Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

Elindult... :D - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 4:25 pm

hja Ádi! Ma ne hozz sok ruhát mert csak 1 fogast használhatsz!!!!! lol! lol! lol!
Vissza az elejére Go down
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 4:40 pm

Nah végre kiderült h nem halt ki a pig csapat!

Locsára lehet számítani. Smile
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 4:54 pm

Hát ezek szerint még él az egyik fő malac! Csak tudnám, hogy múltkor miért telefonálással töltötte az edzésidőt! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Amúgy az ÁDI meg már félember így elfér egy fogason is. Apropó el kéne kezdeni etetni mert ha Ő is annyit fogy mint a Miki akkor csonti lesz belőle!

MEntsük meg ÁDIT!!!4 bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 5:06 pm

ok Én fizetek neki egy szendót a büfében!!!!!!!!!
Hja összejöttek a dolgok ráadásul a körforgalomba megtörték az autómat is aznap este majd a rákövetkező csütörtökön azonnali fogorvosikezelésre szorultam! Bocsi hogy igy cserben hagytalak benneteket de mostmár aztán................ cheers cheers cheers cheers cheers cheers Ennyi Edzésen talizunk!
Hja Lindibindiről annyit hogy az Ati frissen átműtve és még a műtéti hegek miatt nem mutatja egész testét!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 6:20 pm

Valaki be akart menni a körforgóban mikor már te is bent voltál? NA ja erről a Mike tudna mesélni! affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 01, 2007 9:14 pm

Asszem a körforgalmas versenyt én nyertem...Az erőműnél ugyanis a körfogalomban belém tolattak!!! Ez a nemmindegy...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 10:44 am

Jóóóreggelt pig váááros!

Ati ezt a storyt még nem halltottam... ha van kedved megoszthatnád velünk. Smile
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 12:12 pm

Jó reggelt Besi! Te is korán keltél és ma nem csinálsz semmit? Very Happy Azért ez a körforgalomban belédtoltatnak elég erős... Biztos nő volt... Razz
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 12:21 pm

Ádi, el kell keserítselek... úgy csinálok mintha dolgoznék. lol!

Itt ülök a Fáraóban és én vok jelenleg a pultos fijúka. Smile Kemény munka, majd megveszek az unalomtól... affraid
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 1:24 pm

Pedig vannak a pulton jó újságok, miért nem nézegeted őket...A történet nagyon egyszerű: le volt zárva a Csenterics a nyári motoros-fűnyírós baleset miatt, emiatt az autókat megállították, én a második voltam ebben a sorban és egy honda accordos srác ófalu felől jött és a két autó között (én meg az előttem levő) felment a körforgalom patkájára viszonylag nagy slunggal, majd a rendőr mondta neki, h azért ne legyen ilyen pofátlan és takarodjon vissza...Erre rüki, nagy gáz és csatt, sikerült eltalálnia a verdámat...röviden ennyi...
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 1:52 pm

Arrafelé okos emberek laknak... Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 2:29 pm

A pulton lévő újságokat már idétlen idők óta kiolvastam.... meg aanyira nem is érdekel Jenna Jameson meg a műmellei. lol!

Bezzeg ha végre egyszer lehoznád lindibindit a haverok közé... akko lenne csak igazi pig kodás...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 3:20 pm

Ahogy ismerem, sztem azért, h ő lemenjen közétek, kb 6 számjegyből álló ajánlatot kellene neki tenni, mert ő már akkora Sztár!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimePént. Márc. 02, 2007 3:23 pm

Értem... akko tennék egy 100.000 lírás ajánlatot. Smile DE ha ez nem lenne elég, akko kérek kölcsön 1 kis német márkát, és tőlem abban is fizethetünk neki... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 03, 2007 12:29 am

No mi ez a nagy hallgatás? Mindenki Lindibindi pippantására vár? Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 03, 2007 2:29 pm

Dehogy, már megvolt... azért hallgat mindenki. Smile

Majd edzésen megosztjuk egymással, h kinek milyen volt lol!
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 03, 2007 3:46 pm

Kicsit furcsa volt a mai diplomaosztó! azon filóztam mikor kell rókáznom...Lehet nem kellett volna oan sokáig itókázni Vpopékkal...V nem kell volna csak 3 és fél órát aludnom...V mittomén...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 03, 2007 8:17 pm

Ati vazze, de jól nézel ki... Laughing

Mint vmi elbaszott szakács. Smile

És mi az ott a kezedben? Az ecserin vett nyelvvizsga bizonyítvány, vagy a szakácskönyved? lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 03, 2007 10:16 pm

Ezt a szakácsképet vedd már le... Kérjük vissza Lindibindit... Very Happy
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2007 12:57 pm

Gyerekek Ti merre voltatok pénteken? Hiába vártalak Titeket a SoHoban!!!!!! Evil or Very Mad Pedig aszittem jöttök!

Jaaa, Ati ez tényleg kemény kép... Kis Harry Potter! Laughing Laughing Laughing Majd mondhatod a jó kis varázsigéket meccsen!Very Happy
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2007 1:41 pm

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ati, ez mindent visz alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2007 2:41 pm

Atti!
Jól áll neked a fekete! Very Happy Very Happy Very Happy Szerintem Fefét kérdezd meg nincs - e véletlenül felvétel náluk... cheers cheers cheers
Mekkora móka lenne ebben ásnád a sírt... lol! lol! lol!
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2007 2:58 pm

na, megszólalt a Tekken-mester...remélem gyakoroltál Mike, mer a hülye kis copfosodat darabokra téptük bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2007 3:20 pm

Mikor?
Nem nagyon volt ellenfelem!!! lol! lol! lol!
Lealáztam vele szinte mindenkit... geek geek geek
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitimeVas. Márc. 04, 2007 3:48 pm

Nah akko leülök gyakorolok 1 kicsit, és legközelebb csak ez lesz:

Jin Kazama wins!!!! Laughing
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 25 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: