Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 1:46 pm

Mi bajotok a Ferikével?????
Nem túl okos ugyan, de legalább jó magas...vagy nem a Kaszás Ferike a király????!!!! king king king king king king king king
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 2:07 pm

ÓÓÓ, Bálint te nagyon vpop!!!! Evil or Very Mad Dehogyis... Laughing

Felőlem lehet Culyu a király, de akko kell korona is meg palást meg minden mütyür.Csak úgy az igazi...

Ja és Simi!Kurvára megijedtem mikor megláttam a képedet! A tag asszem épp szökésben van... Laughing cheers vagy mi a szösz... lol!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 3:59 pm

te nagyon buta Vpop!
Nem a Kaszás Feriről volt szó hanem a gyurcsány urunkról! affraid
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 4:04 pm

Még hányszor mondjátok el Bálintnak, hogy kiről is van szó!

Ja Bálint, ha esetleg nem mondták még, nem a Kaszás Ferikéről van szó! Csak hogy tudd! Laughing Laughing Laughing
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 4:15 pm

Köszi h debilnek néztek srácok... scratch geek
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 4:35 pm

Vpop!
nem akartalak megbántani, csak úgy gondoltam, hogy félreértetted! lol!
Amúgy nem ma vizsgázol véletlenül?

Apropó Locsa! Jösz ma?
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 5:35 pm

igen jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
BÁLINT figyelj nem a Kaszás Ferikéről volt szó!!!!!!!!!! OK!!!

Csokik új világsztár duó született!!!! affraid affraid affraid

http://www.coolspace.hu/index.php?vcmd=show&nid_object=450

Érdemes megnézni
(remélem sikerül) lol! lol! lol! lol! lol! lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:04 pm

SEGÍTSÉG!!!! affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:09 pm

én nem tudtam megnézni, ezért ma csak a százas sörmeccsre vagyok alkalmas! Laughing
Aki megnézte, meg gondolom azéert nem tud mást csinálni! Very Happy Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:17 pm

Locsaaaaaaaaa affraid Nooormális vaaaagy?????

Bazzeg ez durvább mint az ideggáz Kuvaitban.... Exclamation

Sajnos erre én is csak azt mondhatom h 100as sörmeccs, és éljen Culyu király!!!!!!

Vivát! king
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:19 pm

Ha valaki hoz ma egy palástot, koronát (de nem papírból), jogart és országalmát akkor egye penész lehet sörmeccs! Persze miután megkoronáztuk CULYUT! Ja és bemelegítettünk a medicinlabdákkal! lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:20 pm

Jah és azokat a kurva képeket még mindig nem látom a labdajáték gáláról!!!!!

Ti igen? Laughing (biztos az én gépemmel van csak gond....)

lol! lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:22 pm

Medicinlabda... már megint rosszat álmodtál vazze? affraid

Ez kosárlabdacsapat, nem bodybuilding... kicsi Ádi el se bírná azt az irdatlan nagy labdát...
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:34 pm

Meg tudtam nézni! Már a százas sörmeccs sem megy ezek után! Smile Smile Smile
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:44 pm

Szerintem ma estére tökéletes lesz a medansziééé labda, és már most sajnálom, hogy nekem munkahelyi elfoglaltság miatt ki kell hagyjam... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
A Culyi meg lehet király felőlem... én csak egy mondást ismerek és e szerint én bíboros akarok lenni... Cool Cool Cool
Mondás:" királyok jönnek, királyok mennek; de a bíboros az örök..." lol! lol! lol! lol! lol!
Locsi ez vazze hátborzongatóan szar és akkor még finom voltam... affraid affraid affraid affraid Ezúton szeretnék tájékoztatni minden kedves csapattársat, hogy a dobószázalékom rohamos romlása ennek tudható be... köszönöm Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Léptem gályázni... No No No No
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:47 pm

Ja és ma Pali barátunknak van a neve napja... cheers cheers cheers cheers
Azt hiszem ma ő fizet, csak akkor ma is követelni fogja a csapatba kerülését... jocolor jocolor jocolor geek geek geek
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 6:59 pm

Híveim!

Gondolkodtunk vala!
És látánk, hogy a sörmeccs jó!
A százas álomhatár elérése esetén énkirályi fenségem elismeri, hogy a második neve Rajmund... Smile
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 7:17 pm

Én meg sírok a röhögéstől Királyom!!! king

És miért nem Pál a második neved??? affraid

Lehetnél monnyuk I. Culyás Zoltán Pál király.... cheers

Sztem jól hangzik.... affraid
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 7:23 pm

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez már nekem kellemetlen!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 25, 2007 7:24 pm

hja és legyen Zoltán Pál a mi királyunk vala!
VIVÁT!VIVÁT!VIVÁT!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 11:13 am

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen gecccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ezek az igazi debil-imbecil-mongolidióta állllllllllllllllllllattttoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 11:38 am

Na mi van Bálint! Nem dolgozol, mert olyan jól sikerült a vizsgád?
Nézd meg az emiled mert küldtem neked ajándékot! affraid
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 11:43 am

M iez a koránkelés? nem volt tegnap állomás és kaktusz? Vagy fordítva?
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 12:11 pm

Simi! Mi a helyzet a kisbusszal?
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 12:56 pm

Még nem kérdeztem meg, de a számlák már 15 milliónál járnak! Elég ennyi vagy nyomjak még? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 15 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: