Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 1:42 pm

Dehogy mentünk kaktuszba... mi olyat nem szoktunk. Laughing

Megittunk még 1 kört aztán szépen hazamentünk csicsikálni. Sleep

jah amúgy 1 hónapra gondoltam... kiváncsi vok h kibírom e... sztem igen Very Happy

Tényleg hol is lesz az a szilveszter?mert ez még nem derült ki, csak az h nagyobb mint a telek...
Vissza az elejére Go down
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 1:51 pm

info:
Hely: Opus Étterem
1062 Budapest, Rippl Rónai utca 15.

Ez egy kicsi étterem, szóval a buli eléggé házibuli hangulatú lesz.
Van két kisebb tánctér, az egyikben egy bárpulttal, ahol átlagos áron folyik a kiszolgálás egész éjjel. Ezen kívül van egy belső helyiség, ahol blokkok vannak asztalokkal, ott lehet majd vacsizni, dumálni.
A kaja ára: 2.290 Ft, ami magába foglal egy levest, egy főételt, egy desszertet és 2 deci bort vagy egy üveg ásványvizet.
A beugró 500 Ft lesz fejenként.
A zenét Csabi (Rácz család) csinálja, hazai és külföldi slágerekkel, leginkább kívánság szerint.
A hely kb. 80 főt bír el.
www.ideiszilveszter.uw.hu
Ennyi
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 5:54 pm

Nem fogod ám bírni egy hónapig!
Van rá egy üveg piám, amit előbb ihatsz meg ha tényleg nem bírnád! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Tegnap gondolom eléggé megfáradtál!

Apropó! Hiányoltam Locsa barátomat az ajándékozásból! Szerintem Ő is csapattag!

Ennyi!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 6:30 pm

Csatlakozom Simihez mindkét témában... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 7:28 pm

Egyébbként mit csajoskodsz, Besi? Ha nem birod, akkor ne igyál... Smile
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 8:12 pm

Locs azért nem szerepelt a tagok között mert ha nem tűnt volna fel csak azok vettek részt akik kiszámíthatóan jártak edzésre. Nem akartam olyat, hogy vki nem jön el munka vagy egyéb elfoglaltság miatt! Shocked
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 10:50 pm

Akkor a Fefe sem jár megbizhatóan, mert mindig ügyeletes... Very Happy Haláli alibi... lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 12:01 am

Nem azért nem iszok mert nem birom... azt hiszem titeket még leiszlak bármikor... azé nem akarok, mert már kicsit unom, h folyton ezzel basztattok.Ergo ha megszűntetem ezt a dolgot, más fortélyokat kell kieszelnetek... Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 3:48 am

Na hallod! Ez elég gyenge indok... Inkább minek emlegeted, hogy bebasztál... Wink
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 11:50 am

Ne cseszegesd Ádi, mert még felérlek és akkó úgy nyakon verlek, hogy arrrrrrrrróóóóóóóóóóóóóó koldulsz albino albino cherry cherry
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 11:52 am

vagy csak irigykedsz mert te úgy iszol mint egy kislány. Bocsi Sejla queen Like a Star @ heaven , természetesen nem Rólad van szó. Te ebben a témakörben is felülmúlod Ádit:)SmileSmileSmile cheers cheers cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 3:22 pm

Ez van Májki... De én nem hangoztatom, hogy csajoskodom a piával, mint a Besi... Very Happy De már látom, hogy megvédeni sem tudja magát... lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 6:00 pm

Bekaphatod...
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Dec. 16, 2006 11:05 pm

Fiúk-fiúk, csak nyugalom! Nem kő egymást szekállni!!!

Szeressétek egymást mert közeleg a szeretet ünnepe és mi iylenkor is szeretjük egymást! Evil or Very Mad What a Face tongue silent pale Suspect Rolling Eyes Shocked Embarassed clown bounce king cherry santa
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 10:48 am

szeretjük egymást állítólag!
Nekem nem az esett rosszul ecsém hogy kihagytál hanem az hogy semmiről nem szólsz éppen mikor mi lesz!!!
Ennyi!!! igazad van nem mindig járok edzésre de 1 héten egyszer megpróbálok csütürtökönként igen. Sokat dolgozok ha battán laknék sem tudnék többet vállalni mostanában de ezzel nem untatlak.Talán jövöre végre sikerül úgy alakítani hogy ne csak csütörtök legyen!!
Az ajándékozásnál meg úgyérzem Robi hogy csak Te gondoltad úgy hogy nem tartozok közétek ! Ennyi !
Crying or Very sad
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 12:24 pm

Szerintem nem kéne morognod, főleg emiatt nem! Azért mert az utóbbi 3 hétben sikerült lejönnöd heti egy edzésre nem azt jelenti, hogy részt is akarsz venni egy olyan dologban amiben olyanok vannak akik rendszeresen járnak edzésre! És nem gondolom úgy hogy nem vagy csapatban, de mint írtam, csak azok vettek részt benn akik régóta rendszeresen ott vannak. Nem tudom, hogy feltűnt-e hogy mások is kimaradtak, de úgy gondolom, hogy csak te vetted a szívedre!
Gondolkozz el egy kicsit és utána lehet morogni!!!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 12:26 pm

Apropó miért kéne mindent 10 x elmondani. Érdekes mindenki tudta hogy mi lesz! neked nincs szád hogy azt mondjad, hogy szeretnél részt venni mert tudsz jönni edzésre!?

Ennyi!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 1:38 pm

Háát ennyit a szeretet ünnepéről!!

Robi most nincs igazad.Locsi jó pár éve tagja ennek a csapatnak.Bár szerintem simán nevezhetjük 1 közösségnek.Azt hiszem átéltünk együtt elég sok jót, és rosszat, szal ezt elég gyenge kifogásnak tartom h van szád megkérdezhetted volna... ennyi erővel Te is berakthattad volna Locsi nevét a többiek közé...

Nekem ez a véleményem.
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 1:45 pm

Jó van ecsém!
Igazad van de azt Te is belátod hogy ez az egész információ hiány miatt alakult ki. Amúgy nem morgok csak annyi zavart hogy nem tudtam hogy mi lesz amúgy az utóbbi 3 hétben 3 db edzésen voltam 2csütörtökön 1 kedden!
Ma sajnos nem tudok lemmenni edzésre mert a karácsonyi bevásárlást kell intéznem de lélekben veletek leszek ! Sok sikert kívánok a mai derbihez az oroszlánbarlangba!
Jövöre tényleg megpróbálok többször illetve rendszeressen járni edzésre.Sok a meló kevés az ember ezért tudok csak ennyit vállalni!
Bennem van a lelkesedés és a csapat iránti szeretet már több mint 10 éve sajnos ez a első félév amikor nem igazán voltam jelen minden edzésen és meccsen! Tudod hogy rám mindig számíthatsz illetve a csapat számíthat! sunny sunny sunny
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 1:48 pm

helyesbítés nem edzés hanem meccs!!!!!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 2:27 pm

cheers cheers cheers
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 3:14 pm

Jó olvasni ezt a fórumot! No No No
Azt hiszem erre szokták vót mondani, hogy minek veszekedni ha lehet verekedni is... Ezt nevezem csapatösszetartásnak... Sajnálom... No No Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Talán a legszebb az, hogy mindent a "szeretet ünnepe" előtt nyomjuk el egymás képébe. Igaz legalább van benne egy kis őszinteség. affraid affraid
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 5:00 pm

Mike!!!!

Azér tudod h én szeretlek...kifejezésre juttattam asszem a kaktusz nevezetű vendéglátóipari egységben drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken geek geek geek geek
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 5:19 pm

Jaja!!! Bálintban nem nagyon csalódik az ember ha "szeretetről" van szó!!! Very Happy cheers lol!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Dec. 17, 2006 6:04 pm

Bálint! Nekem az fáj a legjobban, hogy neked mindegy, hogy kit szeretsz igazából, mert, ha részeg vagy, akkor a legközelebbi ismerősöd nyakába ugrasz és máris mondod...Számomra már nem vagy hiteles, azt hiszem végérvényesen összetörted a szívem!!! Boldog Karácsonyt te kis buzi... Sad lol! lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: