Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 2:43 pm

Ennyi....

És mint már néhányszor bebizonyosodott, h kurvára tök mind1, h van e duma van nincs a két szürke sípzabáló így is, úgy is ellenünk fúj az esetek 70-80%-ban... szerintem ez tény...

A saját magunk felhergeléséről meg csak annyit, h mikor a második negyed közepén épp azért kaptuk a technikait mert fel vagyunk pörögve, éppenhogy be nem hoztuk a hátrányt... csak az a FASSZOPÓ K.B. (többet ki nem írom a nevét, vagy csak kisbetűvel) nem akarta ezt a nevenincs barátjával...
Vissza az elejére Go down
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 5:48 pm

Na hi all! Tiszta inglis...Very Happy:D:D:D
Akkor én is pár szót. Először is bocsi, hogy már megint nem tudtam befogni azt a mocskos pofámat és megint szövegeltem a bíróknak. Igaz én kimaradtam a fizető vendégek közül, de talán nekem szerencsésebb volt a beszólásaim időpontja... nem mentség teszem hozzá és főleg úgy, hogy negatív hatással vagyok ilyenkor a csapattársaimra /rossz példa vagyok - sajna/. A másik dolog, ha megfigyeltétek azzal vertek meg amivel mi szorítottuk meg őket idegenben... felb@szták az agyunkat mi meg elkezdtünk pofázni - velem az élen - sajna. Nem a meccsel foglalkoztunk és itt volt az egyik hiba, a másik szerintem most nem a védekezésben és nem is a támadásban volt hanem a kizárásban!!! Én legalábbis így látom. Aszürkékkel nem foglalakozok, mert szóra se méltatom a teljesítményüket ha ezt annnak lehet nevezni. A magam részéről sajnálom, hogy nem voltam higgadtabb, de felpörögtem, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak és segítsem a csapatot amennyire csak tudom... ez nem jött össze úgy ahogy szerettem volna.
azt gondolom ezzel le is kell zárni ezt a meccset és most ezerrel a vasárnapi meccsre kell összpontosítani és ott megmutatni, hogy mi is az a kosárlabda százhalombattai módra... lol! lol! lol! lol! lol!
Remélem most a teljesítményünk fog dominálni a meccsen és akkor feledtetjük magunkkal és talán egy kicsit a szövetséggel is az elmúlt meccsen történteket...
Ennyi!

És ahogy tanult kollégám Atti mondta:
HAJRÁ BATTA!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 6:04 pm

Kicsit elkalandoztam, és megnéztem a Budbasket-en, hogy a FÖD-nek milyen meccsei vannak hátra, ahol még elhasalhatnak:
FSZSE, BLF, PEKOSI idegenben
A többi üldözőnk is megy még a PEKOSI-hoz.
Ha innentől nem hibázunk, odaérhetünk a 2. helyre!
Azt mondom, ez legyen a cél, persze mindig a soron következő meccset szem előtt tartva!
Hajrá BATTA! Hajrá Volán! (Nekik sikerült!)
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 6:08 pm

Ez igaz... mindig nézzünk csak előre, vissza már minek... (pont én mondom... mindig visszanézek az előző két évemre...) A Kobakon szaladjunk át és basszuk szájba őket... A bírókkal meg ne foglalkozzunk... Ha valakinek van vmi mondanivalója, akkor menjen oda a kispadhoz és anyázzon a falnak... Arra csak nem kapunk technikait... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 6:09 pm

Bálint fegyelmezetlenségeit meg elviseljük mindaddig, amíg rendesen fizet... lol!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 7:00 pm

Ádi kell egy új topic! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Mindki írja be mit kell fizetnie! Laughing Laughing Laughing Laughing
Legyen a címe talán az, hogy imádom a csapatom és ezért fizetek is nekik mint a kisangyal... lol! lol! lol! lol! lol!
Jobb címeket is várunk a szerkesztőség címére... geek geek geek
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimePént. Márc. 23, 2007 7:01 pm

Mentem dolgozni!
Jók legyetek! Éljenek a pig !!! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 2:30 am

A k.b. is követelte, hogy fizessünk... Bár igaz, hogy mi teljesítettünk is... Very Happy
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 4:56 pm

Holnap mikor indulunk a meccsre? Basketball És ki fúj? Smile Mert már ez is fontos dolog! Very Happy Very Happy
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 5:36 pm

3/4 6-kor a sotyek elöl és a Csoki lesz az egyik bíró!
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 6:25 pm

Ok! Köszi az infót!Smile Bár csalódtam! Egy Mocsai- Kis kettősben reménykedtem... Sad Laughing
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 7:01 pm

Boldog Névnapot a Gáboroknak... cheers
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 7:01 pm

+2 drunken
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 8:50 pm

Éljenek a Gáborok... Very Happy drunken cheers
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2007 10:14 pm

Kicsi! Ugyan küldtem sms-t, de azért itt is írok! Boldog Névnapot! Természetesen Dokinak is Boldog Névnapot kívánok!Sőt, neki rengeteg vizitdíjat a pult alatt lol! Van még vki Gábor... lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2007 3:24 pm

remélem a sotyek a Soho-t jelenti, mert különben vmi más helyre megyek...már ha szükség van ma rám...
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2007 6:36 pm

Attila írta:
remélem a sotyek a Soho-t jelenti, mert különben vmi más helyre megyek...már ha szükség van ma rám...

Rád ne lenne szükség?!?!
Csak mindig mond meg Kishercegnek, hogy hány faultja van... scratch
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2007 2:07 am

Hány meccsünk is van hátra? Very Happy Remélem, hogy több csapat nem csúszik le az utolsó helyre... Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2007 12:18 pm

a tegnapi meccsnek is volt egy szépsége: Nem dumáltunk a bíróknak... No No No No
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2007 3:33 pm

Hogy is mondta Fefe? Bedaráltuk őket? Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2007 4:10 pm

Mondanom sem kell, h tegnap egy ember volt, aki igazán a tudásának megfelelően teljesített...ÉN! lol!

Úgy érzem, h nélkülem sehol nem lennétek...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2007 4:35 pm

Hát tudod... Ha Bálint tudta volna, hogy a BLF ellen mennyi faultja van... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2007 11:50 pm

milyen gyér a forgalom... ennyire megviselt mindenkit a tegnapi meccs? Very Happy Fefének meg vki segítsen már regisztrálni!!!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2007 9:19 am

Hoppá! Mintha a FÖD is beleszaladt volna az FSZSE-be! Laughing
NA meg a Józsefváros is megbukott. Ez van most már tényleg minden rajtunk múlik.
A hétvégén már bizonyíthatunk is a lendületben lévő BUDAFOK ellen! Basketball Basketball Basketball
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitimeKedd Márc. 27, 2007 10:51 am

Elég jól bemelegítettek a Budafoki gyerekek... Józsefvárost agyonbaszni??? Asszem egy futós meccs következik...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 32 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: