| Elindult... :D | |
|
+15kicsi Chris tücsi v-pop Simi Sejla joker mester Ádám locsa Besi Attila Norbi Tivadar Májki 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
tücsi
Hozzászólások száma : 98 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 10:53 am | |
| Joker Zoltán! Köszi a felajánlást, de úgy tűnik autóval jövök este. Azért jelezz vissza, hogy olvastad eme soraimat, nehogy aztán ott várj rám a vasúton. Na, mondjuk, ettől annyira nem tartok. | |
|
| |
joker
Hozzászólások száma : 315 Age : 54 Registration date : 2006. Nov. 06.
| |
| |
joker
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 11:33 am | |
| Kis Balázs Bátovszky Zsolt
Ádi!
Ők is a haverjaid? | |
|
| |
Ádám
Hozzászólások száma : 952 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 1:01 pm | |
| Nem... ők Besi haverjai... | |
|
| |
Besi
Hozzászólások száma : 853 Age : 44 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 1:55 pm | |
| Főleg kis Balázs elvtárs... Ma bittos jó fújást kapunk megint... | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 3:12 pm | |
| Még szerencse, hogy nem szoktunk a bírókkal foglakozni... | |
|
| |
mester
Hozzászólások száma : 355 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 3:14 pm | |
| Főleg én nem! | |
|
| |
locsa
Hozzászólások száma : 95 Age : 48 Registration date : 2006. Nov. 26.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 3:14 pm | |
| Cső menők! mit sírtok vazze Én ott leszek és kicsinálok mindenkit!!!! | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 3:40 pm | |
| útközben összetöröd őket a körforgalomban? | |
|
| |
locsa
Hozzászólások száma : 95 Age : 48 Registration date : 2006. Nov. 26.
| |
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Csüt. Márc. 22, 2007 4:30 pm | |
| kedden senkinek nem volt fogasa... | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 12:40 am | |
| Remélem jó sokan olvassák ezt a szövetségből is: SZÓVAL A KIS "FASSZOPÓ" BALÁZS, ÉS A KÖCSÖG KIS SPANJA A NÉVTELEN KÖCSÖG MEGBASZHATJÁK A JÓ KURVA ANYJUKAT... És most akkor még finoman fogalmaztam. | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 1:46 am | |
| Sztem nevezzük ezt a napot ünnepnapnak... kaptunk egy csomó ajándékot... ezzel egy hónapig el leszünk... Robi! Számlaírás közben a K.B. hol akart téged feljelenteni? Lezárta a jegyzőkönyvet, akár le is köpheted... | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 2:31 am | |
| Nem leköpni kéne, hanem szólni Fefének h ássa el 8 láb mélyre... | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 3:33 am | |
| Apropó Fefe... Mi az, hogy van internete és még nincs itt a fórumon? Én már alig várom, hogy írjon néhány frappáns hozzászólást... | |
|
| |
Besi
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 3:43 am | |
| Az mókás lesz.... majd meglássuk. | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 10:24 am | |
| Drága -ok! Azt kell hogy mondjam, hogy tegnap elszakadt a kötél mindenkinél és az a sajnos hogy nálam is (bár ez nem meglepő). Sajnos nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy nekünk nem szabadott agresszívan védekezni, míg szerb barátaink azt csináltak amit akartak. ( bár lehet hogy a szerb kosárlabda és a sport nem is agresszív csak úgy mondják rájuk). Tehát a két bíró működéséről csak annyit, hogy még a meccs után is feljelenthet, bár akkor már személy szerint nem engem, hanem a csapatot. Én ezt ki is feszítettem az utolsó pillanatig, mivel 9-ig ott várakoztak és fenyegetőztek. A végén azt kell hogy mondjam, teljesen meglepődtem amikor a pénzt akarták és a számlát még el sem kezdték írni. Na akkor most kinek kéne a msáikat feljelenteni. Azt gondolom, hogy Ők sokkal rosszabbul jártak volna az APEH-el. Tehát a mondnadóm: Megint elbasztam, bár mentségemre szóljon talán ennyivel jobb is volt az ellenfél. Gratula mindenkinek főleg Culyu királyuknak. | |
|
| |
joker
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 11:25 am | |
| - mester írta:
- Drága -ok!
.
Tehát a mondnadóm: Megint elbasztam, bár mentségemre szóljon talán ennyivel jobb is volt az ellenfél. Gratula mindenkinek főleg Culyu királyuknak. Mé' pont nekem? Ja, mert sikerült nemkapnom technikait? Pedig küzdöttem, hogy bekerüljek a (nem is olyan kicsi) elitklubba! A bírok (tú madakak sitfész meennnnn) nem voltak a legjobbak, de ha ezen felül tudnánk emelkedni, akkor jobb meccseket játszanánk. Ha nem is győznénk... | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 11:28 am | |
| Próféta szóljon belőled. Sajnos engem nem tudtok lecserélni meccs közben, bár azt kell mondanom, hogy ha nekem sikerülne visszafognom magam akkor a csapat feszültsége is csökkenne, mert hát a példa (dumálás)ragadós. | |
|
| |
tücsi
Hozzászólások száma : 98 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 12:37 pm | |
| Szevasztok, Ma reggel azzal kezdtem a melóban, hogy szóltam a főnökasszonnynak, itt vagyok, kérem a napi béremet, nem kell érte megdolgoznom, nekem ez jár, mert megjelentem a melóhelyen. Ez nem tetszett neki , erre mondtam, beszéljen a kosárlabda szövetséggel, ott így működik dolog a bírókkal. Hát, nem igazán győzte meg ez az érvelés, úgyhogy leültem a helyemre, és azóta úgy dolgozok, mint a kisangyal. Ja, és NBII-ben senki se "fenyegesse" a bírókat, mert nem illik. Bár amit én mondtam a kis babaarcú f@sznak a pályán, az messze van a fenyegetéstől. Ezt tisztáztam is vele hazafelé menet a csarnok bejáratánál. Na, az már inkább hatott fenyegetésként! De mára már lenyugodtam. Most már nem bántanám a családját, csak ezt a kis pondrót. | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 12:40 pm | |
| Azért a Pekosi sztem nem volt jobb... az a pontkülönbség hibádzott, amit a faszságaival fújtak... az a néhány sportszerűtlen megfelelő időben... semmire technikai... stb... | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 12:58 pm | |
| Messze álljon tőlem, hogy megvédjem a két nagytudásut, de azt kell mondanom, hogy a kihagyott 11 ziccer, és a kihagyott 11 bünti elég magyarázat arra, hogy még így is volt esélyünk. Amúgy meg hiába is kiabálok a szövetséggel és a bírókkal nekik nem kell időben a meccsre érkezni, nekik nem kell felkészülni a mérkőzésre és ők mindent megtehetnek. Azt nem is mondtam nektek, hogy a végén a bejáratnál az egyik nagytudású (nem a kicsi, mert az talán tisztában van az erőviszonyokkal) azzal fenyegetőzött hogy feljelent és örökre eltiltat és ez nekem nem hiányzik, ekkor nem voltam hajlandó vele beszélni tovább! | |
|
| |
Attila
Hozzászólások száma : 521 Age : 41 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 1:56 pm | |
| Az a helyzet, h (ha még jogos is az észrevétel) kicsit vehemensebben áll hozzá a csapat a bírói ténykedéshez, ami a hosszú évek alatt kialakult battai image-n csak tovább ront, és azzal mindenki tisztában van, h már úgy jön ide egy-két bíró, h tisztában van azzal, h egy-két sportszerűtlent és technikait ki fog osztani, mert ő majd megmutatja, h vele nem lehet így beszélni, ezáltal csak az okot keresi, akkor ott már vert helyzetben vagyunk... Akkor lenne nagyon jó a csapat, ha be tudná fogni a száját, amit tudom én hogy nagyon nehéz(sőt néha sajnos lehetetlen, hála a másik csapat balesetveszélyes játékának, és a pofátlan fújásnak), de ha azt az energiát a meccsre fordítanátok akkor kőkeményen az első helyen állunk...Az a helyzet, h fejben veszítitek el a meccseket, tudásban jócskán nincs ekkor különbség, sőt...
A bíróra mosolyogni kell,ha egy fasz, összeszorítani a fogakat és megmutatni mindenkinek, h mi csalással szemben is tudunk nyerni, leszarjuk, h ki az a 7 ember ellenünk a pályán!!!
HAJRÁ BATTA!!!! | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 2:19 pm | |
| Hátja, csak ezért fizetni kell... meg miért úgy ön oda a bíró, hogy ezek ilyenek, ezért úgy fújok... ha nb1es tvs meccs lenne, akkor hidd el, hgy nem csinálná... csak egy nb1es bíró miért kezd el nagyarcúskodni nb2ben? meg azért az mégis vicces, hogy hajtanánk, a bíró meg közli, hogy túl vagyunk pörögve és vegyünk vissza a tempóból... | |
|
| |
mester
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 2:39 pm | |
| Fiúk! Az Atinak igaza van bár ezt mindenki tudja. Beszéltem a Csokival és azt mondta írjam le a meccs előtt és a meccs után történteket. Leírtam elküldtem. Nem tudom, mi fog történni, szerintem érdemben semmi, de legalább a Csoki foglalkozni akar ezzel a témával, még ha a felsőbb vezetők nem is. Ezt írtam: Szia Csoki! Eddig csak szóban panaszkodtam, de most meg kell tennem ezt írásban is. Az elmúlt időben olyan dolgok történnek a mérkőzéseken, előtte és utána ami mellett már nem mehetek el szó nélkül. Sorozatban késve érkezenk a bírók a mérkőzéskre. A 22-én játszott mérkőzésünkön is 10 percel a mérkőzés kezdete előtt léptek be a terembe. Az én elgondolásom az, hogy nem csak a csapatoknak kell időben ott lenni a pályán és nem csak a csapatoknak kell felkészülni egy mérkőzésre hanem a bíróknak is. Mivel 10 percel a meccs kezdete előtt érkeztek be a terembe ezért nem tudtam őket kifizetni, de tulajdonképpen nem is kérték, mert gondolom tisztában voltak vele, hogy játékos-edző vagyok és akkor már nekem a csapatommal kellene foglalkoznom. A mérkőzésen történtekkel nem kívánok foglalkozni, de beigazolódott, hogy a két bíró nem volt ott fejben ezt az is igazolja, hogy egy ilyen mérkőzésen tesznek egy olyan megjegyzést, hogy " túlprögtetek a mérkőzésre". Én úgy gondolom, hogy egy bajnoki címet eldönthető mérkőzésre csak ilyen formában lehet megjelenni. Az egyik játékosom azért kapott technikai hibát (figyelmezetés nélkül)mert meg merte jegyezni, hogy nektek is fel kéne pörögni. A következő technikai hiba egy tapsolásért járt ami nem a bírók felé ment, még a kontaktust is kerültük, de ők úgy gondolták, hogy ez nekik szólt és már szólt is a síp. A mérkőzésen ki lett osztva 2 szándékos hiba és 3 technikai hiba, egy csapatnak. Én szívesen elbeszélgetnék a két bíróval a mérkőzésen történtekről. Vidó felvételünk van róla. A mérkőzés végén én riportot adtam a helyi televíziónak, utána mentem és beszéltem pár mondatot a csapatommal, azután mentem zuhanyozni. Ekkor bejött az egyik játékosom, hogy a bírók fenyegetőznek, hogy feljelentik az egyesületet, ha nem megyek ki azonnal fizetni. Befejeztem a zuhanyozást felöltöztem és kimentem hozzájuk. Mondtam, hogy a kocsiban van a pénz és mindjárt jövök, ekkor megint megfenyegettek és ultimátumot adott az egyik, hogy tényleg feljelent ha nem fizetem ki őket 2 percen belül. Kiszaladtam a pénzért és mikor visszaértem kértem a számlát amire fizetnem kéne, erre ők: "kell számla?" -no comment. Tehát fenyegetőztek, de a számla még nem volt kész. Miközben én modtam, hogy ha már itt tartunk akkor én meg feljelentem őket az APEH-nél. Ekkor az egyik bíró azt mondta, hogy ha még egy mondatot mondok akkor feljelent és mivel tudja, hogy már van egy felfüggesztésem számíthatok egy hosszú eltiltásra, úgy hogy meg sem hallgatnak. Ez ismét bizonyíték arra, hogy mindent megtehetnek. Innentől kezdve nem voltam hajlandó beszélni egy szót sem velük. Nem értem, hogy hetek óta botrányos fújást kapunk, persze tisztában vagyok azzal is, hogy mi sem vagyunk maszületett bárányok, de azért a tegnapi mellett már nem mehettem el szó nélkül. Elnézést, hogy ezzel zaklattalak, de úgy éreztem, hogy már tennem kell vmit. köszi Robi | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elindult... :D | |
| |
|
| |
| Elindult... :D | |
|