Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Sejla

Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 11:55 am

Csak én dolgozom ma??? Mindenki más alszik???? Sad bounce
Főleg azért genyaság, mert ha jól tudom, már jan.17. van Evil or Very Mad
Vissza az elejére Go down
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 11:56 am

Miki, mi az msn címed?
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 1:08 pm

Sejla queen Like a Star @ heaven !Sajnos lehet h csak Te dolgozol ma, meg Kicsi öcsém... ja meg Bálint,de az mind1... Laughing

Ma sajnos nem 17.-e, csak 2.-a van, mert a naptárreformot még csak 1-1 napra tudom megszervezni, és nem az összesre. lol!
Robi

Hozzászólások száma : 5
Registration date : 2007. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 3:03 pm

Hehe ide is beírom:) Szóval Krisztián öccse vagyok és köszönöm mégegyszer a szilveszteri bulit Smile

Bár én voltam az első a bulin, de hamar átjutottam a szigorú biztonsági előírásokat betartató (pecsét meg minden) biztonsági embereken:) (Sejla)
Ennél szigorúbb ellenőrzést csak a fradi meccseken kapok, igaz ott meg is motoznak Smile

üdv: Robi
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 3:31 pm

Szia Robi, üdv a fórumon! Smile
Hát, akkor a legközelebbi bulin szigorúbbak leszünk, ok? Razz lol!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 3:56 pm

Felhívom mindekinek a figyelmét (TIVADAR Twisted Evil ), hogy ma van edzés és ne jöjjön nekem senki idióta kérdésekkel! Ja és ma egy kicsit játsz affraid unk!
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 4:31 pm

Szasztok pig csokik!
Sajna Én csak csütörtökön tudok meni edzésre. A csütürtök úgynéz ki garantált lesz minden héten!!! Egyenlőre csak ezt tudom biztosra ígérni (OKÉ MESTER????).
Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 5:00 pm

én mennék ma, de Ádi megint nem ér haza időben, szóval bukta Sad
pedig a Miki 8 kilója rám jött fel, szóval ideje lenne leadni és átpasszolni valaki másnak, akinek szüksége van rá!!! Twisted Evil
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 6:00 pm

Sejla queen Like a Star @ heaven ! Én szivesen átveszem, aztán majd lemozgom, nem gond...
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 6:04 pm

Köszi Besi Like a Star @ heaven , tudtam, hogy Rád számíthatok! Very Happy
Akkor állj rá a dologra, mert én nem bírom már így sokáig... Neutral

Jó edzést srácok! Basketball
Pedig úgy volt, hogy ma én fizetek a T-mért meg az U-mért, de ez ma megint elmarad. Twisted Evil
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 6:12 pm

Látom kezd már mindenki menekülni a mai labdázgatás elől! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Nem értem! Razz Razz Razz Razz Razz

Locsa! Rendben lesz!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 6:13 pm

Bálint!

Ne felejtsd el felfújatni a focilabdát az edés elejére!! OK? affraid
Robi

Hozzászólások száma : 5
Registration date : 2007. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 6:25 pm

Irigylem a társaságot, hogy már mozoghat Smile

Egy ember van szerintem a világon, aki nem hízott az ünnepek alatt szerintem az én vagyok Smile
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 6:45 pm

értettem mester cheers
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 7:44 pm

Én sem híztam... mer utálok utána fogyni:) szal inkább csak okosan.ezért merem bármikor átvállalni Sejla queen Like a Star @ heaven felesleges kilóit... Bár szerintem olyan nincs is. Razz lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 8:13 pm

sztem van...úgy 65 kiló és Ádinak hívják
pale pale pale pale pale pale pale tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue

Bocs Ádi, elismerem ez aljas volt, de nem hagyhattam ki king king king king king king king king king king king king king
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 9:35 pm

Nekem se sikerült nagyon híznom... Talán majd legközelebb:)Smile affraid affraid
Remélem mindenki legalább tartani tudta a súlyát és nem nagyon hízott... Very Happy Very Happy Very Happy Na jó Tücsök neked lehet, de csak Anett jó főztje miatt... lol! lol! lol!
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 9:35 pm

Most egy kicsit hiányzik az edzés, de sajna meló az meló SadSadSad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ráczcsalád

Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2006. Nov. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 10:04 pm

Ádika! Itt is fikáznak téged? Miért van az hogy mindenhol?
ráczcsalád

Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2006. Nov. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 10:04 pm

Nikol voltam Ádám!
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 10:33 pm

Jelentem, én sem híztam az ünnepek alatt. cheers
Mondjuk, nem is nagyon tudnék már... Very Happy
A héten bizonyosan nem megyek edzésre, pénteken műtenek, a többit még nem tudom.
Jó labdázgatást! Basketball
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 10:42 pm

Lassan mindenki megszólal, úgyhogy ezek szerint mindenki túlélte a szilvesztert Twisted Evil
bár Atiról meg Simiről nem jött még hír, sőt Norbiról és Feféről sem!!! Gondolom Doki azért túlélte, ha más nem, volt ott egy orvos, ha baj van... tongue
Fefe tehetne jelentést a veszteségekről Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 02, 2007 11:52 pm

Tücsök Veled vagyunk, és csütörtökön iszunk Rád, mert az alkalom lesz...

Jelentem Ati csocsózott, Simi túlélte, Norbi fürdőzött és jó volt neki, Fefe ügyeletes volt (nem láttam még a jelentést a számokról), Dokiról nincs hír... remélem még megvan Smile affraid
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 03, 2007 12:42 am

Kicsi szőrös monkey Bálint! Te is csak azért híztál, mert nagyobb lett a mellszőröd... Ja meg a hátadon is... lol!

Csütörtökön már megyek, mert le kell dolgoznom a bejglit... Legalább egy kilót hiztam... lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 03, 2007 10:20 am

Jelentem a Doki tanul a vizsgájára! Így Ő is túlélte! A Bálint meg tényleg felszedett vagy 5 kilót és elég hülyén is néz ki! lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 4 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: