Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

Elindult... :D - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 12:10 pm

Hát ez a kép nagyon betyár!!!! Szerintem Bálint nagybőgözni tanult!!!
Csak azért nem volt ott a készülék nehogy a húrok becsípjék a mellszőrét!!!! tongue
A naptár jó ötlet ha Besi "miss" január akkor Bálint MISS DECEMBER (mert ő akkor sem fázik ahogy a kép mutatja) lol! lol! lol! lol!
Ma edzés valaki??????????????????????? Basketball Basketball
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 1:44 pm

Mé pont én legyek Január????utálom a telet!!!Én MR. Július szeretnék lenni!!!! Laughing

Lécci,lécci...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 1:47 pm

Bálint képén meg ne csodálkozzatok... épp kiesett a lencséje mikor Sejlának queen Like a Star @ heaven rendelte a dupla whisky-t, és megkért mindenkit, h ne mozogjon, nehogy véletlen rálépjen vki... ennyi.

Én pont akkor ott voltam, és láttam h mi történt... lol!
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 1:47 pm

Szerencséd, hogy a júliust választod, mert enyém a június... Very Happy
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 2:18 pm

Besi Like a Star @ heaven , ahelyett hogy örülél a kinevezésnek, még válogatsz is ???
Gondolj bele hányan vagytok, és ezután abba, hogy hány hónap van az évben affraid
Hogy is csináljuk??? scratch
Pedig már gondoltam, ha így lefoglaljátok, akkor lennék miss augusztus tongue Laughing
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 2:50 pm

Én válalnék egy hónapot, mondjuk az ÁPRILIST az pont az én hónapom, mondjuk elseje jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 3:32 pm

Az áprilist megkapod, de az elseje sztem legyen inkább az Atié... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 4:47 pm

A galériába feltoltam néhány szilveszteri képet...
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 4:51 pm

A karácsonyi képeket meg ma viszem az ádinak , mármint ha nem felejtem el! affraid
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 5:05 pm

Ádámka! Átküldtem pár képet, ha van időd akkor dobd fel, mert azok se semmik! lol!
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 5:42 pm

Ezek a képek !affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Hát itt nem csak colázás volt pig -ok!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 5:51 pm

Ezt senki nem is állította... Very Happy Bár lehet, hogy Bálint azt ivott, csak kicsit megerjedt... Razz
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 6:09 pm

Ádám a fas... üssön agyon! Mekkora e-mailt tudsz fogadni, mert küldtem de azt írja túl nagy!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 6:25 pm

Hát colát azt elég keveset ittunk... bár mindenki arra készült. lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 6:33 pm

Robi! küldtem neked privát üzit Wink csak nemtom, hog jelenik meg... Very Happy
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 6:59 pm

Ggrtula ahhoz, h állandóan az én képeimet nezegetitek Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 7:32 pm

Látod bálint most derül csak ki, mennyire "szeret" téged mindenki! What a Face
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 8:09 pm

Akkor ezér voltatok olyan gyanúsak Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
locsa

locsa

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2007 8:30 pm

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT a szőr mindenkit beindít vagy csak akigombolt ing Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing nem is tudom scratch
lol! lol! lol! lol! lol!
Robi

Hozzászólások száma : 5
Registration date : 2007. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 12:14 pm

Nekem Robinak? Smile nem jött semmi:) Amúgy van egy olyan gomb, hogy privát üzenetek arra klikk és jelenik minden
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 12:59 pm

Nem... Te a Robi, Krisztián öccse vagy... Very Happy A simán csak Robi az meg a Mester... Mit nem lehet ezen érteni? Evil or Very Mad
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 1:00 pm

Egyébbként aki tegnap nem volt edzésen, az lemaradt a névnapomról... Sad Twisted Evil
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 1:41 pm

Jó reggelt!!! Nem erőltetted meg magad tegnap este! Very Happy Very Happy Very Happy
Ez lett volna a névnapod? Laughing Laughing Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 1:47 pm

Nem szoktam felvágni... Very Happy
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 3:52 pm

Akkor most azt kell mondanom, hogy a tegnapi nem volt érvényes így jövő kedden a Sejla fizet, csütörtökön meg az Ádám! Rolling Eyes
Hajrá-hajrá lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 6 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: