Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 11:56 am

Maestro Roberto!
Fél hetes érkezéssel jó vagyok Tárnokon?
Ja, és vissza is tudnál dobni edzés után vagy mész torkoskodni?
Plíz konförm.
Vissza az elejére Go down
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 12:01 pm

Rendben Muszti, ja és utána nem torkoskodok, így indulhatunk a Besi italozása után! Laughing Laughing Laughing Laughing
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 2:50 pm

Besi írta:
ÓÓÓÓÓ Te nagyon okos center/bedobó... ebből azt következik h megyünk enni-inni a halászba... örülök h legalább Ati gondolkodik! cheers

Nagyon szívesen teszem ezt a gondolkodás akármit...Akkor este néhányotokkal meglátogatjuk féligingyenkonyhát?
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 4:06 pm

mester írta:
Rendben Muszti, ja és utána nem torkoskodok, így indulhatunk a Besi italozása után! Laughing Laughing Laughing Laughing

Ropi mester ezt akko buktad de igen csúnyán... lol!

Mondtam h ma nem fogok fizetni, és tartom is magam ehhez...

Ha mázlid van talán jövő héten. drunken
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 4:11 pm

Ne izgulj Bes, türelmesen kivárom és azt hiszem, hogy ha akkor akarnál fizetni amikor síelek akkor sem úszod meg! Laughing Laughing Laughing Laughing
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 4:18 pm

A skinhead nemzeti konferenciáján a cigánykérdésre kerestek megoldást. Három alternatíva merült fel. A mezőgazdasági, a militarista és a sportszerű.
A mezőgazdasági: Egy réteg cigány, egy réteg föld.
A militarista: Egy sor cigány, egy sortűz.
A sportszerű: Barátságos vízipóló mérkőzés kiírása, fehér sapkában a cigányok, fekete sapkában a krokodilok.
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 5:00 pm

Na bravo affraid
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 6:51 pm

cheers cheers cheers cheers cheers cheers lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! king king king king
ez jó volt...
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Feb. 22, 2007 6:59 pm

Nem szép dolog ilyen viccet felrakni...
Ilyen régit.
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Feb. 23, 2007 1:11 pm

joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Feb. 23, 2007 1:30 pm

Na!

Kicsit csípős volt a tegnapi pizza...
Meg a fejem is fájt egy picikét tőle...
De Fefét biztonságban hazakisértük! drunken
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Feb. 23, 2007 2:35 pm

Az a helyzet, h nekem meg a negyed 6os (igen 5.15) hazaérkezéstől fáj egy picit a fejem...Nem tehetünk róla a Kaktusz megbabonázott minket és nem tudtunk szabadulni bűvköréből...Érdemes lenne megkérdezni mondjuk Bálintot és Besit, h hogyan érezték magukat...Főleg Vpop a billiárd asztalon alvás után lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimePént. Feb. 23, 2007 5:33 pm

Asszem jól éreztem magam... 1 darabig...

Azt monnyuk legalább tom már h a lághokit jobb nem simán csak kézzel jáccani...

drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Feb. 24, 2007 1:25 am

Pedig én abban vagyok az igazi... lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeVas. Feb. 25, 2007 8:35 pm

Hehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megzúztuk ezt a köcsög FÖDöt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeVas. Feb. 25, 2007 11:59 pm

Ez így van és ezúton gratulálok mindenkinek, mert megint akart a csapat és ez a lényeg! cheers cheers cheers cheers
Ja Ádi, elküldtem a statot! Ha van időd akkor dobd fel! Köszke Basketball Basketball Basketball Basketball
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 12:15 am

Hát arra nem igazán vok kiváncsi... Laughing

De azé örülök h nyertünk.Keddre kérek új csuklót, mer ez a mostani bitangul fáj... Sad
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 1:48 am

Azt ugye mondanom sem kell, h ÉN voltam az, aki ontotta a pozitív energiát a csapatra! Gratulálok Gyerekek, néhol igazán tetszetős megoldásokat láthattunk és az akarattal sem volt probléma! Az erősebb kutya b**ott! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 1:57 am

Tényleg volt SZEX????

Nahát akko megin be lehettem rúgva, h nem emlékszem.... lol!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 2:00 am

Én meg mindig kimaradok mindenből..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 2:01 am

Sajnos megnéztem a statot... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 3:42 pm

Ne sírj Miki!
Lesz még rosszabb is!!! cheers lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 4:22 pm

Áááá, dehogy!

Az én csodás dobóteljesítményem ezúttal is utánozhatatlan...

Csak nemtom h a 0/4, és az 1/3 dobásokból hogy jön ki 20%??? lol!

Erre kurvára kiváncsi vok affraid
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 8:45 pm

spontán megelőlegeztem, mert hát a 14 a siralmasnál is siralmasabb
affraid
mester

mester

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 8:46 pm

d rm f g f dmg njgbcfdwmir,ofoug88vuvuicgbvkjhcdfgh cmk€Łí˘ÄĐ##˘€#>˘˙#˘€#>˙€#>˘˙#>˘˙#>˘#˘˙€#˘˙€ g vc gdi b jkl.l,nsdhdfh g
,00080206
Ezt a kislányom üzeni
Laughing
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 23 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
23 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: