Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 4:04 pm

Tényleg Rop!!!!!

Ha má itt tartunk, azt a dupla kört amit kedden vesztettetek, mikor fizeted ki te és a csapatod??????? confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused
Vissza az elejére Go down
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 4:16 pm

Hé Robi, Te csak itt ne üzletelgess az én kontómra Exclamation Shocked
Persze ha végre lejutok kedden az edzésre, akkor végre letudhatom ezt a tartozást felétek, drunken de azért túlzásba ne essünk... végülis én nem a ti mezetekben követtem el a kis szabálytalanságaimat, scratch hála a csajok nem olyan szomjasak mint Ti! Cool
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 4:54 pm

Na helló... Miért is volt érvénytelen? Ittatok? Az én számlámra? Akkor ennyi... Smile
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 5:08 pm

Ezt még karira adtad annak a pár embernek aki lement és különben is nem volt nálad pénz és én rendeztem, így én fizettem ki ezzel letudtam a keddi vereséget is és sajnálom Bálintot, hogy nem volt ott! bounce VPOP te csak tanuljál és készülj a bundavsztésre és vásárolj be meleg lucsikat ne hogy megfázzál kedden hazafelé menet! affraid
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 5:12 pm

Te birka, nyilván nem dupla kört fizettél, kezdjük itt, és nem neked kell az egész csapatnak, bár tőlem jöhet az is. H ki helyett fizecc, az nem érdekes, akkor Ádi tartozik, nekem úgy is jó...
Ti meg boxojjátok le egymás között, nem az én dologom rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 5:12 pm

Ja, amúgy nyugi, megnyiratkoztam...úgyh rábasztál affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 5:37 pm

Mindenhol? lol! Azért csak maradt rajtad még egy-két vágható hely! Laughing Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 5:56 pm

Nehogy aszidd, te kis szőrös monkey Bálint... Very Happy Megkopasztunk, mint egy csirkét... Very Happy
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 7:13 pm

Bazzk, egyik fele a meztelen csiga aki szeretne egy kicsit férfiként kinézni, a másik meg szintén szőrős mint állat, de úgy csinál mintha ez egyáltalán nem lenne így és kóstolgatja a másikat.... Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect

(ui: nem csak a Tivadarra és Ádira vonatkozik...)
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 7:41 pm

Ebben lehet hogy igazad van mármint hogy más is szőrös, de a mennyiség nem mindegy, és azt hiszem, hogy teljes bundát csak te viselsz! pig
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 7:42 pm

én meg nem hiszem
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 7:58 pm

Szeretem mikor zajlik az élet... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Szapuljátok egymást!!! lol! lol! lol!
A fizetésről meg annyit, hogy szerintem mindig fizessen az aki úgy érzi, hogy most ő be tud vállalni ennyit a saját költségvetéséből és akkor nem lesz probléma... scratch scratch Bár talán ez nem mindenkinek az inge! affraid affraid Ha valaki meg smurr az meg ne igyon a más kontójára csak sajátra és így nem fogja szekálni a másik 10-15 ember... study study study
JA ÉS AMÚGY MEG MINDANNYIAN NYALJATOK SÓT... jocolor jocolor jocolor - csak azért mert akkor többet ihattok:)SmileSmileSmile lol! lol! lol!
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 8:54 pm

Ovoda... még jó h van 1 ismerősöm aki ott dolgozik Cool megyek is elmondom neki, h mik történnek itt a battai kosaras oviba. lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimePént. Jan. 05, 2007 8:56 pm

Ja és Ádi! A labdajáték gála óta eltelt 1-2 nap... scratch ha ennyi idő alatt nem tudtad feltenni a képeket, akko addig hallgass inkább és dolgozz az ügyön... affraid
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 06, 2007 3:34 pm

Érdekes Besi Like a Star @ heaven , nekem is van egy (sőt kettő) ismerősöm ott, hogy lehet ez??? scratch Razz

Ja egyébként a piafizetésről annyit, ha nekem is szólt a beszólás, akkor bekaphatjátok amim nincs, mert ha végre lejutok kedden, akkor tuti én fizetek
mert megígértem
igaz? Shocked
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 06, 2007 4:46 pm

Sejla queen Like a Star @ heaven igazi úrihölgy!!!Ha megigéri meg is tartja... Ennyi a követendő példa.

A két óvonénire visszatérve, asszem pont ugyanazt a kettőt ismerjük.Bár igaziból én csak az egyiket... Razz Laughing
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 06, 2007 4:54 pm

Én is egy igazi Úr vagyok, uh. kapjátok be és csütörtökön ismét fizetek...
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 06, 2007 6:12 pm

Ádi a kedvedért mindent, de akko csütörtökre intézek NEKED 2 profit... ők igazán bekapják majd, és akko semmi csajoskodás!!! Laughing
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Jan. 06, 2007 9:17 pm

Én meg amatőrt, hogy egy kicsit fogazzanak... affraid affraid affraid affraid affraid
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 07, 2007 3:09 pm

No, akkor isten éltesse a jó öreg Atis (mókamester-temface) barátomat nevének az ő napján!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

(látod-látod, az igaz barátok az elsők... king )
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 07, 2007 3:25 pm

Atti!
Akkor leszek én a második, méla undorral... Razz Razz Razz Razz
Boldog névapot!!! lol! lol! lol! lol!
Sejla

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 07, 2007 4:03 pm

Nem szállnék be a versenybe, hogy hanyadikként, meg hogy mimódon, szóval csak simán: Boldog Névnapot! cheers

Akkor most Ati mikor is fizet? lol!

Köszi a bizalmat egyébként! Wink
Tivadar

Tivadar

Hozzászólások száma : 163

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 07, 2007 4:38 pm

Na látom sokan megelőztek...nem baj! Boldog Névnapot!Smile

Egyébként gondoltam beírom ide a fórumba,hogy ma van Attila névnap, hogy mindenki láthassa! Very Happy Persze hátsó szándékom nem volt ezzel a dologgal!!! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 07, 2007 5:08 pm

Bódog Névnapot Atika... Very Happy
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitimeVas. Jan. 07, 2007 6:59 pm

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Köszi Sejla a fizetésre való felbújtást, most már nem úszom meg, pedig jobban szeretek élvező alanya lenni ezeknek az alkalmaknak, mint szenvedő. Most már mind1, jövök egy körrel lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 7 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: