsolatban!

Minek? A múltkorira sem kattantak rá az emberek... Sad Ellenben kiirtam egy pályázatot... Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 1:11 pm

Én mint a csapat arca, és a legkeményebb közületek, egy fél órája keltem, szal nem kell itt csajoskodni a fél10-zel...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 2:09 pm

9 előtt keltem, csak mentem squasholni, szal nem értem rá holmi 'Jó reggelt' kivánni kedveseim!!!!! Smile Balog meg király volt a hétvégén.Meg az a gyerekes mosoly az arcán... még mindig olyan mint miko itt nyomta a bugit Battán. Basketball
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 2:25 pm

Viszont nem nyomta be a technikait a Robinak, pedig már 4 sört ígértünk neki. Na de mindegy. Majd a Kicsi fizet, mert a sportszerűtlenségnek ez az ára! Laughing Laughing Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 2:28 pm

Naja.Smile Öcsém nagyon sportszerűtlen volt.... mer a jószemű Mocsai mindent észrevesz... cyclops

Ropi, kűdd mán át Ádinak a statot vazz!!!!!!Engedjük kicsit dógozni a bedobók gyöngyét, mert még unatkozni fog a nagy semmittevés közben... affraid
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 4:35 pm

Na a Mocsiaról meg a fújásáról inkább nem írok semmit, mert különben még a csuklástól fog megdegleni.
De valami balekot kell találnotok holnapra, hogy fizessen, mert hogy én nem leszek ott az 100!!! afro
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 5:52 pm

Ez most úgy hangzott, mintha kerülnéd a fizetési lehetőséget... Very Happy
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeHétf. Nov. 27, 2006 10:20 pm

Nem kerüli mert én már tudom, hogy nem lesz! és ezt még a sportszerűtlen előtt kapta!!!
Basketball

Ádám
Az emileden van a stat
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: