Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
kicsi

Hozzászólások száma : 45
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeKedd Jan. 23, 2007 6:01 pm

Én meg csak úgy döbörögtetem. Nem halljátok?
minnyá földrengés is lesz! jocolor
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeKedd Jan. 23, 2007 6:09 pm

Én kezdek akkó kapaszkodni Laughing
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeKedd Jan. 23, 2007 7:20 pm

Én is dübörögtem...

Bélszín, hátszín, mangalica tarja hozzá zöldbors-, blue cheese- és fenyőmag-mártás, meg egy kicsi tepsis krumpli(tejföllel, sajtal, tojással).

Végülis félig jóllaktam. Most megint nincs kedvem futni.
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeKedd Jan. 23, 2007 7:36 pm

Culya a jó Isten áldjon meg Téged jódolgodban... legalább vmi kóstolót hozhatnál néha... Razz lécci.... Laughing
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 1:36 pm

Jó reggelt gyerekek... Nagyon nyomott az idő odakint... Lehet, hogy visszabújok a takaró alá... Very Happy
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 2:08 pm

Ezt már nem bírom szó nélkül!
Ádi! Holnap megnyalhatod a zsákomat! Laughing Laughing Laughing
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 3:08 pm

Tarisznyarák Ádám, ha ennyire ráérsz akkor feltehetnéd már a képket!
Különben meg megnyalhatod majd a Simi zsákját!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 3:11 pm

Az, hogy 11után kelek, az nem azt jelenti, hogy ráérek, hanem, hogy előtte aludtam... Very Happy Amúgy majd felteszem egyszer, ha lesz vele időm pöcsörészni... Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 3:12 pm

A képeket... ááá, az sok idő nagyon.Szegény Ádinak meg még tanulnia kell, mert van 3 affraid vizsgája... nem ér rá holmi hülye képekkel maszatolni...

Amúgy is valami mérnök lesz vagy mi a szösz... azok meg a képek... váháháháhá Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 3:34 pm

Megszólalt a tesitanárok gyöngyszeme... Very Happy
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 4:08 pm

Jujj!

Most jöttem ebédből (2 tequila, 2 staropramen, rizses húsos, sonkás mitoménmi) és mit látok? drunken
Bántjátok azt a szegény kicsi Ádit... Na ne má! Nem olyan könnyű ám a képeket átfomázni... Aszongyák.

Ja! Tényleg 02.23., pénteken este 7kor játszunk Kunszentmiklóson?!?!
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 4:30 pm

A Culyáé az igazi kemény munka!
Nincs hely nálatok? Nem is kell csak ebédelni vigyetek magatokkal! Very Happy Very Happy Very Happy
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 4:31 pm

Arról meg már én is olvastam ( vagy filmet láttam) valahol, hogy ezeket a képeket tényleg kemény meló átformázni! What a Face What a Face
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 4:38 pm

Simi írta:
Arról meg már én is olvastam ( vagy filmet láttam) valahol, hogy ezeket a képeket tényleg kemény meló átformázni! What a Face What a Face

Jaja!

<< Ádi! Csak neked! Pl. az ACDSee-ben kijelölöd, jobbegérgomb, Resize... De senkinek ne szólj!!! >>
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 5:30 pm

Culyu!
NA mi a bajod azzal a Kunszentmiklósi meccsel? Nincs vmi jónevű csárda arra fele? Házi feladat: nézz utána!!! Gondolom, mindenkinek jól esne egy csülök pékné módra, vagy egy kis frotír törülköző! bounce Shocked Twisted Evil
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 6:09 pm

mester írta:
Culyu!
NA mi a bajod azzal a Kunszentmiklósi meccsel? Nincs vmi jónevű csárda arra fele? Házi feladat: nézz utána!!! Gondolom, mindenkinek jól esne egy csülök pékné módra, vagy egy kis frotír törülköző! bounce Shocked Twisted Evil

Oszt ki vezet hazafelé? Morzsi?!? pirat
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 8:05 pm

JA de akkor beülök hozzátok én is! Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 8:58 pm

Miért Ropi?Arrafelé nincs vmi rendőrismerősöd? Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 9:00 pm

Különben is hol a bánatban van Kunszentmiklós? Az még Magyarország??? affraid Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jan. 24, 2007 9:08 pm

Nu megnéztem... Cool Vicces lenne ha komppal mennénk át a Dunán. lol!

Meccs után javaslom h a Kisbojtár Panzió és Étterem szolgáltatásait vegyük igénybe, és ha esetleg 1 kicsit be is szűrünk, még mindig kivehetünk 1-2 szobát hogy ottaludjunk... Wink
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 10:15 am

No hát ha te úgy gondolod, hogy az a restaurant megfelelő lenne akkor nosza! A komp meg jó ötlet, csak be ne fagyjon a Duna addigra. NA de be is fagy akkor legalább nem kell fizetni a kompért! affraid
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 10:58 am

Naja, meg megkoronázhatnánk valakit, és Ő lenne az új igazságos Mátyás király... de jó lenne... Laughing

Akko Feri monnyon le, mer lassan új királyunk lesz!!!!! affraid cheers
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 11:16 am

Besi írta:
Naja, meg megkoronázhatnánk valakit, és Ő lenne az új igazságos Mátyás király... de jó lenne... Laughing
.
.

Például engem. ROPPANT igazságos lennék, ígérem!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 12:54 pm

Kircsi!

Mik lennének az első intézkedéseid? lol!
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 1:27 pm

Szerintem a százas sörmeccs köztük lenne!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 14 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: