Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 27 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 10:18 am

Ádi Te egy igazi hős vagy! Smile

De aztán vigyázz akkor az én kisöcsémre!!! affraid
Vissza az elejére Go down
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 10:28 am

NA hali Ádi affraid
Ma nem jövök vissza pestre mert kutyafelügyelő vagyok battán!
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 11:11 am

Guten Morgen Alles!
Ma nem tudok edzésre menni (pedig kéne).
Ha beférek a csütörtöki keretbe, szóljatok, és vázoljátok fel a csatlakozási opciókat is. Köszöntem.
Kicsi! Boldog szülnapot!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 11:26 am

ok, akkor ezek szerint én is kocsival megyek... Kicsi! választhatsz, hogy kivel akarsz menni... Csak telón leszek elérhető iskolai elfoglaltságaim végett... Very Happy
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 1:51 pm

A mérkőzés 19.45-kor kezdődik a XV. kerület Bogáncs u. 51-53 alatt. A csapat nagy rásze 18.15 kor fog indulni battáról, reményeim szerint. Rolling Eyes
Az opciók:
1: Lemész battára 18.15-re.
2: Érden felvesznek a battáról jövők.
3: bejössz pestre és a Déliben vagy valahol a metro vonalán felkaplak

ezek vannak döntsd el Basketball Basketball
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 3:30 pm

Na megkaptátok a tegnapi fejbeverős játékot?!
Szerintem nagyon zsír, majd' besz@rtam! Very Happy Very Happy

Edzőrobibá! Küldd már tovább, nekem nem volt kedvem mindenkinek kibányászni az emilcímét! Köszi
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeKedd Márc. 06, 2007 5:18 pm

Isteni ez a játék...Ha van oan idióta aki ezek után is beveszi, akkor nagyon szívesen játszom vele vmelyik csapatösszetartó bulin lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 12:25 am

A csapatösszetartón majd mi játszunk Lindibindivel... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 10:19 am

Jó reggelt pig -ok! Tegnap jól megünnepeltétek a Besiket? drunken cheers What a Face
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 11:18 am

Áááá, dehogy. Elég szolid ünneplés volt 1 pizzával, meg némi bambival...

Jah és persze mindenre emlékszem. Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 11:47 am

Mondjuk Bálint nem aludt a billiárdasztalon... Razz Biztos későn kel, mert sokáig volt "szolgálatban"... Very Happy
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 11:47 am

Besi szerintem jó ötlet volt az sms
"SZERETLEK!" affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid segítség
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 12:03 pm

Nagyon jó ötlet volt... ma ezért kellett felébrednem korábban a kelleténél... többször is ráadásul. Crying or Very sad
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 12:54 pm

NA jó estéket Smile

elsőnek szeretnék gratulálni Kedves Besenyei Tamás úrnak, mert megnyerte névnapi köszöntőmet: Boldog Névnapot Kedves Tamás! Kérem érezze magát megtisztelve!

Megint nem jött be az sms? Keresett telefonon? Most kire kented? Szegény Miki...Sztem ma sem lett aranyosabb a szemében:D:D
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 2:40 pm

Boldog Névnapot cheers flower
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 2:49 pm

Sajnos lebuktatott egy "gyenge ember" KICSI. Pedig keresgélhetett volna egy darabig, de így hogy feldobtak 45 perc alatt kiderítette a személyemet. Nagyon kedves volt a hangja, amikor beszéltünk csak most hallom hogy mindenkit lebaszott, hogy kiadta a számát! affraid affraid

Ez VAn! rabbit

Kicsi benned meg lehetne annyi, hogy nem dobod fel a Mestered! Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 3:21 pm

NA szép Kicsi! Mennyibe fájt volna azt mondanod, h nem voltál ott...Hát ennyit ér a malac csapat? V te akarsz lenni a legnagyobb disznó közöttünk lol! Nem baj, majd legközelebb azt mondjuk, h ő volt:D
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 5:43 pm

Na vazze megint én vittem a balhét - mint mindig - , de ehhez már lassan hozzászoktam... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mert én vagyok a legnagyobb pig a pig csapatban... lol! lol! lol! Azon gondolkodom, hogy MR. AIR Jordan csak egy főbika volt egy bika csapatban, de egy pig csapatban fő pig -nak lenni az ám az igazi megtiszteltetés... lol! lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 6:36 pm

Naja Miki, Te viszed a balhét mindig... Ez nem jó így kenyjük mondjuk az egészet monnyuk rám. lol!

Jah, és míg el nem felejtem: Köszönöm szépen a sok köszöntést. Smile
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2007 9:03 pm

Azt hittem, hogy Robi és Locsa viszi a balhét... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes lol! lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeCsüt. Márc. 08, 2007 12:36 pm

Kedves Culyi Joker és amit még hozzá kell rakni...! Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Este remélem a meccsen fogod ünnepelni eme jeles napot!
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeCsüt. Márc. 08, 2007 1:00 pm

Szánom bánom minden bűnömet, de sajna ez van. Nem tudok normálisan hazudni. Sad
Ja és a mi még fontos, kedves Tamás bátyám, ha már máshogy nem jut eszembe, mert ugye elég lyukas, Boldog névnapot.
No meg persze a Culyu papának is! Smile

És hogy el ne felejtsem a kedves hölgyeknek meg boldog nőnapot, akik olvasgatják ezt a szipiszupi fórumot.
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeCsüt. Márc. 08, 2007 1:08 pm

Kedves Uram Királyom king Culyu!Kivánok eme jeles nap alkalmából Boldog Névnapot Neked!!!!

Jah és természetesen a pig csapat minden hölgytagjának Boldog Nőnapot!! (mivel elég sokat csajoskodunk asszem ez mindenkire vonatkozik... persze kivétel Culyu meg ő kőkemény, és Fefe aki meg gyémánt...)
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeCsüt. Márc. 08, 2007 1:59 pm

Jah télleg a Nők!!!! Ha Ti nem lennétek (Nők), akkor én nagyon unatkoznék...Meg gondolom a seggem is fájna lol! lol! Boldog Nőnapot Királylányok!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitimeCsüt. Márc. 08, 2007 2:14 pm

Érdekes... ez nem egy f.kosárcsapat fóruma? Very Happy Boldog Nőnapot Culyi! ill. Boldog Névnapot! Smile Azért Boldog Nőnapot, akit érint...( Sad )
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 27 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
27 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: