Százhalombattai KSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Százhalombattai KSE

kosárlabda

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Elindult... :D

Go down 
+15
kicsi
Chris
tücsi
v-pop
Simi
Sejla
joker
mester
Ádám
locsa
Besi
Attila
Norbi
Tivadar
Májki
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Attila

Attila

Hozzászólások száma : 521
Registration date : 2006. Oct. 16.

Elindult... :D - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Márc. 11, 2007 9:35 pm

Pont azon gondolkotam, hogy a rendszeres hozzászólók kb 70%a most síel, ergo nekünk kettőnknek kell most tartani a frontot! Bírjuk ezt a terhet Bálint?Smile
Vissza az elejére Go down
v-pop

v-pop

Hozzászólások száma : 501

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2007 12:31 am

Hááát, annyira értelmeseket biztos tudunk írni... magvas, mélyenszántó gondolatok lesznek scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2007 12:25 pm

Így van! Mert mi is ki+%*ott okosak vagyunk...Mi legyen a héten a Tma?
joker

joker

Hozzászólások száma : 315
Registration date : 2006. Nov. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2007 5:46 pm

Az eheti téma a professzionális felkészülés, a profi hozzáállás, különösen a kiemelt mérkőzésekhez.
Jó?

BREAKING NEWS!!!

A vasárnapi meccs az ellenfél kérésére elmarad, és 22.-én csötörtökön lesz megtartva, 19:00-kor.

Akinek tudtok szóljatok!
jocolor

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 12, 2007 5:53 pm-kor.
tücsi

tücsi

Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2007 5:47 pm

Szevasztok!
A heti téma: beijedt a PEKOSI!
Most kaptam Robitól: "elmarad a vasárnapi meccs az ellenfél kérésére. 22-e csütörtökön 19.00-kor lesz pótolva."
Aki hallja, adja át!!!
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2007 8:05 pm

Jó reggelt...jujj ti má dolgoztok, de égőőő!!!!!!!!!!!!!!!
Én most keltem föl, de lehet visszabújok az ágyba, mivel még (ill már) sötét van...

pfúúúúj bazdmeg, hánynom kell ettől Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Márc. 13, 2007 11:14 am

v-pop írta:
Jó reggelt...jujj ti má dolgoztok, de égőőő!!!!!!!!!!!!!!!
Én most keltem föl, de lehet visszabújok az ágyba, mivel még (ill már) sötét van...

pfúúúúj bazdmeg, hánynom kell ettől Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Mitől hánysz kicsikutya? Tükör? Smile Vagy munka volt?
Sejla

Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Márc. 13, 2007 11:15 am

Jó reggelt pig -ok! Meghalt a fórum? Suspect
Tényleg, az edzés is elmarad, vagy azt megtartjátok edző nélkül? Smile
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Márc. 13, 2007 1:29 pm

Azt ugyan nem tudom, h lesz-e edzés, de ha gondolod nálunk nagyon jól lehet "gimnasztikázni" lol! V az izzadt pig csapat jobban vonzana téged Sejla?
joker

joker

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeKedd Márc. 13, 2007 5:16 pm

Nem, ma nem lesz edzés, a PEKOSI ellen készülünk, rápihenünk, és utána
szanaszét futjuk őket. Remélem jövő kedden is ennek jegyében tartjuk
majd az edzést...

Már, ha a polgárháborúnak addigra vége lesz.
v-pop

v-pop

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Márc. 15, 2007 10:08 am

na he
Ádám

Ádám

Hozzászólások száma : 952

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 8:25 am

Sziasztok pig -ok! Megjöttünk/em... Remélem Miki nem aludt el Pest és Batta között... Very Happy Néha már elkalandozott... Very Happy
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 3:53 pm

Jelentem nem aludt el, szal élünk. Laughing

Akkor viszont kurva mérges voltam, mikor a negyed 7es fekvés után, 8.16 perckor nekiállt a szomszéd 1 ütvefúróval lakástfelújítani... affraid

No comment...
Májki

Májki

Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2006. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 4:16 pm

pig brigád én is bejelentkeznék... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
itthon vagyok és már a lécet is leadtam... pale pale pale remélem a sérülést azt majd Besire HT-kázzák és nem rám... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ja és disz iz jor problem, nát máj problem... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Pekosit gyalázni kőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 4:27 pm

Jór problam is jóóór drájving... Very Happy
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 7:03 pm

disz iz a veri big problem... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 7:04 pm

ja meg a carabinieri - más néven: karabiner... cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Májki

Májki

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 7:05 pm

milánóóóóó tábla - érted? azt keresem nem a hülye elsőbbség adás táblát figyelem... affraid affraid affraid affraid affraid
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 7:22 pm

Milááánnnóóóóó.... Sok hülye buzi...
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 9:56 pm

Na, ezek szerint hazaérkeztek a feketepályák rémei! Meséljetek mien volt?! Remélem senki nem törte össze magát!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2007 10:48 pm

Majd kedden fizetsz és mindent elmesélünk... Very Happy
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Márc. 18, 2007 2:31 am

Vazze... ezek a pig -ok rászoktattak a görög meg a perzsa zenére... Very Happy
Besi

Besi

Hozzászólások száma : 853

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Márc. 18, 2007 12:30 pm

Mé most is azt hallgatod? Ha akarod viszek edzésre 1 kis "perzsa" zenét, h megírj magadnak is 1-2 cd-t. Laughing

Jah amúgy tegnap fantasztikus zenei élményben volt részünk a Cozombolis együttes jóvoltából.Most is a hatása alatt állok.... lol!
Ádám

Ádám

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Márc. 18, 2007 12:58 pm

Hozhatsz... Azt láttam, hogy kicsit túlpörögtél... Very Happy Nincs izomlázad a sok ugrálástól? Very Happy
Attila

Attila

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitimeVas. Márc. 18, 2007 2:54 pm

Az semmi!

Mikivel megint reggel 6 felé értünk haza...Ja, mondanom sem kell, h felfedeztünk egy csodás szórakozóhelyet, ami a pig csapat törzshelye lesz. Egy gond van vele, h nem nagyon kultiválják a sportcipőket, ezért edzések után mindenki mezitláb fog bemenni:D:D A klub neve Sensations... Olyan is...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elindult... :D   Elindult... :D - Page 29 Icon_minitime

Elindult... :D
Vissza az elejére 
29 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Elindult... :D

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Százhalombattai KSE :: Százhalombattai KSE-
Ugrás: