| Elindult... :D | |
|
+15kicsi Chris tücsi v-pop Simi Sejla joker mester Ádám locsa Besi Attila Norbi Tivadar Májki 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
mester
Hozzászólások száma : 355 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 11:55 am | |
| | |
|
| |
Besi
Hozzászólások száma : 853 Age : 44 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 12:15 pm | |
| Megint jó kis péntek esténk lesz.A Bagi-Sersovszky bírópáros fújja majd a talpalávalót a Kunszentmiklós elleni rangadón... | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 12:33 pm | |
| | |
|
| |
joker
Hozzászólások száma : 315 Age : 54 Registration date : 2006. Nov. 06.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 1:47 pm | |
| Akkor most az van, hogy Atinak kötelező jönni pénteken, nem? Különben ráuszítunk valakit... | |
|
| |
joker
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 1:50 pm | |
| Amúgy mi a mai program?
Már nem emlékszem kinek kell fizetni, szerintem döntsük el egy 100as meccsen. Beleegyeztek, ugye?
Sejla! Mindenképp gyere! Az sem baj, ha a vesztes csapatba kerülsz, helyetted majd én fizetek. | |
|
| |
Attila
Hozzászólások száma : 521 Age : 41 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 5:51 pm | |
| Na, ezt most mindenki megtanulja péntekre, és a nyertes meccs után elénekeljük vhol egy kis laza mellett:D:D:D Tehát a himnuszunk: i'm sitting here in the boring room It's just another rainy sunday afternoon I'm wasting my time I got nothing to do I'm hanging around I'm waiting for you But nothing ever happens and i wonder I'm driving around in my car I'm driving too fast I'm driving too far I'd like to change my point of view I feel so lonely I'm waiting for you But nothing ever happens and i wonder I wonder how I wonder why Yesterday you told me 'bout the blue blue sky And all that i can see is just a yellow lemon-tree I'm turning my head up and down I'm turning turning turning turning turning around And all that i can see is just another lemon-tree I'm sitting here I miss the power I'd like to go out taking a shower But there's a heavy cloud inside my head I feel so tired Put myself into bed While nothing ever happens and i wonder Isolation is not good for me Isolation i don't want to sit on the lemon-tree I'm steppin' around in the desert of joy Baby anyhow i'll get another toy And everything will happen and you wonder I wonder how I wonder why Yesterday you told me 'bout the blue blue sky And all that i can see is just another lemon-tree I'm turning my head up and down I'm turning turning turning turning turning around And all that i can see is just a yellow lemon-tree And i wonder, wonder I wonder how I wonder why Yesterday you told me 'bout the blue blue sky And all that i can see, and all that i can see, and all that i can see Is just a yellow lemon-tree | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 5:52 pm | |
| | |
|
| |
v-pop
Hozzászólások száma : 501 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 6:45 pm | |
| kókemény | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 6:55 pm | |
| Ati, ez egy szar oldal... Kerestem pl Tiesto dalszöveget és egyet se találtam... | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 7:00 pm | |
| És újra viccelődjünk kicsit:
Karambolozott egy vidéki busz. Nekiütközött egy fának, és ripityára tört az eleje. - Hogy történhetett a baleset, Béla bácsi? - kérdi a riporter a sofőrtől. - Fogalmam sincs. Épp a busz hátuljában ellenőriztem a jegyeket, amikor hallottam a nagy csattanást.
Aranyköpések gépjárműoktatóktól:
1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban. 2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban. 3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre. 4. A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze! 5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie. 6. Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön előtt haladó autót, aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak. 7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percben. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni. 8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs. | |
|
| |
joker
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 7:12 pm | |
| Na mi legyen?
Most akkor fáj a lábam, vagy játszunk este? | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 7:17 pm | |
| Naná h az lesz amit Te akarsz uram királyom .Én Veled tartok mindenképp... | |
|
| |
Ádám
Hozzászólások száma : 952 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 7:35 pm | |
| Nem is értem, hogy Tiesto szöveg miért nincs itt... Sztem jáccunk, mert én mint puhapöcs dobtam eleget, hogy nyerjünk, ezért megérdemeljük a játékot... | |
|
| |
joker
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 7:38 pm | |
| - Besi írta:
- Naná h az lesz amit Te akarsz uram királyom .Én Veled tartok mindenképp...
Utána egy fogyókúrás pizza? | |
|
| |
v-pop
Hozzászólások száma : 501 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Májki
Hozzászólások száma : 251 Registration date : 2006. Oct. 18.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Májki
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Feb. 13, 2007 8:33 pm | |
| | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 12:28 am | |
| Azt hiszem ma az volt a baj edzésen, h keveset futottunk... Robi nem lehetne, h csütörtökön esetleg az edzés első 85 percében monnyuk megint fussunk 1 kicsit? De ha javasolhatom medicinlabdával, és ne csak úgy simán... A maradék 5 percben meg már tökmind1 h mit csinálunk majd, mer az már senkit se fog érdekelni... akkor mondjuk rámehetnénk a dobások gyakorlására. | |
|
| |
Májki
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 1:58 am | |
| | |
|
| |
mester
| |
| |
Sejla
Hozzászólások száma : 131 Age : 46 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 11:03 am | |
| Látjátok ok, tudtam én, hogy mikor nem tanácsos edzésre menni | |
|
| |
Sejla
Hozzászólások száma : 131 Age : 46 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 11:07 am | |
| Ja, és el ne felejtsem: BOLDOG BÁLINT NAPOT! Mondjuk nem tudom, hogy ki az aki a nagy romatnikázás közben majd a Bálintra gondol, de egészségére | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 11:20 am | |
| Naja, Boldog Névnapot Kicsi Bálint!!!! Én majd gondolok RÁD a nagy romantika közben. | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 11:34 am | |
| Így van, mindenki tisztelje meg Kisherceget, h a mai napon Boldog Névnapot kíván neki! Sztem azért egy ember még az amerikai hagyományoknak megfelelő kötelező romantikázás alatt is Bálintra gondol, de az már az ő baja, hisz ezért a barátnője (igaz Andika? )! Azért Boldog Névanapot Bálint! | |
|
| |
kicsi
Hozzászólások száma : 45 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szer. Feb. 14, 2007 5:16 pm | |
| Bár én nem szoktam ilyen kívángatós lenni, most azért kivételt teszek! Boldog névnapot! Aztán becsüld meg magad, ki tudja mikor lesz ilyen utoljára!!! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elindult... :D | |
| |
|
| |
| Elindult... :D | |
|