Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

Elindult... :D - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jan. 30, 2007 1:39 pm

Na ja! Valami játszós edzés kellene! Bemelegítésnek 20 perc foci aztán sörmeccs! De azért pár szót biztos váltunk a meccsről!

affraid affraid affraid afro flower lol! farao king
Ezeket a kollégám kérte nektek!
Vissza az elejére Go down
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jan. 30, 2007 6:33 pm

Csak nem lebuktál, hogy nem dolgozol? Very Happy Most meg nagyon nem érdemes a beszélgetést a játék idejéből elvenni... Sztem edzés után egy laza mellett megdumcsizhatjuk mindazt, amit akarunk...
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jan. 30, 2007 6:43 pm

gyerekek, ki mondta, hogy játék lesz! azt hiszem vannak hiánnyosságok a csapat erőnlétében és kitartásában ezért azt ezen a héte pótoljuk! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeKedd Jan. 30, 2007 6:51 pm

Én egy görcsösséget látok azokon az embereken, akik eddig húzták teljesítményükkel a csapatot... Sztem egyáltalán nem az erőnlét a gázos... Nemtom, hogy mitől van ez, de nem a futással fognak feloldódni... Sztem...
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzer. Jan. 31, 2007 11:14 am

Köszi az edzést srácok! Basketball

Bocsi Simi a faultokért Embarassed Very Happy
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzer. Jan. 31, 2007 1:45 pm

Semmi gond Sejla queen !

Végre láttam, hogy valaki védekezik rajtam!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzer. Jan. 31, 2007 2:18 pm

Azért az nem volt semmi, hogy 3 percel a fault előtt tudtad, hogy faultolni fogsz! Laughing Laughing Laughing
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzer. Jan. 31, 2007 2:40 pm

Szasztok!

A tegnapi edzésen én többet futottam, mint egy "futós" edzésen...
Persze ez azért volt, mert Sejla meghajtott mint zinger a varrógépet, de akkor is! Jóesően elfáradtam.

Aztán erre az edzőbá' este 10kor még küldött egy csúnya SMSt (volt benne vacogós cápa, meg a zsákom, meg ilyenek...) csak tunnám mér?
Majdnem elrontotta a kedvemet! Smile
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzer. Jan. 31, 2007 5:11 pm

Nyugi, jönn még kutyára kamion!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Akkor majd eszedbe fog jutni miért kaptad. JAaaaa, hogy nincs mibe jusson!!! affraid affraid affraid affraid affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Feb. 01, 2007 12:31 am

Asszem, lemaradtam vmiről... Ebből csak a kamiont értem, de sztem tartálykocsira gondolsz... lol!
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Feb. 01, 2007 10:15 am

Nekem azt lehet bármilyen ótó, de a lényeg hogy ludas matyi 3X fizeti ezt vissza Culyu Királynak! pirat
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Feb. 01, 2007 11:10 am

Csapattagok és ismerősök!

Aki nem tud mit kezdeni az adójának az 1%-val vagy mostantól nekünk szeretné felajánlani az akkor megteheti az adószámunk megjelölésével a bevallásán! Február 15-ig lehet nyilatkozni egyenlőre az 1%-ról, de lehet hogy meghosszabítják, de most egyenlőre kérek mindenkit, hogy ezt tegye meg minél előbb és beszéljen azzal aki a bevallását csinálja!
Előre is köszönöm mindenkinek!

Adószám: 18685224-1-13
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Feb. 01, 2007 1:32 pm

Nahát, milyen korán kelsz... Very Happy Én megígértem, hogy adom az 1%om... Very Happy
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Feb. 01, 2007 3:17 pm

És mit kapok cserébe az 1%-omért??? bounce
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeCsüt. Feb. 01, 2007 3:46 pm

1%-al kevesebbet kell futnod azokon az edzéseken amikor itt vagy! Laughing
Ádám, neked meg ha nem lesz 1%-od ami ugye biztosra vehetünk akkor 2 hét teljes italfizetéssel kell hozzájárulnod az egyesület zökkenőmentes működéséhez! pig
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimePént. Feb. 02, 2007 1:21 pm

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6230_UG_hu.pdf 50. oldal
Höhö

Szerintetek a tegnapi lazázás után ott álltak a zsekák a Baránál, ahol stop-tábla van?!?! pale
Szerencsére valakit kivettek pont előttem, mert ő sem állt meg...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Feb. 03, 2007 9:28 pm

Na sikeresen túléltük a tegnapi bulit... Very Happy Nincs nagy forgalom a fórumon...
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Feb. 03, 2007 11:46 pm

Pálinkás jóestét az uraknak!

Jelentem a kis csapat hazaért egyben, enyhén duzzadó májjal. Smile drunken

Bár ha jól emlékszem alig ittunk valamit, mert egész héten csak sportoltunk a havas/jeges lejtőkön. lol!

Remélem jól bírtátok nélkülünk, és nem is hiányoztunk.Szal ha esetleg leadjuk a szerelést, akko ugye nem lesz gond? Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Feb. 04, 2007 12:53 am

Na megjöttek a naplopók... Very Happy
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Feb. 04, 2007 1:51 am

Hali mindenkinek!
Ezen is átestünk... Laughing Laughing Laughing Alberto Tomba a becsületes nevem!!! lol! lol! lol! A Fefe is a pálya ördöge volt... Twisted Evil Twisted Evil
Te Ropi nekem nem volt nagy költség felhíni amikor te fizetős napon voltál!? scratch scratch scratch
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Feb. 04, 2007 8:19 pm

Na mi a helyzet a sielős bandával? Most alszanak és józanodnak, vagy megint isznak? Nehogy hirtelen vonjátok meg magatoktól az alkoholt... drunken Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeVas. Feb. 04, 2007 8:48 pm

Ne aggódj Ádi... mivel Atinak sikerült az utsó vizsgája is, valamivel meg kell ünnepelni.És persze h nem leszünk szomjasak sem, mert az nagy tragédia lenne. lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Feb. 05, 2007 12:32 am

Ennek örülök... santa cheers Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Feb. 05, 2007 6:17 pm

Látom pont annyira pörög a fórum, mint mikor nem voltunk itthon...

Szép lassan asszem meg is hal ennyi "aktív" hozzászólóval. lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitimeHétf. Feb. 05, 2007 7:51 pm

Az a baj, hogy már Ati se irja bele azokat a vicces hozzászólásait... Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 17 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: