Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

Elindult... :D - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeHétf. Feb. 05, 2007 9:08 pm

Akkor én most írok... Shocked Shocked Shocked
Ma nagyon szarul ment az angol, ha valaki kiváncsi rá. Sad Sad Sad
Most megyek focizni... jocolor jocolor
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501
Registration date : 2006. Oct. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeHétf. Feb. 05, 2007 10:36 pm

Istencsászár volt a Máté Peti-emlékkoncert cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeHétf. Feb. 05, 2007 11:48 pm

hát gyerekek, nem vagytok túl kreatívak, ezért én sem tudok mit hozzátenni...ellenben itt egy gyöngyszem:)

Jack és Iván találkoznak. Arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia:
- Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és lepisálom a kerítést, ha akarom. - mondja Jack.
- Nálunk olyan nagy a demokrácia - így Iván -, hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében szarok egyet, ha akarok.
Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon:
- Az igazság az, hogy azért körülnézek, nem e látja valaki.
Mire Iván:
- Hát azért én se tolom le a gatyámat...
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 2:42 am

Tényleg fantasztikus volt az emlék koncert!!! lol! lol! lol! lol!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 10:32 am

Öreg Kaszások - BLF Palota 88:77
Fazekas ÖDE - Kőbányai Darazsak/A 99:110
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 12:20 pm

Ma ki fizet? lol!

Ja egyébként pig ok, szóljatok, ha zavarok edzésen..., mert mégiscsak lány vagyok és tudom, hogy vannak páran, akik nem tudnak a pályán mit kezdeni a nőnemű egyedekkel....
ha viszont nem zavarok annyira, akkor megkérnék mindenkit, hogy ugyanúgy viselkedjetek velem, mint a többi pig cal és ha kell üssetek oda nyugodtan, (néha a csajok sokkal durvábban játszanak, mint a fiúk, Simi már tudja Very Happy )...

Köszi! Basketball
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 1:42 pm

Az a baj, hogy ezek mind lányok... Culyán kívül senki nem mer odaverni...
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 2:22 pm

Na Ádi figyi ha én "odaverek" az asszonyodnak akkor neked lesz egy nevelt gyereked... affraid affraid lol! lol! lol!
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 2:23 pm

Kicsi Sejla queen Like a Star @ heaven !!!
Ma megyek edzésre és azt hiszem nekem kell ma fizetni, de ígérem edzés közben sem foglak nagyon finoman kezelni... Basketball Basketball cheers cheers
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 2:51 pm

Ezen ne múljon... akko ma üssük csak azt a magas fiút, aki majd egyszer bedobót fog jáccani a csapatban... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 3:04 pm

Te beszélsz Besi barátom... Very Happy Rámversz egyet, és kimegy a vállad... Razz
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 3:22 pm

Jah, azt hittem az Bálint miatt ment ki... de akkor én kérek elnézést. Laughing
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 3:54 pm

Szóval csajok mi?????????????????????? VAZZZEG!!!!
NO ma Én is ott leszek oszt akó lesz ne mulass!!!! affraid affraid affraid
Emlékezz csak csütörtökre Ádi Én oda figyelés nélkülis tudok fájdalmat okozni! Mégegyszer bocsánat edzőbá!!!!!!
Szóval nem mindenki kislány ecsém!!!! OKÉ Exclamation Exclamation Exclamation
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 5:14 pm

Én oan kemény vagyok, hogy minden csajnak (.)inába száll a bátorsága, ha rólam van szó...Az egész csapat is fosik a haragomtól...Meg is értem, jobb félni, mint megijjedni:)
locsa

locsa

Hozzászólások száma : 95
Registration date : 2006. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 5:20 pm

Ezért látunk állandóan fiukkal mi!!!
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 7:46 pm

Besi! affraid affraid affraid Nem aszondtam, hogy rámvertél... Hanem vigyázz, amikor faultolsz, mert könnyen kimegy a vállad.... Very Happy
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeKedd Feb. 06, 2007 8:16 pm

Ja az máás Smile

Akko majd a másik karom használom... azzal úgyse tok olyan erőset ütni, és lehet h túl is éled... lol!
mester

mester

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeSzer. Feb. 07, 2007 10:25 am

Fiúk! köszönöm szépen az ajándékot, teljesen megleptetek vele, remélem Blanka élvezni fogja és hát nem lehet túl korán kezdeni! affraid affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeSzer. Feb. 07, 2007 11:52 am

Ez egy családi vállalkozás? Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeSzer. Feb. 07, 2007 12:13 pm

Nagyon szívesen Robi! Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeSzer. Feb. 07, 2007 2:13 pm

Elvihetem Blankát egy kis sétakörútra a területen... lol! lol!
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeSzer. Feb. 07, 2007 9:51 pm

Elképzelem ezt a képet...

És nézd Blanka, itt kapta el apát a kommandós bácsi... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Feb. 08, 2007 2:50 pm

Na... Egy újabb nap kezdődik... Very Happy Jó reggelt a dolgozó népnek! cheers lol!
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Feb. 08, 2007 4:55 pm

Na!!
Megjöttemaz ebédből, frankfurtileves (csésze!), mustáros csirkecsöcs, és nem ittam hozzá csak málnaszörpöt!!! Mit szóltok? Teljesen odavagyok...

De legalább ma jobban bírom majd, ha Sejla szétüti az arcom.

Na midn1, megyek aludni.
Besi

Besi

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Feb. 08, 2007 5:15 pm

Culyi királyom!Ma csütörtök van, és nemtom h merhetem e szóba hozni, de Sejla csak kedden szokott jönni... remélem mint a rossz hír hozója nem halok meg kínok között. Laughing

Inkább szeretném kérni h királyságodhoz tartozó háremedbe száműzz monnyuk úgy 2-3 évre... Razz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 18 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: