Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+10
patymag
tücsi
Besi
Attila
v-pop
kicsi
Sejla
mester
Tivadar
Ádám
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Sejla

Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 11:34 am

Szerintem bunkóság elvenni az 1000. pont dobojától a dicsőséget!!! Twisted Evil

Ádám majd a szentesti meccsen fizet, amit mindenki otthon játszik le Laughing

Besi, különben is, csak azért nem te dobtad a legtöbb pontot, mert valahol délen süttetted a segged, míg szegény csapattársaid megnyerték a meccseket nélküled, szóval most, hogy bepótolod a lemaradást, nemsokára úgyis te leszel a pontdobó king
gondolom, akkor már nem lesz ekkora a szád lol!
Vissza az elejére Go down
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 11:49 am

Szerintem mindenki fizessen, aki 20 pontnál többet dobott idén.
Jó?

A mai edzésen medicinlabdázásra készülünk, ugye?
Akkor lehet, hogy kések picit. 1,5 órát kb...
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 12:19 pm

Ja, srácok, jut eszembe, képzeljétek meg van a hely, ahol szilveszterezünk cheers sajna csak picit nagyobb a teleknél Very Happy
szóval házibuli feeling lesz egy étteremben, kajával, piával és tánccal. Jöttök??? drunken
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 1:43 pm

Szevasztok ( pig ) csokik!
Hamár a köröknél tartunk Én mint elveszett bárány is támogatom az elöttem szólók javaslatát plusssssssz felajánlok Én is 1 kört igaz nem dobtam 20 pontot és sem az 1000.-et szóval csakúgycsak csak nektek csak most stb. stb. stb. Laughing Laughing Laughing
Na szóval ma gyüvök kicsit pattogtani Basketball oszt körözünk egy kicsit!!!
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 1:45 pm

ez kimaradt:Sejla a szilveszter jó ötlet drunken drunken drunken
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 3:29 pm

Ma aztán nagy lesz a mulatság! cheers cheers
Meg jó lesz végre egy százas sörmeccset nyomni, hogy nézőink is lesznek a fiatalok személyében! Very Happy Very Happy
Aztán meg pár laza meg kaja a csárdában! Surprised Surprised
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 4:26 pm

Na ja, móka lesz ma...

Az 1000. pontra visszatérve.Sejla queen Like a Star @ heaven ilyenkor megvéded az urad mi??? Bezzeg miko a tangákat kellett volna intézni hol voltál? he??? azóta is várjuk... Sad

plusz a közel 16 ponttal amit meccsenként vágok (igen szar dobószázalékkal Razz ) nehezen fogom utólérni Ádi bébit... Basketball affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 4:34 pm

joker írta:
Szerintem mindenki fizessen, aki 20 pontnál többet dobott idén.
Jó?

A mai edzésen medicinlabdázásra készülünk, ugye?
Akkor lehet, hogy kések picit. 1,5 órát kb...

Culyi ma durva sörösüveg-emelgetés és lazaivászat lesz... nemtom ez érdekel e Téged??? affraid

Jah meg ha Borade Karesz is legyön akkó lehet lesz 1 kis vörösbor is az arcunkba Laughing Twisted Evil bounce cheers drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 4:38 pm

Támogatom a simi ötletét 100 sör meccs oszt büfé!!! drunken drunken
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 4:43 pm

Besi Like a Star @ heaven utánajártam ám a tanga dolognak, de sajnos kevés hozzá a fizum, hogy mindenkinek vegyek Sad
Pedig nagyon akartam!!! Crying or Very sad

Ha nyerek a lottón, megígérem, hogy az lesz az első, hogy mindenkinek megveszem, amit kinéztem.... Wink

Minden jó buliból kimaradok Sad Sad Sad
Lehet, hogy elmegyek Ádival és meglesem, ki mit kapott, mert megöl a kiváncsiság... meghát a dínom-dánom is inspirálna picit drunken Basketball
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 5:12 pm

akó nem gondokodol hanem gyüvöl és kész!!!!! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 5:30 pm

Ámen... A gondolkodás amúgy is nagy ellensége a pig csapatnak!!! affraid affraid

Tangáról meg annyit, h jó nekünk a piacos is. Laughing csak jól bevágjon... lol!

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 14, 2006 5:31 pm-kor.
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 5:31 pm

Fiúk!

Azt hiszem ma lesz egy kis futás, hogy jól essen utána a laza!! sunny

Jó-jó tudom, hogy anélkül is jól esik, de mivel kedden elmaradt a medicinlabda vadászat így futással pótóljuk az erőt! lol!
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 5:43 pm

Végül is a játék közben is "futunk" vagy mi! Laughing
A laza drunken meg bármikor jöhet ezt jól látod!!!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 5:49 pm

Hát én úgy döntöttem, h még edzés előtt lehet jól esne 1 bátorságot okozó boros-cola... de még majd meglátom... Cool
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 5:57 pm

Nem rossz gondolat !!! Talán jobban pörögne utánna a lábunk TESÓ !! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 6:16 pm

Hát ha még csak a lábunk pörögne jobban... scratch
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 6:19 pm

Jaj!

Most jöttem az ebédből: libamáj, aztán egy kétöklömnyi bélszin...
Nehéz meló volt!

De nem ittam semmit! Esküszöm! drunken
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 6:24 pm

Hogy rohaggyál meg !! A piáról meg ne kamuzáááá! Oké!
king gyere korábban a büfében várunk oszt ha előkerül a medici akó visszaülünk a bélszint szét kell csapatni valahogy nehogy valami probléma legyen! Wink Wink
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 6:36 pm

Locsi! Ez mögötted nem egy tartálykocsi? lol! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 6:44 pm

Ádám te egy igazi BUZI vagy!!!! What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face

NIncs ivás edzés előtt, mert ha én sem iszom akkor tiszteljen meg más is hogy nem iszik. affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimeCsüt. Dec. 14, 2006 7:18 pm

Hja csak kicsit átalakítottam! most papír dobozokban és zacsikban hordom instant formában csak egy kis víz kő hozzá oszt csak úgy repül tőle az ótó.
scratch
Ádi amúgy meg a tartálykocsi inspirál a futásban !!! Nem tudtad???? lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 12:46 pm

Üdv pig csapat!

Remélem mindenki jól érezte tegnap magát... Laughing

Asszem most 1 rövidebb szünet következik a májamat tekintve. affraid
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 1:24 pm

Ugyan már Besi Like a Star @ heaven , mindig csak a szád jár drunken Very Happy

Robi, köszi a külön körutat, úgy szerettünk volna utazgatni Veletek a ködös battai éjszakában.... pale

A szilvesztert gondoljátok át, és ha átgondoltátok, akkor úgyis úgy döntötök, ahogy a legjobb nektek...
tehát jöttök! Twisted Evil cheers
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitimePént. Dec. 15, 2006 1:24 pm

Bes!

Mit jelent nálad a rövidebb szünet?
Mondjuk ma délután nem iszol? affraid

Azért tegnao megint kiütötted magad nem? Mentetek még a kaktuszba?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 35 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: