Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 07, 2007 3:39 pm

Mi azért Májkival odatettük magunkat...Nagyot tomboltunk a végén...Pfff, hát hogyne...
Vissza az elejére Go down
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeVas. Ápr. 08, 2007 3:56 pm

Tojást, pénzt, locsolót, büdös kölnit, sonkát, kocsonyát, sütit, pálinkát, bortot, sörtöt, fájdalommentes józanodást, és kellemes pihenést kívánok Húsvét alkalmából a Csapatnak és Kedves Hozzátartozóiknak...!
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2007 6:56 pm

Nekünk mán megvolt! A sűrű programot vázolnám is: megérkezés Miskolcra.Evés, alvás, evés,alvás, evés, alvás... majd hazaindulás Miskolcról. Smile Jó persze történtek még dolgok, de azok nem voltak olyan izgisek, mint az evés és az alvás. Laughing

Jah amúgy éni s mindenkinek azt kivánom! lol!
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2007 7:16 pm

Én is mindenkit kívánok... lol! lol! lol! lol!

Na jó meg húsvétot is... cheers cheers cheers cheers

Atti kemény nap volt a mai... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy de legalább lebarnult a pofám... pedig elég nagy...bár nem akkora mint a nap...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2007 7:37 pm

Hát Mikikém, pedig néha majdnem eltakartuk azt is a hatalmas pofánkkal...Ideje lenne kicsit megtanulni befogni néha Very Happy:D...Tényleg zsír volt a mai nap...
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2007 8:20 pm

Kellemes Húsvétot... Túlélte mindenki a 7végét? Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2007 8:21 pm

Ja, Robi! Ez az esztergomi csarnok elég gázos... az egyik palánk alacsonyabb, a másik meg rommá van törve... Rájuk kéne szólni, hogy intézkedjenek... A Csülökcsárda kipróbálva... Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2007 10:44 am

Ennyi időd volt a hétvégén vazze?A stat meg sehol? lol!

Na szééép!!!
kicsi

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2007 12:04 pm

Na mi van nagyarcúak! Hol az a szerelmes kép?! Laughing cheers
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2007 2:43 pm

Nah Ropi bácsinak hála van stat. cheers

Kicsinek meg igaza van... hol van a szerelmes Ati-Miki páros képe? affraid (monnyuk az h Atira cseréltél Miki ez fáj a szívemnek... mert ha még csaj lenne Smile )
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2007 3:32 pm

No mik vannak? Very Happy Miki meg Ati összejöttek? Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2007 11:07 pm

Mi van itt? Hazaértem: 5:0, most már 6... Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 1:53 am

Bes!
Én is jobb vagyok a kiválasztottadnál mégse szóltam egy rossz szót se... Very Happy Very Happy Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 1:55 am

És különben is ez csak egy átmeneti megingás volt mert te szartál letolni a képed és velem foglalkozni egy kicsit... ennyi... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 1:56 am

este meg elszűrtem egy üveg borocskát egyedül mert a joker kircsin kívül mindenki lépett... ez is ennyi... affraid affraid affraid Sleep Sleep Sleep
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 10:02 am

Fiúk! Tudjátok mi az elszomorító!?
Hogy azon embernek nem fontos a csapat akit mindenki elismer irányítójának, de hát ugye mi egy amatőr csapat vagyunk és túl nagy kérés az hogy legalább szombaton ne legyen az ember fia tök részeg és érezze úgy hogy akar tenni a csapatért, mert sajnos én úgy láttam, hogy ha már mocsok részeg vagyok 2 napig akkor már minek is mennék el a meccsre, mert háta tudok így is segíteni! Na mindegy nagyon elszomorító! Sad
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 10:05 am

Akkor ennyi... Sad Menyek és a kardomba dőlök!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Bírók   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 10:53 am

Jurák Krisztián - Józsa András
Mond ez valakinek valamit? scratch
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 11:04 am

mester írta:
Fiúk! Tudjátok mi az elszomorító!?
Hogy azon embernek nem fontos a csapat akit mindenki elismer irányítójának, de hát ugye mi egy amatőr csapat vagyunk és túl nagy kérés az hogy legalább szombaton ne legyen az ember fia tök részeg és érezze úgy hogy akar tenni a csapatért, mert sajnos én úgy láttam, hogy ha már mocsok részeg vagyok 2 napig akkor már minek is mennék el a meccsre, mert háta tudok így is segíteni! Na mindegy nagyon elszomorító! Sad
Amikor jó viccnek számít a csapat bármely játékosától, hogy meccs előtti
este mennyire szívott be, amíg nem próbál mindenki hajtani edzésen, hogy
bírja a meccset, miért pont Bálinttól várjuk el, hogy családi Smile programját
feláldozza?

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 11, 2007 12:28 pm-kor.
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 11:19 am

A bírópáros sztem megint egy szopást jelent... Bálintot meg ne baszogassuk, csak kérjük meg, hogy jöjjön el meccsre... ennyi...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 12:28 pm

Akkor most reagálok egy kicsit... Májki, nem esett jól, h csak Besipotló voltam, de ezt már kezdem megszokni, h mindenkinél legfeljebb 2. lehetek... A Bálintos történetet még nem hallottam, de biztos meg lehet oldani, majd én közbelépek, mert mint a csapat arca, és esze kötelességemnek érzem a problémák és súrlódások elsimítását...Smile Jah, és mondanom sem kell, h 7-1 lett...ez már jelent vmit...Smile
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 12:48 pm

nincs mit írjak és reagáljak...
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 2:35 pm

Nem gondolom hogy jogom lenne bárki "családi" programját megváltoztatni, csak kértem vmit az edzésen amikor ott ültünk ketten, azt hittem eljutott oda ahová szántam, de az edzés végén kiderült hogy sajnos nem. Kérdezem én! Mielyen alapon baszogatjuk, cikizzük a Gyulát a mozis téma miatt mikor más is simán megcsinálja. Azt hiszem Ő is tisztában volt vele hogy mit jelent a csapatnak, és nem foglalkozott vele, úgy gondolom ez is hasonló eset. tényleg nem kértem olyat, hogy bárki mondja le a "családi" progiját csak annyit szerettem volna, hogy szombat este ne legyen matta részeg mert igen is szükség van rá a meccsen! Élő példa, Miki! Ma már azt mondta, hogy megpróbálja magát elkérni a munkából. Ezt aki ismeri mindenki tudja, hogy nem egyszerű eset, de megpróbálja és nem azt mondja, hogy ne is számítsak rá!

Ja a bírók meg le vannak SZARVA! Shocked
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 5:31 pm

Nem hinném azt, h bármiért is magyarázkodnom kéne, és úgy érzem h mindig, mindent megtettem a csapatomért (ez ezután is így lesz), mindig mindent elintéztem h jöhessek és nemcsak meccsre hanem még edzésre (!!!!!) is és 3 szezon alatt ez lenne kb a 2 meccs amit kihagyok, de erre se mondtam egyértelműen h nem megyek vagy nem akarok menni, de ne erre építsen az ember, hisz az úgyis csak vas.nap délelőtt/délután derül ki h mire vagyok képes és az már lehet picit késő...És nem viccből mondtam, h lehet nem én 1edül fogom megszabni a másik 11nek (aki Villányba lesz) az indulást, hanem fordítva...
ezek talán érthető dolgok
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitimeSzer. Ápr. 11, 2007 5:32 pm

aha, kicsit sok lett az és szócska silent
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 36 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: