Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 1:04 pm

Szerintem ez tök egyértelmű... Tücsi jól vezet labdát, jól dob triplát,jól passzol, jól védekezik.... Ha meg még kosarazni is tudna. Laughing

Szal sztem tök egyértelmű a hasonlóság Billups-al... cheers cheers

Tücsit irányítónak!!!!!!!! Basketball affraid
Vissza az elejére Go down
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 1:14 pm

Ez jó cheers
Tücsi, nem lehetsz Billups!!! Te center vagy!!!! Valamit elnéztél affraid
Nekem Iverson jött ki. Nem örülöik pale Nem is vagyok renitens... Evil or Very Mad Sőt, még a tetkómat sem csináltattam meg... bounce
Tivadar, büszke vagyok rád, Nash a kedvencem cheers
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 1:18 pm

Ajajj Sejla queen Like a Star @ heaven ... méghogy Nash a kedvenced... nem leszünk így jóba. inkább akko Iverson... és még 1 üveg Whisky-vel lehetsz renitens Very Happy

Jah és ahogy nézem, Tivadarnak se lesz a kedvence....

Suns-Nets 161-157 Nash 42 pont, 13 assist...
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 2:03 pm

Jó reggelt naplopók! lol!
Asszem, csak nálam nem hibázott a gép... Nekem Vince Carter jött ki... Basketball Basketball Basketball
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 2:38 pm

Na én meg a jó öreg Kevin Gar... lettem!
Tényleg ilyen jó lennék lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 2:41 pm

Na Ropi ilyen jó vagy... mikó alszol.... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 2:55 pm

Hmm... Öregnek öreg... lol! lol! lol!
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:02 pm

Besi írta:
Szerintem ez tök egyértelmű... Tücsi jól vezet labdát, jól dob triplát,jól passzol, jól védekezik.... Ha meg még kosarazni is tudna. Laughing

Szal sztem tök egyértelmű a hasonlóság Billups-al... cheers cheers

Tücsit irányítónak!!!!!!!! Basketball affraid

Azért egy qrva "c" betűt csak nem nézek el... Még nem.
Arról meg nem tehetek, hogy a program nem tudja Billups milyen poszton szerepel.
Egyébként meg csak ízlelgessétek Besi észrevételeit.
Jól vezetek labdát, jól triplázok, jól védekezem... Ennyi.
De ha akarjátok, még egyszer kitöltöm.
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:11 pm

Most Shane "54" Battier lettem. Twisted Evil
Ez így OK? tongue
Nekem az első verzió jobban tetszett.
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:31 pm

Nem ér kétszer választani... Miért válogacc? Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:32 pm

Azért kiváncsi lennék, hogy pl. Atinak mi jön ki... Very Happy Vagy K.Ferikének... affraid
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:35 pm

Hopp, nekem az jött ki, hogy Lindibindi barátja vagyok...Egyébként Rasheed Wallace...
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:51 pm

Na jól van! Én is addig töltögetem,amíg ki nem jön Jason Kidd nekem! Smile Very Happy Max nem írom oda, hogy jó kezem van...lehet ez volt a hiba! Shocked Very Happy

Mellesleg tegnap azért Kidd sem maradt annyira el Nash mögött: 38 pont 14 lepattanó 14 assziszt! Basketball
Sejla mivel Nash a kedvenced, ezért ezentúl gondolom én leszek a kedvenc játékosod ebben a remek csapatban! Laughing Laughing Laughing
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 3:55 pm

Most Raja Bell lettem...Addig csinálom amíg én nem leszek Shaq! Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:06 pm

Jah akko kezdj el zabálni, különben sose lesz belőled nagy és kövér emberhegy... Laughing
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:09 pm

Tivadar, ezentúl mindenképpen Very Happy

Attila, neked az sosem fog kijönni!!! Ahhoz kéne híznod, nőnöd és izmosodnod is!!! Ja, meg aktívan kosarazni Laughing Basketball
Ja és egyébként nem ismerem az "adottságaidat", de hát gondolhatod mivel rendelkezik egy hatalmas feka, ugye??? lol!
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:21 pm

Yao Ming... azt hiszem kicsit nőnöm kell Very Happy Very Happy
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:28 pm

Üresen elküldve: A.I. Jó, mi?
Ha csak a másodikra válaszolsz, hogy "too tall for your position" kijön Shaq!

Na megyek, nincs időm ezzel játszani...
Készülnöm kell az esti vacsira. Mondtam miből lehetett válogatni? Na leírom:

Előételek:
1. BELUGA PASTA "CAVIAR"
2. LIBAMÁJ GYÖMBÉRPARFÉVAL
3. BÁRÁNNYAL TÖLTÖTT HAGYMA
4. ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT CSŐBENSÜLT CUKKINI, ROZMARINGOS PARADICSOMMÁRTÁSSAL

Levesek:
1. HÚSLEVES TÉSZTÁVAL
2. TÁRKONYOS ZÚZALEVES
3. GOMBAKRÉMLEVES HAMIS TOJÁSSAL
4. HALÁSZLÉ

Főételek:
1. GRILLEZETT LAZAC MICHEL RICHARD KONYHÁJÁBÓL
2. VARGÁNYÁS BÁRÁNYCSÜLÖK "CUKI" MÓDRA
3. SZILVÁS KACSACOMB ZÖLDDIÓS SÜLTNUDLIVAL
4. TEJSZÍNES VARGÁNYÁS RIGATTON

Desszertek:
1. NARANCSOS TIRAMISU
2. MÁK MOUSSE
3. CSOKIFONDU GYÜMÖLCCSEL

Én 2,3,2,2 választást adtam le, bár lehet most mást kérnék. Nem baj, megeszem amit adnak! Majd iszom hozzá valamit, hogy elvegye az ízét, ha nem jó!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:33 pm

Kapd be Culya!Very Happy Vigyél valami éthordót és várjuk a vasárnapi meccsre a kajamintát!Very Happy Mondjuk én mivel nagylelkű vagyok, ezért beérem,azzal is,ha csak a sörből hozol nekem mintát... Bár egyiket-másikat azért én is megkajolnám, de mivel aktívan fogyózom, ezért nem lehet! Very Happy Very Happy Na megyek is,megeszem a harmadik ebédemet! lol!
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:34 pm

Szombaton 18:00 FÖD - PEKOSI a Tejút utcában! Megnézi valaki?
(Bagi - Józsa...)

Nekünk meg Farkas János - Rácz Zsolt. Ismeri valaki őket?
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:35 pm

Tivadar írta:
Kapd be Culya!Very Happy Vigyél valami éthordót és várjuk a vasárnapi meccsre a kajamintát!Very Happy Mondjuk én mivel nagylelkű vagyok, ezért beérem,azzal is,ha csak a sörből hozol nekem mintát... Bár egyiket-másikat azért én is megkajolnám, de mivel aktívan fogyózom, ezért nem lehet! Very Happy Very Happy Na megyek is,megeszem a harmadik ebédemet! lol!

Szerintem inkább borozni fogok. Már kétszer mentünk ebédelni a főnökkel, hogy megfelelő borokat válasszunk... Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:41 pm

A faszomat ebbe a geci szótárba, reggel óta szótárazom ezt a szart study study study study study study study study

Mert ugye jó vagyok angolból king king

De legalább kijött a csökevényes fasz Tony Parker... Ami igaz is, na de, ki is a barátnője???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:41 pm

ennyi tongue
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:50 pm

v-pop írta:
A faszomat ebbe a geci szótárba, reggel óta szótárazom ezt a szart study study study study study study study study

Mert ugye jó vagyok angolból king king

De legalább kijött a csökevényes fasz Tony Parker... Ami igaz is, na de, ki is a barátnője???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

Nem rúgta még ki azt a kis ... lányt?
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Dec. 08, 2006 4:53 pm

Most találtam:
TORMA SZABOLCS 24/9 (bünti 5/10)

Hát... nem dobott negyvenet, de az átlagát majdnem hozta...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: