Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
mester

mester

Hozzászólások száma : 355
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Jan. 19, 2007 2:46 pm

Belehajlok egy üveg sörbe, aztán nyugovóra térek! No
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Jan. 19, 2007 4:24 pm

Csak utána ne vezess, mert bárhol megállíthat a rendőrbácsi... Very Happy
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Jan. 19, 2007 4:35 pm

ne izgulj jól elbeszélgettem vele! Még jó hogy most nem ittam! affraid elephant
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimePént. Jan. 19, 2007 4:36 pm

amúgy ha már ennyire ráérsz akkor elkezdhetnéd feldobálni a képeket a sportgáláról! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 20, 2007 5:45 pm

Besi barátomnak sikerült a tegnap este is, úgyhogy én roppant boldog vagyok... Laughing Laughing Laughing Nem gondolom, hogy mikor hazament még szomjas lett volna... scratch scratch scratch vagy igen?
Kicsi Bálint meg a tegnapot is megúszta... Very Happy Very Happy Haza kellett kísérnem mert megfenyegette valami pöcs... affraid affraid affraid én mint bodyguard.... lol! lol! lol! lol! ezt teszi a sok gyúrás Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 20, 2007 5:46 pm

Ádi még mindig labda vagyok? albino albino albino
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 20, 2007 5:47 pm

Krisz üdvözöl mindenkit és amint jó lessz a tappancsa jönni fog-ami sajna még nem a következő edzés lesz... Sad Sad Sad
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 20, 2007 5:47 pm

Jobbulást Krisz.... lol! lol! lol! lol!
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 20, 2007 6:39 pm

Az hagyján h nem voltam szomjas, de legalább arra emlékeznék, h mi történt abban a 3 órácskában amit a sohoban töltöttünk el... affraid
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 20, 2007 8:05 pm

készen vagyok bazze drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 2:58 am

Úgy érzem, hogy nem csak Krisznek kell jobbulás... Very Happy Jobbulást Besi, Bálint... Gondolom Tivadar sem panaszkodhat... Very Happy
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 12:55 pm

El kell mondjam, h Tivadar szolidan iszogatott, és időben elindult haza...Ellenben Bálintnak és Besinek tényleg kellett a rehabilitációVery Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 1:56 pm

El kell h keserítsek mindenkit... azon kívül h bitang részeg voltam, más nem történt...

Reggel úgy ébredtem mint mindig.Semmi fejfájás, no másnaposság... sajnálom, de csak Bálint volt dögrováson. affraid
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 2:07 pm

persze mer te csak csajoskodtál geek geek geek geek geek geek king king king king king king
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 2:32 pm

Jaa, tényleg... Laughing

Bocsi majd legközelebb próbálom tartani a lépést a veled... meg különben is jó h itthon vagyok... lol!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 3:28 pm

Kicsi Bálint... én csak azt kérdezném meg, hogy kit is kellett hazakísérnem? confused confused confused scratch scratch
Te nem emlékszel? Laughing Laughing Laughing Laughing
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeVas. Jan. 21, 2007 4:17 pm

Besi: én örülök nekijje és ha így maradna cheers cheers cheers cheers cheers

Miki, erről meg cs annyit, h én aszittem jóbarát vagy megminden és azér vagy bodyguard, de aztán felvilágosítottak, h csak a verdáér jöttél vissza scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch confused confused confused confused confused confused pale pale pale pale pale pale pale pale
(az igaz h nem emléxem,h hogy jutottunk le albino albino albino )
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeHétf. Jan. 22, 2007 3:04 pm

Nu látom ma mindenki sztrájkol... akko én se írok semmi érdekeset...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeHétf. Jan. 22, 2007 3:40 pm

A sztrájk alapvetően a munkához kapcsolódó fogalom... affraid affraid ezt cs azér mondom, mer most tanulok róla geek geek geek geek geek king king king king
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeHétf. Jan. 22, 2007 3:54 pm

én itt vagyok csak angolon voltam... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeHétf. Jan. 22, 2007 3:54 pm

Az NFL meg hajnal 5-ig tartott.... Sleep Sleep Sleep
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeHétf. Jan. 22, 2007 5:49 pm

Én is tanulgatok... Smile És mikor lesz az ismétlése? remélem, hogy nem holnap edzésidőben... Basketball Basketball
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeHétf. Jan. 22, 2007 10:32 pm

Ádikám megnéztem Neked, h ne aggódj...

Holnap a sport2-n lesz 21.00kor az ismétlés.De h melyik azt nemtom, mer nincs odaírva...

Akkor meg éppen még szűrünk a csarnokban... szal asszem csak az utsó 2 negyedet fogod látni. Sad
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeKedd Jan. 23, 2007 5:35 pm

Látom megint csak dolgozik mindenki ezerrel... Dübörög is a gazdaság. Laughing
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitimeKedd Jan. 23, 2007 5:51 pm

na az azért nem biztos, csak eddig csendben figyeltem! Rolling Eyes
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 13 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: