Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 10:21 pm

Ki vagy te Balázs???????

Utsó regisztráló...
Vissza az elejére Go down
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 10:32 pm

uil djiéj ő48wovbáNBű
23őg23sh bgzhjhn

Ezt a képzelt barátom üzeni.Very Happy Mondjuk lassan ő is elpártol tőlem...
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeHétf. Feb. 26, 2007 11:34 pm

De Ati, én valóságos vagyok lol!
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 10:48 am

Robi!
Ma is jó vagyok fél 7-kor Tárnokon?
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 11:05 am

Reméljük Tücsi h ma is jól leszel Tárnokon... nem ám bejön 1 kis hascsikarás vagy vmi más nyavalya... lol!

drjwagqwrtb jgfrehut (nekem is van furcsa barátom Laughing )
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 2:32 pm

Nekem semelyik barátom se üzen semmit... Very Happy Very Happy
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 2:33 pm

Ja és jóóóó regggggelt Százhalombatta... itt mások Vietnámot szoktak mondani, de én lokálpatrióta vagyok... lol! lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 2:45 pm

Májki! Neked is szép reggelt, így délben...!!! Látod, az egyik legjobb barátod máris üzent:)
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 3:14 pm

Tücsök

Nekem jó, de abban nem vagyok biztos hogy beférsz, mert ha jön a Kicsi, az Ádi, na és persze nem utolsó sorban a Sejla akkor már elég kevés hely maradt, de majd az Ádi hátramászik az asszonyhoz és a Kicsi meg belelül a gyerekülésbe! bounce bounce bounce bounce
tücsi

tücsi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 3:39 pm

Robi,
Akkor én ott leszek. Azt, hogy ki kinek az ölébe ül, még ne hamarkodjuk el... Wink
Ádi meg nyugodtan hátra mászhat a csomagtartóig. lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 3:55 pm

Ati, mostmá olyan képet akarunk ahol Lindibindin nincsen ruha... Cool
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 3:58 pm

Sziaszotk pig ok! Szia Róbert Mester!
Sajnos nem csatlakozom a népes kis csapathoz, akik veled vitetik a sejhajukat az edzésig, szóval Tücsinek az a jó hírem van, hogy simán elfér! Basketball
De azért jó edzést! Igyatok helyettem is! Twisted Evil drunken Basketball
tücsi

tücsi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 4:15 pm

Sejla!
Remélem, nem az én szokatlan keddi felbukkanásom riasztott el a mai edzésen való részvételtől.
Így is tudom, hogy a többieket frusztrálja a jelenlétem. Laughing
Ádit meg semmi sem menti meg a csomagtaróban történő utazástól! Twisted Evil
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 6:18 pm

Apropó te meg mit csinálsz itt kedden!!!?
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 6:45 pm

Engem helyettesít, mert naon fáj a csuklóm, és emiatt nem tudok futni... Laughing (jah meg Tücsi jobban dob...)

Úgyhogy inkább abbahagyom a kosárra dobást is.Dúúúrva védőjátékos leszek. Smile ha az se megy akko leadom a szerelést.monnyuk akko jó h kimostam tegnap. Laughing lol!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 6:51 pm

Szia Miki barátom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt be is bizonyítottam múthéten, mikor ismét ölelgetősre ittam magam... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (ez még dereng)
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 8:14 pm

Besikém! Megkérdeztem, azt mondta, h azokat a képeket, amiket én csináltam róla miközben éppen kényeztette a férfias testem nem tehetem ki, mert az még az image-ének nem tenne jót. Majd mikor már le se szarják és a melle is megereszkedett és a Barátok közt stábja sem hívja be egy nyomorult epizódra, akkor talán...
Bálint te ölelgetős-ordítozós-éneklős-billiárdasztalonbealvósra ittad magad... Ez is derengjen lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeKedd Feb. 27, 2007 11:45 pm

Tudtam én Ati h irigy vagy, és nem akarod megosztani velünk a satynya csajod béna képeit... lol!

A testedre meg csak akko leszünk kiváncsiak, ha már legalább akkora bicepszed lesz mint monnyuk Fefének. affraid
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeSzer. Feb. 28, 2007 12:38 pm

Nahát, hogy ma mennyien megnéztétek az oldalt, de még senki nem mondott semmit... Milyen dolgozni ilyen rossz időben? Very Happy
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeSzer. Feb. 28, 2007 4:22 pm

szar pale
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeSzer. Feb. 28, 2007 5:24 pm

Ma elhoztam a diplomaosztóra szánt talárt! Úgy nézek ki benne, mint egy kiba!*%tt szakács! Hát hogy fogok így tetszeni így az én Lindibindimnek?! Nem baj, majd veszek neki nyalókát...aztán nyalja csak...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeSzer. Feb. 28, 2007 6:22 pm

Ati szerintem meglephetnéd Lindibindit... monnyuk ne vegyél a talár alá semmitse... lol! Aztán mi meg majd jól lerántjuk Rólad. Laughing

Aztán rögtön kiderül h mennyit is dolgoztál a konditeremben az elmúlt hónapokban... sőt lehet h még jobb csajt is találhatsz mint ez a szöszi kis címlapjány. affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeSzer. Feb. 28, 2007 6:44 pm

Nincs nála jobb, csak okosabb!!!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 10:41 am

Jó reggelt pig -ok! já és Miki kedvéért Száááááázhalombattaaaaaaa Laughing

Remélem ma kicsit jobb edzés lesz mint kedden... bár ma nem jön Tücsi, szal lehet jelentkezni, h ma kit dobjak fejbe... lol!
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 3:51 pm

Én jelentkeznék egy pár fejbe dobásra! Habár nem tudom jót fog-e tenni a frissen gyökérkezelt fogamnak de ezt ki nem szarja le! Az a lényeg ma TÉNYLEG szokatlan dolog fog bekövetkezni mert megfogok jelenni az edzésen és véletlenül ott is maradok! affraid affraid affraid
Szal aki akar fejbe dobhat mert az utóbbi hetek teljesítményért megérdemlem!!!!!! bounce
Amúgy gratula a győzelemhez! cheers cheers
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 24 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
24 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: