Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 12:58 pm

Kössz Robi, igazzi köcsög vagy!!!!!!!!!!!!!
Amúgy ha nem tudnád, ma nemzetközi vámnap van, és nem dolgozunk kőkeményen,vért izzadva h egybe tartsuzk az ország gazdaságát, mint máskor..........................
Úgyh éljenek a pénzügyőrök cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Vissza az elejére Go down
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 3:30 pm

Simi azt hiszem elég lesz az elkövetkező 15 évre! Lehet, hogy majd kilóg a lóláb, hogy évente egymilláért utazunk és másra nem fizetünk, de hát a Culyu királyságban bármi megtörténhet! lol!
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 4:01 pm

Látom megállapítottátok az új államformát nélkülem...Kicsit nem nézek rátok, aztán már így alakul minden, na szép...Még egy hét és rendet vágok köztetek, mert ez így tarthatalan...Ha jól tudom, akkor egy királyságba kell min egy paraszt (!) felkelő, egy kincstárnok, egy pohárnok, udvartartás, szónok, udvaribolond, meg némi balga szolga nép. Ezekre a posztokra már jelentkezett vki? Én szívesen lennék a király jó spanja, akinek lószart nem kell csinálni, csak az udvarhölgyekkel "játszani" egész nap...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 4:04 pm

Ja, és előre szólok, ha Bálintot választjátok meg az udvar hölgyének, aminek titeket ismerve nagy az esélye, akkor azonnali hatállyal lemondok tisztségemről, viszont a végKIELÉGÍTÉSEMRE (jeje Lindibindi:D gyere csak) igényt tartok...
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 4:24 pm

Ati ébredj már fél három! Laughing Laughing

Szerintem már csk az udvaribolond hely a kiadó! Valószínű azt sem csinálnád rosszul! Laughing Laughing Laughing Laughing
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 4:31 pm

Viszont ahhoz is folyamatos jelenlét kell...

És mivel kurvára elfogalt vagy a sok vizsga meg a csengetés miatt, lehet h még ezt a posztot is csak sok könyörgés vagy sok-sok pia kifizetése után kaphatod meg...

Persze ha bedobod a közösbe Lindibindit, mindjárt javítasz az amúgy elég gyenge poziciódon... lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 4:50 pm

Sztem ha bármilyen befolyásom lenne Lindibindire, akkor még Sejla is kapna belőle, nemhogy a közösbe bedobnám:D:D

Annyira ez az udvaribolond szerep nem vonz, akkor inkább csinálok egy diktatúrát és lerohanlak titeket, utána meg beszórom sóval az egész nyomorult királyságot, ti meg majd felépíthetitek a birodalmamat! A neve "Attiland" lol!
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimePént. Jan. 26, 2007 5:00 pm

Te mindenkinek adnál abból akire egy kicsike befolyásod is lenne!

Bár már sokszor ráztunk kezet! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

A diktatúrád meg úgysem ér semmit!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 3:21 am

Hát ezt a meccset elkurtuk... Nem is kicsit... Sad

Itthon földhözbasztam a statisztikát és nem számoltam még ki... Mi a fasz van, hogy nem tudunk futni, meg a vének leindítanak minket? Na mindegy... Gondolom megbeszéljük kedden... Wink Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 1:09 pm

Én elég sokat gondolkodtam azon, h ennek így semmi értelme, de azért sem fogom feladni, mert 2x kikaptunk egymás után.

Sose tudtunk játszani a vén szarok ellen, de lassan az a baj h mi is azok leszünk, szal ki kéne találni valamit már ezekre a meccsekre is.

Kedden beszéljétek csak meg nyugodtan, mi addig összetörjük magunkat az osztrák lejtőkön...

Ja és A KURVA ANYJÁT A MOCSAINAK, ÉS BASSZA SZÁJBA A VACOGÓ CÁPÁT... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 1:27 pm

Nem is kell feladni... Én személy szerint néhány emberben nem láttam a tűzt, hogy basszameg nehogymáezavénfasz... De lehet, hogy csak fáradt volt egykét ember... A síelők meg kapjákbe... Very Happy Most esik a hó Budán...
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 3:01 pm

Én jól teljesítettem. A leltár jó lett, a minták időben a laborba kerültek és minden zökkenőmentes volt... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 3:01 pm

Ádi életed első hava?SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 4:37 pm

Besi írta:
Én elég sokat gondolkodtam azon, h ennek így semmi értelme, de azért sem fogom feladni, mert 2x kikaptunk egymás után.

Sose tudtunk játszani a vén szarok ellen, de lassan az a baj h mi is azok leszünk, szal ki kéne találni valamit már ezekre a meccsekre is.

Kedden beszéljétek csak meg nyugodtan, mi addig összetörjük magunkat az osztrák lejtőkön...

Ja és A KURVA ANYJÁT A MOCSAINAK, ÉS BASSZA SZÁJBA A VACOGÓ CÁPÁT... lol!

Köszi a vén szarokat... jocolor

Szerintem, esetleg nem kellene 56 pontot kapni egy 1/2időben
(azaz keményen kellene védekezni)

Ezt még lehetne gyakorolni...

Na megyek inni
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Jan. 27, 2007 6:32 pm

Malacok!
MAjd lesz valahogy és Culyu királyunk talán megmondta a hiba okát, de ezen lehet változtatni és remélem mindeki úgy áll majd innentől kezdve az edzésekhez, hogy a védekezésén meglátszódjon, hogy akar!

Basketball cherry cherry cherry Basketball Basketball
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 4:53 am

Sajna osztanom kell az edzővel a véleményemet... pale pale pale - de ha egyszer igaza van akkor igaza van... meg a mi hülye királyunknak is... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 3:48 pm

Azért a tegnap este is mókásan sikerült...SmileSmileSmile Razz Razz Razz
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 3:49 pm

Mi voltunk a parkett ördögei... cheers cheers cheers
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 4:11 pm

Nem, mert mi voltunk a parkett ördögei... Razz
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 6:25 pm

Akinek eddig sírt a szája, hogy nem tudja megnézni a labdagála képeit, az most megnyalhatja a zsákom és nézegesse a képeket... Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 6:53 pm

A képeket nézegetve csak Legolast tudom idézni: " Még mindig én vagyok a legszebb!!"

A ma induló sielőknek (tudjuk Kicsi, már csak 8 óra 14 perc és 56 másodperc van vissza) meg azt üzenném, h aki tud síelni azért, aki nem, az meg azért igyon rengeteget...Mert mire jó egy síelés, ha nem a piálásra...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeVas. Jan. 28, 2007 7:26 pm

Naná h azé ménk h legurítsunk 1-2 sört Laughing

Ja, azt nem is szeretem... eh, mind1 bittos lesz ott más lol!
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeHétf. Jan. 29, 2007 5:22 pm

Sziasztok pig ok!
Először is javítanám Ádám üzenetét: aki akarja, az a Simi zsákját nyalja meg.. előre is köszi..! tongue
Jó síelés féleséget a síelni indulóknak! drunken santa
A meccshez nem akartam hozzáfűzni semmit, meg közöm sincs hozzá, de azért nem csak a védekezéssel vannak ám gondok.... tény, hogy nem ártana megtanulni az 1-3-1-es zónát, mert azzal a letámadás is könnyebb lenne és a támadás is... no de tényleg semmi közöm hozzá, köszi, hogy megtűrtök köreitekben, ígérem kussolok queen Basketball Embarassed
Simi

Simi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeHétf. Jan. 29, 2007 6:36 pm

Köszi Sejla queen , hogy szóltál az érdekemben!

Ezen a meccsen az volt a gáz, hogy a vének leindítottak minket folyamatosan, amikor meccs előtt is arról volt szó, hogy valaki maradjon hátul a dobásnál! Az is kemény hogy egy lépéssel megvertek bárkit a csapatból!
Sejla queen nem kell kussolnod, mert minden jótanácsot szívesen veszünk! Én is láttam hogy egyesek el vannak punnyadva teljesen, de hát majd lesz valahogy!
Viszont nekem az sem tetszett, hogy egyszer miért nem tudunk szépen csendben kikapni. Mint köztudott NBII-ben egyetlen normális bíró sincs!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitimeKedd Jan. 30, 2007 12:54 pm

Biztos van normális bíró is... Razz (remélem olvassa vki...)

Most hogy elmentek a hurkatöltők, akár focizhatnánk is edzésen és utána lehetne egy sörmeccs... Very Happy Csak ne szaladgáljunk... Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 16 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: