Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 1:05 pm

Porcelán elvárs jelenti a Jedlik 2-ből:

Kicsit javult a hátam, már nem fáj annyira... mostmár csak a vállam, a térdem, és a nyakam használhatatlan (azt asszem elaludtam...).

De remélem a mai és a holnapi nap folyamán sikerül annyi fájdalomcsillapítót, és bóditó hatású folyadékot magamba erőltetni drunken , h bátran merek majd játékra jelentkezni vasárnap... lol!
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 1:29 pm

Nem lennék a barátod, ha ennyit nyafizol affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid jocolor jocolor geek geek geek geek geek geek geek geek geek
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 2:45 pm

Már megint későn keltél, Besi elvtárs? Én már haza is értem... Kurva cudar az idő odakinn... Sad
Bálint! A 4 az azt jelenti, hogy elkezded hullajtani a bundád? lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 3:17 pm

azt jelenti, h elbasztam a római jog 5ösömet king
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 3:21 pm

Nem keltem későn.Teljesen időben volt. Laughing már mihez képest... lol!

Azt meg látom h milyen idő van kinn.Mary Poppins épp az előbb repült el az ablak előtt, egy tornádó közepében... affraid (jah nyugi , még mielőtt jöttök azzal h Dorothy repült el az Ózban a tornádóval, meg kell nyugtassalak titeket h tudom. Cool )
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 3:42 pm

Na működik a PS?
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 4:22 pm

Besi Like a Star @ heaven nem mondod, hogy meséken nőttél fel??? Volt gyerekszobád??? lol!

Ezek szerint szőrös monkey Bálintból, már csak monkey Bálint marad? Twisted Evil

Hát srácok csodállak benneteket affraid lol!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimePént. Jan. 12, 2007 5:06 pm

Mármint engem, Drágám queen Like a Star @ heaven !

Besi! Nekem mondhatod, mert én nem ismerem... study geek
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jan. 13, 2007 4:24 am

Ádi azért mert letiltottad Sejla queen Like a Star @ heaven -ot a velem való csevegésről, az nem jelenti azt, hogy téged csodál... Következésképpen elgondolkodnék azon, hogy kinek is írhatta ha nem neked... scratch scratch Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jan. 13, 2007 4:25 am

Mondjuk tippem az van... lol! lol! lol! lol!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 4:43 am

Jelentem küldetés teljesítve. Stop. Sohoban kosárlabda játékost hajnal 2-kor nem találtam. Stop. Holnap kezdő 5-be bárki bekerülhet. Stop. Miki sentinel voltam. Stop. Elteszem magam én is holnapra ill mára. Stop.
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 11:47 am

Jó, elismerjük, ne haragudjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap cs csajoskodtnuk... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 1:32 pm

Hát ja... csak a Tekken meg a zsákolóverseny...

ja és h ki ne felejtsem Illés "Rossi" Bálint kiváló teljesítményét a mugello-i pályán... lol! persze legközelebb én a pályán mennék, nem a kavicságyban. Cool
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 2:41 pm

Mit magyarázol te kis hülye, nem az a lényeg h ki szakította át először a képzeletbeli célszalagot???!!!!
Az egész Besi család motorostul, mugellóstul el lett picsázva, elvégre remek pilóta hírébe állnék pale pale pale pale pale pale scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch geek geek geek geek geek

üdv: "Vale"
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 2:52 pm

Tegnap 180at gurítottam, ami pályarekord...Asszem én nem csajoskodtam, ha már a tegnapi teljesítményeket nézzük...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 3:21 pm

Bravó Ati!!! cheers

Akkor biztos nem azon a pályán gurítottál mint Józsi, mert neki 1 laza 229 sikerült a héten...
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeVas. Jan. 14, 2007 5:03 pm

Bálint!
A remek pilóta miért nem mer felmenni kocsival pestre? Mármint vezetve mielőtt belekötnél, hogy fel mersz menni? affraid
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 10:49 am

pig csapat!

Senki ne keseredjen el hogy tegnap elvesztettük a mérkőzést, én úgy gondolom, hogy ezeket is meg fogjuk verni majd otthon, de azt is be kell látnia mindenkinek, hogy az eddigi eredményeink azt tükrözték, hogy a maximumon pörög a csapat és most is közel voltunk a győzelemhez! Higyjétek el nem ez volt az utolsó vereségünk!
Tényleg gratula! lol!
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 10:55 am

Csatlakozom az előttem szólóhoz Smile a bírók nem igazán voltak tisztában néhány szabállyal.... pedig jó meccs volt, már amennyit láttam belőle... ügyik voltatok! Basketball
Ja egyébként jó reggelt Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 12:03 pm

Én nem a vereség miatt vok elkenődve...

van ezen kívül is 1-2 dolog... rendben van h a meccs hevében minősíthetetlenül beszélünk egymással, de néha utána mondhtanánk hogy sorry...

ja és mivel ismét összerakták a vállam, a héten is csajoskodás lesz... sőt lehet h még az se mer nem menyek. Sad
Simi

Simi

Hozzászólások száma : 123
Registration date : 2006. Oct. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 12:18 pm

Teljesen egyetértek a testvéremmel ez ügyben! És tényleg nem biztos, hogy az a megoldás, hogy ott mindenki előtt leüvöltjük a fejét a másiknak!
Lehet jobb lenne, ha utána edzésen vagy az öltözőben higgadtan megbeszélnénk!

Azért remélem az ujjaid még mozognak a PS-hez! Smile
Milyenek a játékok? Ahogy olvasom, Bálint hazavágott titeket a Moto GP király kategóriájában, még úgy is hogy nem a pályán ment!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 1:01 pm

Hát ja... Bálint meg a Moto GP... lol!

Azóta komolyan gyakorolok. Laughing csak h legyen mire fogni, ha megint megver. affraid

Az ujjaim persze mozognak, csak a vállam meg a térdem fáj kurvára... szal 1 hét minimum pihi.a többi majd kiderül. Crying or Very sad
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 1:21 pm

Akkor én itt a fórumon kérek mindenkitől bocsit, mert kicsit se dobtam jól a két büntit a végén. A technikaiért meg nem mert azt úgyis fizetem kedden a büfében... Azt hiszem ennyi részemről elég is, ha mégse akkor edzésen megbeszéljük...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 1:32 pm

Itt most nem arról volt szó h bement e vagy sem.Hanem arról h hogyan zajlik a kommunikáció olyankor mikor nem megy épp a csapatnak... és mivel tudom h megint nem csak ketten vagyunk Simivel ezen a véleményen, ezért említettem meg...
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitimeHétf. Jan. 15, 2007 1:45 pm

Na csocsi! Hallottam...

Elmondom a teendőket: fel a fejjel, le a hanggal, koncentrálni a következő meccsekre, a konklúziót meg vonja le mindenki magában!

Egy-egy ien meccs bármikor becsúszhat! Hajrá Batta!!!!!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 10 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: