| Elindult... :D | |
|
+15kicsi Chris tücsi v-pop Simi Sejla joker mester Ádám locsa Besi Attila Norbi Tivadar Májki 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Besi
Hozzászólások száma : 853 Age : 44 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 2:43 pm | |
| Ennyi....
És mint már néhányszor bebizonyosodott, h kurvára tök mind1, h van e duma van nincs a két szürke sípzabáló így is, úgy is ellenünk fúj az esetek 70-80%-ban... szerintem ez tény...
A saját magunk felhergeléséről meg csak annyit, h mikor a második negyed közepén épp azért kaptuk a technikait mert fel vagyunk pörögve, éppenhogy be nem hoztuk a hátrányt... csak az a FASSZOPÓ K.B. (többet ki nem írom a nevét, vagy csak kisbetűvel) nem akarta ezt a nevenincs barátjával... | |
|
| |
Májki
Hozzászólások száma : 251 Registration date : 2006. Oct. 18.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 5:48 pm | |
| Na hi all! Tiszta inglis... :D:D:D Akkor én is pár szót. Először is bocsi, hogy már megint nem tudtam befogni azt a mocskos pofámat és megint szövegeltem a bíróknak. Igaz én kimaradtam a fizető vendégek közül, de talán nekem szerencsésebb volt a beszólásaim időpontja... nem mentség teszem hozzá és főleg úgy, hogy negatív hatással vagyok ilyenkor a csapattársaimra /rossz példa vagyok - sajna/. A másik dolog, ha megfigyeltétek azzal vertek meg amivel mi szorítottuk meg őket idegenben... felb@szták az agyunkat mi meg elkezdtünk pofázni - velem az élen - sajna. Nem a meccsel foglalkoztunk és itt volt az egyik hiba, a másik szerintem most nem a védekezésben és nem is a támadásban volt hanem a kizárásban!!! Én legalábbis így látom. Aszürkékkel nem foglalakozok, mert szóra se méltatom a teljesítményüket ha ezt annnak lehet nevezni. A magam részéről sajnálom, hogy nem voltam higgadtabb, de felpörögtem, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak és segítsem a csapatot amennyire csak tudom... ez nem jött össze úgy ahogy szerettem volna. azt gondolom ezzel le is kell zárni ezt a meccset és most ezerrel a vasárnapi meccsre kell összpontosítani és ott megmutatni, hogy mi is az a kosárlabda százhalombattai módra... Remélem most a teljesítményünk fog dominálni a meccsen és akkor feledtetjük magunkkal és talán egy kicsit a szövetséggel is az elmúlt meccsen történteket... Ennyi! És ahogy tanult kollégám Atti mondta: HAJRÁ BATTA!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
tücsi
Hozzászólások száma : 98 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 6:04 pm | |
| Kicsit elkalandoztam, és megnéztem a Budbasket-en, hogy a FÖD-nek milyen meccsei vannak hátra, ahol még elhasalhatnak: FSZSE, BLF, PEKOSI idegenben A többi üldözőnk is megy még a PEKOSI-hoz. Ha innentől nem hibázunk, odaérhetünk a 2. helyre! Azt mondom, ez legyen a cél, persze mindig a soron következő meccset szem előtt tartva! Hajrá BATTA! Hajrá Volán! (Nekik sikerült!) | |
|
| |
Ádám
Hozzászólások száma : 952 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 6:08 pm | |
| Ez igaz... mindig nézzünk csak előre, vissza már minek... (pont én mondom... mindig visszanézek az előző két évemre...) A Kobakon szaladjunk át és basszuk szájba őket... A bírókkal meg ne foglalkozzunk... Ha valakinek van vmi mondanivalója, akkor menjen oda a kispadhoz és anyázzon a falnak... Arra csak nem kapunk technikait... | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 6:09 pm | |
| Bálint fegyelmezetlenségeit meg elviseljük mindaddig, amíg rendesen fizet... | |
|
| |
Májki
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Májki
| Tárgy: Re: Elindult... :D Pént. Márc. 23, 2007 7:01 pm | |
| Mentem dolgozni! Jók legyetek! Éljenek a !!! | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 2:30 am | |
| A k.b. is követelte, hogy fizessünk... Bár igaz, hogy mi teljesítettünk is... | |
|
| |
Tivadar
Hozzászólások száma : 163 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 4:56 pm | |
| Holnap mikor indulunk a meccsre? És ki fúj? Mert már ez is fontos dolog! | |
|
| |
mester
Hozzászólások száma : 355 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 5:36 pm | |
| 3/4 6-kor a sotyek elöl és a Csoki lesz az egyik bíró! | |
|
| |
Tivadar
Hozzászólások száma : 163 Registration date : 2006. Oct. 16.
| |
| |
v-pop
Hozzászólások száma : 501 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 7:01 pm | |
| Boldog Névnapot a Gáboroknak... | |
|
| |
v-pop
Hozzászólások száma : 501 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 7:01 pm | |
| +2 | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Attila
Hozzászólások száma : 521 Age : 41 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Szomb. Márc. 24, 2007 10:14 pm | |
| Kicsi! Ugyan küldtem sms-t, de azért itt is írok! Boldog Névnapot! Természetesen Dokinak is Boldog Névnapot kívánok!Sőt, neki rengeteg vizitdíjat a pult alatt Van még vki Gábor... | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Elindult... :D Vas. Márc. 25, 2007 3:24 pm | |
| remélem a sotyek a Soho-t jelenti, mert különben vmi más helyre megyek...már ha szükség van ma rám... | |
|
| |
joker
Hozzászólások száma : 315 Age : 54 Registration date : 2006. Nov. 06.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Vas. Márc. 25, 2007 6:36 pm | |
| - Attila írta:
- remélem a sotyek a Soho-t jelenti, mert különben vmi más helyre megyek...már ha szükség van ma rám...
Rád ne lenne szükség?!?! Csak mindig mond meg Kishercegnek, hogy hány faultja van... | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Hétf. Márc. 26, 2007 2:07 am | |
| Hány meccsünk is van hátra? Remélem, hogy több csapat nem csúszik le az utolsó helyre... | |
|
| |
Májki
| Tárgy: Re: Elindult... :D Hétf. Márc. 26, 2007 12:18 pm | |
| | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Hétf. Márc. 26, 2007 3:33 pm | |
| Hogy is mondta Fefe? Bedaráltuk őket? | |
|
| |
Attila
| Tárgy: Re: Elindult... :D Hétf. Márc. 26, 2007 4:10 pm | |
| Mondanom sem kell, h tegnap egy ember volt, aki igazán a tudásának megfelelően teljesített...ÉN! Úgy érzem, h nélkülem sehol nem lennétek... | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Hétf. Márc. 26, 2007 4:35 pm | |
| Hát tudod... Ha Bálint tudta volna, hogy a BLF ellen mennyi faultja van... | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Hétf. Márc. 26, 2007 11:50 pm | |
| milyen gyér a forgalom... ennyire megviselt mindenkit a tegnapi meccs? Fefének meg vki segítsen már regisztrálni!!! | |
|
| |
mester
Hozzászólások száma : 355 Registration date : 2006. Oct. 16.
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Márc. 27, 2007 9:19 am | |
| Hoppá! Mintha a FÖD is beleszaladt volna az FSZSE-be! NA meg a Józsefváros is megbukott. Ez van most már tényleg minden rajtunk múlik. A hétvégén már bizonyíthatunk is a lendületben lévő BUDAFOK ellen! | |
|
| |
Ádám
| Tárgy: Re: Elindult... :D Kedd Márc. 27, 2007 10:51 am | |
| Elég jól bemelegítettek a Budafoki gyerekek... Józsefvárost agyonbaszni??? Asszem egy futós meccs következik... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elindult... :D | |
| |
|
| |
| Elindult... :D | |
|